προσωπικά blogging

Νέα ιντερνετική γνωριμία

Τετάρτη 21 Ιουλίου 201020:33Voltsek

Χτες βράδυ ξεκίνησα να γράφω μία νέα ανάρτηση για το blog. Στο κείμενο αυτό έγραφα για το πόσο μόνος νιώθω αυτή την περίοδο, δύο μήνες μετά τον χωρισμό μου και για την απογοήτευση μου, καθώς δεν υπήρχε κάτι το ενδιαφέρον στον ορίζοντα, μία γνωριμία που να έχει προοπτική εξέλιξης. Γενικά το post είχε απαισιόδοξο και μελαγχολικό ύφος. Και καθώς έγραφα όλα αυτά τα "ευχάριστα", ακούστηκε ο χαρακτηριστικός ήχος του msn που σε ειδοποιεί ότι κάποιος σου έστειλε ένα μήνυμα.

Ήταν ο Μ. Με τον Μ. είχαμε μιλήσει άλλες δύο φορές τις προηγούμενες μέρες. Συζητήσαμε αρκετή ώρα. Στο τέλος μάλιστα ανταλλάξαμε και νούμερα. Χωρίς να χάσουμε καθόλου χρόνο, σήμερα το πρωί μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Η φωνή του ήταν ζεστή και φιλική. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα, όμως η πρώτη εντύπωση είναι θετική. Φαίνεται σοβαρό κι αξιόλογο άτομο, είναι εμφανίσιμος κρίνοντας από τις φωτογραφίες που είδα και ψάχνει, όπως κι εγώ, για μία σταθερή σχέση.

Προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος, παρόλα αυτά, είμαι χαρούμενος που ήδη κανονίσαμε να βρεθούμε για καφέ, όταν επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Τελικά, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες είναι το μόνο φάρμακο όταν δεν είσαι πολύ καλά ψυχολογικά. Κι έτσι, μόλις μία μέρα μετά, αυτά που έγραφα στο blog, έπαψαν να ισχύουν. Δεν νιώθω πλέον απογοητευμένος και στεναχωρημένος, αντιθέτως έχω ελπίδες ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει από την επικοινωνία μου με αυτό το παιδί.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Κάτι άλλο επίσης που περιμένω με ανυπομονησία, είναι οι διακοπές στη Ζάκυνθο, 3 -8 Αυγούστου. Δεν έχω ξαναπάει στη Ζάκυνθο αλλά ακούω ότι είναι πανέμορφο νησί. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι που αξίζει να δω ή να κάνω εκεί, παρακαλώ ας μου το πει.

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Όλοι στο Ιόνιο πάμε φέτος μου φαίνεται!
    Η μοναξιά πάντα θα υπάρχει και θα παραμονεύει! Να βρούμε τρόπους να την ξεπράσουμε είναι δύσκολο! Αλλά βρήκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hfaistiwnas: Εσύ που θα πας; Λες να συναντηθούμε; Πλάκα δεν θα είχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον Λευκάδα αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμη..
    Πολύ μακριά η Ζάκυνθος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hfaistiwnas: Πήγα στην Λευκάδα όταν ήμουν μικρός. Δεν θυμάμαι και πολλά πάντως θυμάμαι ότι είναι πολύ όμορφο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας