γκόμενος καμάκι

Κι αν μου κάτσει;;;

Πέμπτη 3 Ιουνίου 201002:40Voltsek

Μετά από αρκετές μέρες θλίψης, στεναχώριας και απογοήτευσης λόγω του πρόσφατου χωρισμού, εμφανίστηκε ξανά μια πηγή ελπίδας στον ορίζοντα. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο παλικάρι, που πρωτοσυνάντησα πριν λίγες ημέρες στην έκθεση βιβλίου.

Μιας και το ανέφερα, έχει ξεκινήσει η έκθεση βιβλίου στην παραλία της Θεσσαλονίκης και θα συνεχιστεί μέχρι τις 13 Ιουνίου. Περισσότερα από 100 περίπτερα και αμέτρητες προτάσεις για ανάγνωση σας περιμένουν. Σίγουρα αξίζει μία επίσκεψη.

Και συνεχίζω... Την πρώτη μέρα της έκθεσης, πήγα για μια βόλτα να δω τι παίζει. Καθώς περπατούσα τράβηξε το βλέμμα μου ένα περίπτερο στο οποίο είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος. Όταν αντίκρυσα το παιδί που στεκόταν από την πίσω μεριά του πάγκου, τα έχασα! Μιλάμε για παίδαρο... Στάθηκα για λίγο να τον κοιτάζω χωρίς να μπορώ να στρέψω το κεφάλι μου αλλού. Μου άρεσε πάρα πολύ. Φυσικά συγκράτησα την ονομασία του περιπτέρου για να τον εντοπίσω ευκολότερα την επόμενη φορά.

Μετά από δύο μέρες, ξαναπέρασα από εκεί με ένα φίλο μου. Πηγαίνω συχνά στην παραλία για βόλτα, καθώς μου αρέσει πολύ σαν μέρος κι επιπλέον δεν απέχει πολύ από το σπίτι μου. Φυσικά είχα στο μυαλό μου τον κούκλο. Όταν πλησιάσαμε στο περιπτερό του, τον έδειξα στον φίλο μου. Φυσικά άρεσε και σε αυτόν. Ωραίος, στυλάτος και αρρενωπός. Σε ποιον δεν θα άρεσε;

Δύο μέρες αργότερα. Ξαναπηγαίνω στην έκθεση, με σκοπό αυτή τη φορά να ενημερωθώ για τα βιβλία που κυκλοφορούν. Ένα από τα χόμπι μου είναι το διάβασμα και πάντα αγοράζω κάτι. Φυσικά σκεφτόμουν και τον κούκλο αλλά δεν ήταν το επίκεντρο της προσοχής μου. Προχωρούσα χαλαρά από περίπτερο σε περίπτερο, κοιτώντας βιβλία και συζητώντας με κάποιους από τους υπεύθυνους που βρίσκονταν εκεί. Ώσπου έφτασα και στο δικό του. Εκεί φυσικά περισσότερο κοιτούσα αυτόν παρά τα βιβλία. Δεν μπορούσα έτσι κι αλλιώς να συγκεντρωθώ και πολύ. Κάποια στιγμή που πήρα ένα βιβλίο στα χέρια μου, στράφηκε σε μένα λεγοντάς μου ότι είναι πολύ καλό. Τον κοίταξα και του χαμογέλασα. Από εκεί και μετά το πράγμα προχώρησε πολύ φυσικά. Μου πρότεινε κάποια βιβλία, εγώ τον ρωτούσα διάφορα και αναπτύξαμε μία σύντομη κουβεντούλα. Εγώ ένιωθα ενθουσιασμένος καθώς δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο αλλά βεβαίως δεν το έδειχνα. Μέχρι που φτάσαμε στο τέλος. Δεν μπορούσα να μονοπωλήσω το ενδιαφέρον του άλλωστε. Οπότε τον χαιρέτησα κι έφυγα.

Όμως η κουβέντα μας με μπέρδεψε. Πριν από αυτό σκεφτόμουν ότι είναι απλά ένα ωραίο παιδί. Εμφανισιακά δεν υπήρχε κάποια ένδειξη ότι είναι gay. Αφού όμως του μίλησα, είχα τις αμφιβολίες μου. Ο τρόπος που μιλούσε, μερικά από αυτά που έλεγε και κάποιες κινήσεις που έκανε θα μπορούσε να πει κάποιος ότι δεν είναι στοιχεία ενός 100% straight τύπου. Κι αν είναι gay; Να αφήσω την ευκαιρία χαμένη; Δεν πρόκειται απλά για ένα ωραίο αγόρι. Όσο μιλούσαμε, έβλεπα ένα σοβαρό και καλλιεργημένο παιδί, μου έβγαζε κάτι πολύ θετικό.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να του πω να πάμε για καφέ κι ότι γίνει, έγινε. Δε θα είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Δεν ξέρω όμως ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος. Αν έχει κανείς κάτι καλό να προτείνει, ας μου πει. Η αλήθεια είναι ότι έχω κι έναν κρυμμένο άσο στο μανίκι. Εδώ και καιρό ασχολούμαι με κάτι, δεν έχω αναφερθεί σε αυτό πάρα πολύ και δε θα το κάνω τώρα. Μπορώ όμως μέσω αυτού, να του κάνω μία επαγγελματική πρόταση και με αυτό τον τρόπο να τον προσεγγίσω. Τι θα ήταν καλύτερο; Η άμεση ή η έμμεση προσέγγιση;

Ισως σε ενδιαφερουν

17 σχόλια

  1. Κοίτα, η έκθεση δεν κρατάει για πάντα, ότι κάνεις πρέπει να γίνει μέσα στα χρονικά περιθώρια..
    πάντως εύκολα ξεπερνάς τα παλιά, μπράβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η έμμεση προσέγγιση είναι οκ, αν την πρόταση που λες θα την έκανες και χωρίς να υπάρχει το προσωπικό ενδιαφέρον. και πάλι όμως κάποια στιγμή ίσως χρειαστεί να φτάσεις και στην άμεση. οπότε εγώ ψηφίζω την άμεση. με προσοχή.
    καλή τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τον τίμησες τον μακαρίτη βλέπω χαχαχαχα

    Αγάπη μου, πές του στα ίσια να ξεμπερδεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με mahler και sCaTterBraiN, κάνε την πρότασή σου με ευγενικό, καλαίσθητο αλλά άμεσο τρόπο.

    Άσε τα επαγγελματικά στην πάντα, δεν ανακατεύουμε την ψωλή μας εκεί που βγάζουμε το ψωμί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι αν σου κάτσει.... δώστου να καταλάβει!!! Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. den yparxei to keimeno ....
    teleio !!
    gelao kai tin exo katavrei...
    goustaro milame!!!
    sinexise etsi ...
    kai fisika min akous tin mahler !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @pisoglendis
    καλά εσένα θα σε ξεμαλλιάσω το Σαββάτο χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άμα βλέπεις ότι σε παίρνει να του πεις για καφεδάκι κατευθείαν τότε οκ. Άμα όχι βρες άλλους τρόπους όπως τον άσσο που λες ότι έχεις... Αλλά γρήγορες κινήσεις. Λες ότι σου έκανε πολύ καλή εντύπωση!Άμα αξίζει ακόμη κάθεσαι???Περιμένω εξελίξεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. prepei na pas stin ekthesi otan den tha exi kosmo... kai pes tou gia kafe... min tou tin pesis stin psixra tha se kakoxaraktirisi... min mpleksis ta epaggelmatika kai min kaliergisis kapio idiaitero edafos giati sto telos an mathis oti ine straight kai den gini tipota tha pligothis...
    kali tixi!!! amesa!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σε ρωτήσω κάτι; Πώς μπορείς να το ρίχνεις με τέτοια χαρά και ευκολία στα φλερτ και τους έρωτες ενώ μέχρι πριν από λίγες ημέρες ήσουν ερωτευμένος επί οχτώ όπως λες μήνες με ένα άτομο με το οποίο μάλιστα επιθυμούσες και επανασύνδεση; Δε σε κατηγορώ για κάτι ούτε λέω πως υπάρχει ένα στάνταρ χρονικό διάστημα που πρέπει να "πενθούμε" για κάποιον χωρισμό (αν και εγώ μάλλον αργά και δύσκολα θα ξεπερνούσα ένα παρόμοιο γεγονός)... Αλλά τι σε οδηγεί στο να θέλεις σώνει και ντε μία σχέση από τη μία μέρα στην άλλη; Φοβάσαι το ενδεχόμενο για λίγο καιρό να μην κάνεις σεξ; Φοβάσαι πως αν δεν αρχίσεις να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν τότε θα χάσεις κάθε ίχνος αυτοπεποίθησης; Μήπως έχεις δώσει παραπάνω σημασία απ' όσο πρέπει σε αυτές σου τις ανασφάλειες και μήπως θα ήταν καλύτερα να αναζητήσεις και να ανακαλύψεις τα πραγματικά σου θέλω έτσι ώστε στο μέλλον να χτίσεις μια δυνατή σχέση; Εκτός αν προτιμάς τις ελεύθερες σχέσεις ή τις αρπαχτές, απόλυτα δεκτό και σεβαστό.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. (ουπς, τι ωραία ιδέα να έκανε το screw ένα gay σε είδα, ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ma to screw exei edo kai pollous mines se eida
    apla legete

    se pira...
    des tis selides ton teleftaion 5-6 tefxon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Hfaistiwnas: Αυτό είναι το κακό, ότι έχω χρονικό περιθώριο. Τα παλιά δεν τα ξεπέρασα αλλά αν δεν προχωρήσω, δεν θα τα ξεπεράσω ποτέ.

    sCaTterBraiN: Την επαγγελματική πρόταση θα μπορούσα να την κάνω έτσι κι αλλιώς. Απλά σκέφτηκα ότι θα είχα περισσότερο χρόνο έτσι.

    mahler76: Δεν ξεπέρασα τελείως τον πρώην αλλά με το συγκεκριμένο παιδί με πιέζει ο χρόνος.

    Το λαγωνικό: Αυτό είναι το κακό. Αν τελικά γίνει η επαγγελματική πρόταση, το καλό θα είναι ότι θα έχω περισσότερο χρόνο αλλά θα μπερδευτούν τα επαγγελματικά με τα προσωπικά.

    pisoglendis: Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο. Εγώ απλά έγραψα για το κόλλημα μου με τον τύπο.

    Ethan Raynolds: Σκέφτομαι να του πω να πάμε για καφέ. Και gay να μην είναι, μου φάνηκε τόσο καλό παιδί που δεν νομίζω να αντιδράσει με άσχημο τρόπο.

    Ανώνυμος 1: Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές.

    Ανώνυμος 2: Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις. Είναι κάπως βιαστικό. Ο λόγος δεν είναι για να κάνω σεξ βέβαια, αυτό μπορώ να το κάνω και χωρίς σχέση. Απλά επειδή η πρώτη μου σχέση ήταν στα 24, έχω μείνει τόσο πολύ μόνος μου που δεν μου αρέσει καθόλου. Γι αυτό νιώθω την ανάγκη να είμαι με κάποιον. Φυσικά τον πρώην μου δεν τον έχω ξεπεράσει τελείως. Αυτό που ψάχνω τώρα δεν είναι μία σχέση, θέλω μόνο να κάνω ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Συγκεκριμένα για το παιδί που γράφω, έχω περιθώρια χρόνου, γι αυτό βιάζομαι.

    provato: Λες να το γράψω εκεί; Δεν νομίζω να το δει... Όπως έγραψε και ο pisoglentis, υπάρχει ανάλογη στήλη στο screw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελπίζω να μην έχουμε βάλει στο μάτι το ίδιο παιδί από την έκθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος: Λες; Θα μαλλιοτραβηχτούμε, πρόσεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έρως ανίκατε μάχαν...

    Ανδριανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας