Οι νυν των πρώην μου

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 201217:19Voltsek

Όταν έμαθα ότι ο πρώην μου γνώρισε κάποιον και ότι είναι μαζί, απογοητεύτηκα επειδή εγώ τον ήθελα ακόμα και πλέον θα έπρεπε η σχέση μας να είναι καθαρά φιλική. Έχει περάσει ένας μήνας κι ενώ το έχω αποδεχτεί και χαίρομαι γι αυτόν, συνεχίζω να ζηλεύω, ιδιαίτερα όταν μου λέει για πράγματα που κάνουν μαζί σαν ζευγάρι.

Χτες έζησα ξανά κάτι παρόμοιο. Με ένα άλλο παιδί, που γνώρισα μετά τον χωρισμό με τον πρώην, είχε ξεκινήσει κάτι ερωτικό αλλά στην πορεία καταλάβαμε ότι δεν ταιριάζουμε και τώρα είμαστε καλοί φίλοι. Παρόλα αυτά πάντα υπήρχε μία έλξη μεταξύ μας και πολλές φορές όταν βγαίναμε έξω καταλήγαμε να φασωνόμαστε. Ήταν κάτι σαν παιχνίδι, εφόσον και οι δύο ήμασταν ελεύθεροι. 

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμουν στην Κοζάνη, έτσι χτες κανονίσαμε να βγούμε. Πήγα να τον βρω στο μαγαζί που ήταν. Μπαίνοντας μέσα, τον είδα να είναι με ένα παλικάρι. Σκέφτηκα ότι θα είναι ένας από τους φίλους τους. Έκανα λάθος όμως. Μου τον σύστησε ως το αγόρι του. Ξαφνιάστηκα. Μία εβδομάδα έλειψα, πότε πρόλαβε να τον γνωρίσει; Δεν μου είχε πει τίποτα στο τηλέφωνο και ευτυχώς δεν είπα καμιά βλακεία όταν τους συνάντησα. Αυτή η περίπτωση δεν είναι ίδια με τον πρώην όμως πάλι ζήλεψα λίγο. Μου άρεσε το φλερτ μεταξύ μας. Θα έπρεπε πάλι να τα ξεχάσω όλα και να τον αντιμετωπίζω εντελώς φιλικά.

Το αστείο είναι ότι πραγματικά συμπάθησα πάρα πολύ το αγόρι του. Εκτός από όμορφος και λεβέντης, με όλη τη σημασία της λέξης, είναι και πολύ καλό παιδί. Φιλικός, ευγενικός, αστείος και με άποψη πάνω σε πολλά θέματα. Μου άρεσε πολύ η συναναστροφή μαζί του, σε σημείο να ελπίζω να τα πάνε καλά για να μην χαθεί απ΄την παρέα. Φοβάμαι μόνο μην γίνει καμία παρεξήγηση και νομίζει ο φίλος μου ότι θέλω να του κλέψω τον γκόμενο. Αν τον γνώριζα εγώ, από μόνος μου, πράγματι θα ήθελα να γίνει κάτι μεταξύ μας. Αφού όμως είναι αυτοί οι δύο μαζί, δεν πρόκειται να μπω ανάμεσα τους.

Πέρα όμως από τα παραπάνω, είναι ένας ακόμη φίλος μου που πλέον είναι σε σχέση. Με τον καιρό, ένας ένας από την παρέα μου, είτε straight είτε gay βρίσκει το ταίρι του κι εγώ συνεχίζω να είμαι μόνος. Αυτό επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία μου και αρχίζω να απελπίζομαι. Χαίρομαι για τους φίλους μου φυσικά. Απλά εύχομαι να είχα κι εγώ αυτό που έχουν...

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Μην ανοισυχείς Voltsek λογικό είναι να νιώθεις κάπως άσχημα αλλά θα γνωρίσεις και συ κάποιον που θα σ αρέσει και θα είστε μαζί! Το καλό πράγμα αργεί να γίνει να είσαι αισιόδοξος! Θα πάνε καλά τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσεχε μην γίνει τίποτα και παρεξηγηθούν! Εσύ στο ύψος σου και θα έρθει και η σειρά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι που η Κοζάνη κινείται τόσο σε αυτόν τον τομέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην κολλάς στο τι κάνουν οι άλλοι. Είναι άδικος κόπος και ανώφελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνε την ανασφάλεια και τις αγωνίες από ερωτιματικά-δύναμή σου.Είμαι σίγουρος ότι μπορείς. :-) :-)

    Γειά και στα παιδιά. :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας