γκόμενος γνωριμία

Αποτυχημένο ραντεβού πριν καν αρχίσει

Δευτέρα 19 Αυγούστου 201301:24Voltsek

Κάποιος πρέπει να με έχει καταραστεί στα ερωτικά, δεν εξηγείται αλλιώς η γκαντεμιά που με κυνηγάει! Τον τελευταίο περίπου μήνα μιλούσα με ένα παιδί μέσω facebook. Στην αρχή ήταν κάπως ψυχρός όμως σιγά σιγά άρχισε να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οπότε είπαμε κάποια στιγμή να γνωριστούμε από κοντά. Εγώ το τελευταίο διάστημα ήμουν στην Κοζάνη και ήταν να γυρίσω τον Δεκαπεντάυγουστο. Έτσι κανονίζουμε την ίδια κιόλας μέρα να βρεθούμε επειδή υπήρχε περίπτωση να έφευγε για ΣΚ κι εγώ θα έφευγα τη Δευτέρα για διακοπές.

Μέσ τον ενθουσιασμό μου, μιλάω με τον πρώην-φίλο μου και του λέω ότι έχω ραντεβού κτλ κτλ. Μου ζητάει να του δείξω φωτογραφία και του στέλνω μία. Κι εκεί έρχεται το σοκ. Μου λέει ότι είχαν βγει για καφέ οι δυο τους, μόλις μία μέρα πριν! Νόμιζα μου κάνει πλάκα! Σημειωτέον ο πρώην μου έχει σχέση αλλά του αρέσει να γνωρίζει κόσμο και να μεγαλώνει τον κοινωνικό του κύκλο. Αυτό από μόνο του δεν με πείραξε πολύ. Όμως απ ότι μου είπε, το παιδί αυτό γούσταρε τον πρώην μου, του έκανε διάφορα κομπλιμέντα και γενικά θα ήθελε να προχωρήσει το πράγμα... Δεν έχω ξενερώσει περισσότερο στη ζωή μου! 

Επιπλέον, το παιδί αυτό, ας τον πούμε Χ. φυσικά δεν μου είπε όχι μιλούσε με άλλον. Συγκεκριμένα με τον πρώην μιλούσε εδώ κι ένα μήνα, όσο και με μένα δηλαδή! Κι εγώ μιλάω ταυτόχρονα με πολλούς και δεν το βρίσκω κακό. Αλλά αυτός το έπαιζε σχεδόν παρθένος. Ότι δεν έχει εμπειρίες, ότι δεν βγαίνει καθόλου έξω... Φυσικά ακύρωσα το ραντεβού λέγοντάς του ένα ψέμα. Θα του πω όμως την αλήθεια και θα του εξηγήσω να δω τι θα μου πει.

Ο πρώην μου, μου είπε ότι ήταν απλά ένας καφές και ότι δεν έπρεπε να το ακυρώσω. Για μια στιγμή σκέφτηκα μήπως υπερβάλω αλλά θα ένιωθα πολύ μαλάκας να βγω με κάποιον που την προηγούμενη μέρα είχε βγει με τον πρώην μου και τον γούσταρε. Και ας πούμε ότι βγαίναμε, ότι μου άρεσε και προχωρούσε το πράγμα. Από τη μία θα ήταν ο γκόμενος και από την άλλη ο φίλος (και πρώην, μην ξεχνιόμαστε) οι οποίοι είχαν βγει και μεταξύ τους! Μου φαίνεται πολύ μπερδεμένο. Και σύμφωνα με τον πρώην μου, ο Χ. δεν είναι του γούστου μου και πιθανόν δε θα μου αρέσει. Και μόνο που στο λένε αυτό, σου κόβουν τα φτερά. Ελπίζεις ότι θα βρεις κάτι αξιόλογο και έρχεται ο άλλος και σου λέει "άνθρακες ο θησαυρός"! Θα μιλήσω με τον Χ. και θα δω τι θα γίνει. Αν υπάρχει πιθανότητα να βγούμε θα είναι περισσότερο από περιέργεια πλέον. 

Το αποκορύφωμα είναι ότι κι ένας άλλος πρώην, μου είπε ότι είχε μιλήσει με τον Χ. παλιότερα αλλά είχε νευριάσει μαζί του για κάποιο λόγο και τον ξέκοψε. Με εκνευρίζει που συνεχώς διαπιστώνω πόσο μικρός είναι ο κόσμος και ειδικά η gay κοινότητα. Κοινές γνωριμίες, ανταλλαγή πρώην, όλοι έχουν πάει με όλους. Είναι τόσο δύσκολο να βρω κάποιον "καινούριο";

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. εεε ένας καφές ήταν! Δεν έπρεπε να τον ακυρώσεις! Όσο για το αν γουστάρει τον πρώην θα μπορούσες να το διαπιστώσεις ο ίδιος.. τεσπα, κάνε ότι είναι να κάνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχαχα σαν σενάριο από ταινία μου φάνηκε όλο αυτό.
    Ένα μεγάλο κρεβάτι ο κόσμος μας.

    Σοβαρά τώρα: είσαι υπερβολικός νομίζω. Μήπως θέλεις να είναι και παρθένος ο τυχόν "καινούριος" σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βασικά εγώ σωστό σε βρίσκω.Όχι γιατί έβγαινε και με άλλους παράλληλα-δεν έχετε σχέση για να έχεις αίτημα αποκλειστικότητας-αλλά για τα ψέμματα του τύπου 'είμαι μικρό και άμαθο'.Όταν κάποιος σε αρχίζει στο παραμύθι πριν καν βγείτε,λογικά θα σε συνεχίσει στα παραμύθια επ'αόριστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ...ΜΗ ΠΕΤΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΘΩΟΣ"...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 1% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ...ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΝΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ....ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας