επικαιρότητα ομοφυλοφιλία

Ο Batman είναι gay!

Δευτέρα 5 Αυγούστου 201321:01Voltsek

«Ο Batman ήταν γκέι και η σεξουαλική του ζωή μπορεί να χαρακτηριστεί ακραία». Αυτά είναι τα λεγόμενα του συγγραφέα της ζωής του σούπερ ήρωα που κυκλοφορεί ήδη και αναμένεται να προκαλέσει!

Μιας και οι σχέσεις του με τις γυναίκες ήταν μικρής διάρκειας και τον περισσότερο χρόνο του τον περνάει με τον μυώδη συνεργάτη του, ο Marco Mancassola γράφει ξεκάθαρα ότι η σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο - νυχτερίδα και τον Robin ήταν κάτι παραπάνω από φιλική.

Η κερδοσκοπία πάνω στη σεξουαλικότητα του Batman ήταν διαδεδομένη μεταξύ των φανς των βιβλίων για δεκαετίες και στο βιβλίο «Ερωτική ζωή των Υπερηρώων», ο Mancassola έγραψε για την… έφεση του Batman στα one night stands και στο «ακραίο» σεξ.

«Ο Batman έχει πάντα είχε μια πολύ σκοτεινή πλευρά», είπε ο Mancassola στον «The Independent». «Και δεν θα πρέπει να σοκάρει που η δική μου εκδοχή αυτού του ήρωα ενδίδει σε περίεργες μορφές φετιχισμού και στο ακραίο σεξ», συνέχισε.

Ο συγγραφέας, ο οποίος σημείωσε ότι ο ναρκισσισμός ήταν η «εσωτερική άβυσσος» του Batman, πρόσθεσε: «Άφησε την μοναδική αληθινή ιστορία έρωτα που είχε να αποτύχει παταγωδώς, επειδή είναι ερωτευμένος με το μυστήριο της νεότητας – αυτό το απρόσιτο και φευγαλέο πνεύμα που βλέπει στα μάτια των νέων ανδρών και γυναικών με τους οποίους συνάπτει σχέσεις».

Το βιβλίο εξετάζει και τις προσωπικές ζωές και άλλων υπερηρώων, όπως ο Superman, ο Mister Fantastic και η Mystique στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 21ου αιώνα. Ο συγγραφέας δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει κάποιον μέσα από αυτή την απεικόνισή του Batman στο βιβλίο του, το οποίο έχει σχολιαστεί θετικά μέχρι στιγμής από τους κριτικούς.

Τα ομοφυλοφιλικά στοιχεία στη σχέση του Batman με τον Robin είχαν σημειωθεί και κατά το παρελθόν από τους φανς, με τον Grant Morrison, που έχει γράψει ιστορίες του Batman για την DC Comics, να δηλώνει: «Προσανατολίζεται στο να είναι ετεροφυλόφιλος, όμως η βάση όλου του σκεπτικού είναι εντελώς gay».

Πηγή: sigmalive.com

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας