γκόμενος διασκέδαση

Οι φίλοι, η ξεπέτα και ο πρώην

Τρίτη 6 Ιουλίου 201014:39Voltsek

Πέρασαν αρκετές μέρες χωρίς να γράψω. Τον τελευταίο καιρό έχω εγκατασταθεί στο σπίτι του κολλητού μου. Από το να μένουμε μόνοι μας και οι δυο, είναι καλύτερα να μένουμε μαζί. Καλούμε και φίλους και περνάμε πολύ όμορφα, με κουβεντούλα, φαγητό και κρασάκι στον κήπο... Πήγα και για μπάνιο με τον πρώην #1 και ψιλοκάηκα. Απορώ πως τα καταφέρνω κάθε χρόνο και καίγομαι ενώ λέω ότι θα προσέχω...


Μίλησα και με τον τύπο με τον οποία είχα την πρόσφατη αρπαχτή την οποία μετάνιωσα. Με πέτυχε στο msn. Παραπονέθηκε που χαθηκα μετά από ότι έγινε. Όχι ότι αυτός δεν έκανε το ίδιο αλλά τέλος πάντων. Μου είπε ότι του άρεσε ότι έγινε και θα ήθελε και συνέχεια. Αυτό βέβαια αποκλείεται να γίνει αλλά δεν του το είπα. Απλά του είπα πως ότι έγινε ήταν καλό (ψέμα) αλλά μέχρι εκεί, δεν έχουμε χημεία. Μου ζήτησε να μας δώσω μία ευκαιρία καθώς αυτός νομίζει ότι ταιριάζουμε. Αν όμως από την αρχή δεν νιώθεις κάτι, πως να το συνεχίσεις; Να πω την αλήθεια όμως, το γεγονός ότι του άρεσα και ότι ήθελε να είμαστε μαζί, τόνωσε την αυτοπεποιθησή μου. Άσχετα από το αν εγώ δεν θέλω να τον ξαναδώ, είναι ωραίο να αρέσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι καλό στον ορίζοντα. Τελικά είναι πιο δύσκολο απ' όσο νόμιζα, να γνωρίσεις κάποιον με τον οποίο θα ταιριάξεις. Με όλα αυτά, άρχισα πάλι να σκέφτομαι τον πρώην μου. Νόμιζα ότι τον είχα ξεπεράσει αλλά ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια συναισθήματα που νόμιζα ότι είχαν πλέον χαθεί. Είμασταν πολύ καλά μαζί, περνούσαμε υπέροχα και ο ίδιος ήταν πολύ ξεχωριστό παιδί. Μου λείπει... Πέρασε ήδη 1,5 μήνας και δεν βρεθήκαμε καθόλου, αν και είπαμε ότι δε θα χαθούμε. Μιλάμε βέβαια στο τηλέφωνο αλλά ή διαπροσωπική επαφή είναι αλλιώς. Θα ήταν τέλειο αν ξαναείμασταν μαζί αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι παρά ένα τρελό όνειρο. Θα ξαναβρώ άραγε κάποιον σαν εκείνον;

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Σαν εκείνον αποκλείεται, κανένας δεν μοιάζει με κάποιον..
    Αλλά εντάξει μην απογητεύεσαι θα έρθει η στιγμή!
    Και επίσης μην γυρνάς στα παλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ισχύς εν τη ενώση.
    Όσο για τον καινούριο γκόμενο, εννοείται ότι θα είναι διαφορετικός. Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος αλλά διαφορετικός.
    Αλλίμονω και ήταν όλες οι σχέσεις μας ίδιες! Το φαντάζεσαι;;; Κόλαση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, θα ξαναβρείς. Στο facebook. Keep trying!

    Αχ, είμαι κακός το ξέρω. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω να χαλάτε κάτι που λέτε που είναι καλό, με μαλακίες που κάνετε τόσο απερίσκεπτα και μετά να κλαίγεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hfaistiwnas: Σίγουρα κανείς δε θα είναι σαν τον πρώην μου. Μακάρι όμως να του μοιάζουν έστω και λίγο. Το να μην γυρνάς στα παλιά είναι μία συμβουλή που δίνω κι εγώ στους άλλους αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο.

    Το λαγωνικό: Δεν έχεις και άδικο. Θέλω να είναι διαφορετικοί οι άντρες με τους οποίους σχετίζομαι όμως κάποια χαρακτηριστικά θέλω να τα έχουν όλοι τους.

    g for george: 'Έχεις δίκιο. Αυτό που έκανα με το facebook ήταν μεγάλη βλακεία. Όμως εκείνο ήταν απλά η αφορμή για τον χωρισμό, ο πρώην μου το είχε ήδη αποφασίσει μέσα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας