σχέση straight

Η "εκδίκηση" του gay

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 201014:11Voltsek

Είναι αστείο το πως αλλάζουν τα πράγματα καμιά φορά. Μεγαλώνοντας, από μικρό παιδί μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, ένιωθα μεγάλη μοναξιά. Είχα φίλους βέβαια αλλά το κενό μίας σχέσης δεν μπορούν να το καλύψουν οι φίλοι. Είχα την ανάγκη να είμαι με κάποιον, να με αγαπάει και να τον αγαπάω. Να περνάμε καλά μαζί. Αντί γι αυτό, ήμουν μόνος, γεμάτος στεναχώρια, απογοήτευση και θυμό. Και βεβαίως ζήλια όταν έβλεπα τους υπόλοιπους της παρέας μου να φλερτάρουν, να έχουν σχέσεις, να κάνουν σεξ και να μιλάνε για τις εμπειρίες τους και τις επιδόσεις τους. Κι εγώ όλα αυτά τα είχα στερηθεί κι επιπλέον δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν για την δική μου κατάσταση.

Μερικά χρόνια αργότερα όλα έχουν αντιστραφεί. Εγώ είμαι με έναν υπέροχο άνθρωπο και είμαστε πολύ καλά μαζί. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω. Οι φίλοι μου πάλι, μερικοί όχι όλοι, δεν μπορούν να βρουν γκόμενα να τους κάτσει. Με λίγα λόγια τους έχει φάει η αγαμία. Βλέπουν γκόμενα και τους τρέχουν τα σάλια αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι αυτό. Τώρα εγώ ευχαριστιέμαι να τους μιλάω για την σχέση μου. Να δουν και αυτοί πως είναι να βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά. Μου αρέσει που οι straight είναι στο ράφι και ο πούστης της παρέα έχει μία υπέροχη σχέση.

Update: Στην σελίδα της UNICEF μπορείτε να προσφέρετε οικονομική ενίσχυση για τους πληγέντες του σεισμού στην Αϊτή. Και το μικρότερο ποσό βοηθάει σημαντικά.

Ισως σε ενδιαφερουν

14 σχόλια

  1. χμ... όλα αλλάζουν από λεπτο σε λεπτό! Γι'αυτό μη λες πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιο εχει ο Ηφαιστιωνας... Με αυτο τον τροπο πεφτεις στο επιπεδο τους. Μην χανεις την ανθρωπια σου.
    Αν και με αυτα που λες δεν ακουγονται και για καλοι σου φιλοι. Ισως θα επρεπες να ψαχτεις...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαταλαβαινω την αναγκη σου να "εκδικηθεις" αλλα εχω παρατηρησει οτι δινεις τεραστια αξια στο αν εχεις σχεση ή οχι. Καλο ειναι να εισαι καλα και απο μονος σου. Γιατι σημερα εχεις σχεση αυριο δεν εχεις... Δηλαδη τη μια μερα εισαι μιζερος και την αλλη αξιοζηλευτος?

    Ο καθε ανθρωπος ειναια υτο που ειναι. Δεν θα ανεβεις στα ματια μου επειδη εχεις σχεση αλλα ουτε θα κατεβεις αν δεν εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι σχέσεις έρχονται και φεύγουν, οι καλοί φίλοι όμως μένουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μουνιά μουνιά 'χαν ριζικό , μουνιά μουνιά 'χαν μοίρα, μα το δικό τους το μουνί το έφαγε η ψύρρα.
    Ας πρόσεχαν.
    No mercy for the str8 guyz!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα ωραία η ταινία Cyan!!
    Η ατάκα έμεινε στην ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kai afto to post, deixnei gia akomh mia fora poso poly se noiazei ti lene oi alloi gia sena kai ti vlepoun, poso malakas omws mporeis na eisai, kai fysika deixneis oti eisai mia akomh ksynh aderfh h poustraki opws les, nai men tous filous sou tous exei faei h agamia alla ama meineis kai esy monos sou... sta idia skata tha peseis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νίκος (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!)27 Ιανουαρίου 2010 στις 1:54 π.μ.

    Ανώνυμε αν δεν γουστάρεις πάρε τον μπούλο! Οκ? Και άσε τους άλλους να κάνουν και εκείνοι τη δουλειά τους. Τι ήταν και τούτο πάλι? Ακούς εκεί να λες να κάνει ο mits μύνηση για ηθική βλάβη. Ο voltsek δεν ανέφερε το όνομά του ούτε είπε κάτι προσβλητικό το οποίο θα μπορούσε να τον βλάψει ηθικά όπως λες. Και άντε πες ότι ίσχυε... Πιστεύεις λοιπόν ότι θα σήκωνε ο μπάτσος τον κώλο του και θα σταματούσε να ξύνει τα πα@@@@@ του για μύνηση ηθικής βλάβης? Μάλλον θα σε πετούσε έξω συνοδευόμενος υβριστικών σχολίων. Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις από το να σχολιάζεις αρνητικά τους άλλους λες και τους ξέρεις? GET A LIFE ομοφοβικέ! Επίσης να προσθέσω ότι ο voltsek με την ανάρτησή του παρουσιάζει ένα γεγονός με χιουμοριστικό τρόπο και δεν κυριολεκτεί με την λέξη "εκδίκηση". Voltsek ειλικρινά συγγνώμη που "καταστρέφω" το ποστ σου αλλά πραγματικά θα έσκαγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν συμφωνώ καθόλου με το περιεχόμενο του κειμένου αλλά είναι και αυτή μια άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hfaistiwnas, Silmarien, Elementstv, Dynx, another george blog: Πήρατε πολύ στα σοβαρά το post. Ήθελα να βγει κάπως αστείο/ειρωνικό το θέμα αλλά μάλλον βγήκε πιο έντονα η πικρία. Φυσικά δεν χαίρομαι που είναι μόνοι τους οι φίλοι μου. Εγώ απλά ήθελα να τονίσω ότι όλα μπορούν να αλλάξουν.

    Cyan: Κορυφαία ατάκα!!!

    Νίκος: Ευχαριστώ πολύ. Λες αυτά που ήθελα να πω κι εγώ.

    ***Προς τον ανώνυμο: Απορώ γιατί ενώ με θεωρείς μαλάκα, συνεχίζεις να διαβάζεις το blog και να σχολιάζεις. Μπορείς απλά να μην ασχοληθείς άλλο μαζί μου. Εκτός αν νομίζεις ότι με αυτά που γράφεις, πετυχαίνεις κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Voltsek: Εχεις δικιο οτι το πηραμε πολυ σοβαρα απλα εγω μιλησα γενικα για μια ταση σου να νιωθεις υποδυεστερος οταν δεν εχεις σχεση. Δεν εννοω να υποκριθεις οτι εισαι τελεια οταν δεν εχεις σχεση αλλα οκ δεν χρειαζεται να πεφτουμε στα πατωματα(γνωριζω οτι εχεις σχεση, μιλαω για οταν δεν εχεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://cdn2.gaydarguys.com/newphotos/48/2/4830602_392345.jpg


    Sta paparia mou kai mena

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας