καμάκι κούκλος

Athens Pride και άλλα

Δευτέρα 7 Ιουνίου 201001:54Voltsek

Χτες πραγματοποιήθηκε το Athens Pride για 6η συνεχόμενη χρονιά. Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ στην Αθήνα. Πήγα πρώτη φορά πέρυσι και πέρασα υπέροχα. Περίμενα με μεγάλη λαχτάρα να πάω και στο φετινό αλλά ο κακός προγραμματισμός, μου χάλασε τα σχέδια. Δεν έκανα την απαραίτητη οικονομία και κατέληξα να μην έχω τα απαραίτητα χρήματα για να κάνω μία σύντομη επίσκεψη στην πρωτεύουσα. Κρίμα... Του χρόνου τώρα, να είμαστε καλά να μαζευτούμε. Απ' ότι ακούω πάντως, είχε ιδιαίτερη επιτυχία.

Με τον κούκλο από την έκθεση δεν έγινε τίποτα επειδή βρίσκομαι στην Κοζάνη. Δεν ήθελα να ξεκινήσω κάτι και να το αφήσω στη μέση. Θα επιστρέψω έγκαιρα στην Θεσσαλονίκη και θα δω τι θα κάνω. Η πλάκα είναι ότι έχω κι ανταγωνισμό. Μιλώντας με ένα παιδί στο msn, που διάβασε το σχετικό post (γεια σου Μήτσο!), αποδείχτηκε ότι μας αρέσει το ίδιο άτομο. Βέβαια αυτός έχει σχέση άρα έχω προτεραιότητα.

Βέβαια τώρα έχουν αλλάξει κάπως τα δεδομένα. Με πολύ ψάξιμο και αρκετή τύχη, κατάφερα να μάθω κάποια στοιχεία γι αυτόν. Ξέροντας μόνο τον εκδοτικό οίκο τον οποίο εκπροσωπεί στην έκθεση, κατάφερα να βρω ένα βιβλιοπωλείο με το οποίο συνεργάζονται εδώ στην Θεσσαλονίκη, το οποίο είναι του κούκλου και μάλλον το έχει με τον αδερφό του. Επισκέφτηκα την ιστοσελίδα του βιβλιοπωλείου κι από εκεί έμαθα το ονοματεπώνυμο και το κινητό του!!! Οπότε μπόρεσα να τον βρω και στο facebook. Δεν τον έκανα add όμως διότι φοβάμαι την απόρριψη. Αλλά πλέον δεν χρειάζεται να βιαστώ να κάνω κάποια κίνηση, καθώς ξέρω που μπορώ να τον βρω. Μάλιστα το βιβλιοπωλείο είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου.

Είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα τρομακτικό το τι μπορείς να βρεις στο internet. Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία που βρήκα, τον εντόπισα σε άλλα δύο site τύπου facebook τα οποία δεν είναι καθόλου διαδεδομένα. Ακόμα τον βρήκα σε μία λίστα αποφοίτων λυκείου και σε αποτελέσματα διαγωνισμών κωπηλασίας. Ξέρω ότι είναι ο ίδιος επειδή έχει αντίστοιχες φωτογραφίες στο προφίλ του. Σκορπάμε προσωπικά στοιχεία στον τεράστιο χώρο του διαδικτύου και δεν έχουμε ιδέα ποιος μπορεί να τα βλέπει.

Πάντως με τα στοιχεία που έμαθα, δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι το παλικάρι είναι gay. Σκέφτομαι να πάω απλώς να τον ρωτήσω που μπορώ να τον βρω μετά την έκθεση, ως ενδιαφερόμενος πελάτης. Και από εκεί και πέρα να το πάω χαλαρά. Είναι όμως μανάρι ο άτιμος!

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Είδες που όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει; Μα αυτό είναι! Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μία προσπάθεια..
    Μπορεί άλλο να φαίνεται και άλλο να είναι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγίτσα μου!!
    Δεν είσαι άνθρωπος εσύ η KGB είσαι.
    χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas: Λες να πάω ε; Είμαι διχασμένος, δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλει σκέψη.

    Το λαγωνικό: LOL! Τι να κάνω; Έπρεπε να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας