ομοφυλοφιλία περηφάνεια

Ομοφυλοφιλία: Κοινωνικό θέμα ή κοινωνικό πρόβλημα;

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 201017:51Voltsek

Ένα video που βρήκα τυχαία στο youtube.

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. καλα περα απο την ανικανοτητα του να εκφρασει αυτα που θελει να πει, αυτο που με κερδισε στο συγκεκριμενο βιντεο ειναι το τουλαχιστον πρωτοποριακο φως που κρεμεται απο το ταβανι του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταφυσικό και παραφυσικό μαζί! λολολ! Μη σου πω όπου να ναι θα φανεί και ο Χαρδαβέλας..
    Και βρε , άσε τις θεωρίες με Αδάμ και Εύα, αυτά τα παραμύθια πιστεύεις ακόμη;
    Ο καθένας έχει το δικό του μυαλό και σκέψη, πίστεψε εσύ ότι θες και άσε τους άλλους να πιστεύουν ότι εκείνοι θέλουν...
    Μην με συγχίζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ αρχάς η σημειολογία του κρεβατιού ακριβώς πίσω του. Πρόσεξε επίσης, πως τον προδίδει η δυσλεξία του όταν προφέρει την λέξη ομοφυλοφυλία. Πέφτει ο τόνος. Μάλλον ντρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς πως συνδέεται ο τίτλος της ανάρτησης αυτής με το περιεχόμενο του video αυτού. Ο τύπος δε λέει τίποτα επί της ουσίας. Αλλά η σημειολογία της εικόνας την οποία παρουσιάζει λέει πολλά. Να επιχειρήσω να δώσω μια απάντηση στο ερώτημα του Αιμίλιου. Από την εικόνα του τύπου, ο οποίος μιλά κρύβοντας το πρόσωπό του σαν να έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα και φοβάται μήπως τον αναγνωρίσουν οι αρχές προκύπτει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ένα κοινωνικό θέμα και πρόβλημα. Είναι κοινωνικό θέμα γιατί απασχολεί άτομα και σύνολα. Είναι κοινωνικό πρόβλημα γιατί ορισμένα από αυτά τα άτομα και ορισμένα από αυτά τα σύνολα το θέτουν και το συζητούν σαν πρόβλημα. Έτσι είναι. ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι έτσι, όμως. Η ομοφυλοφιλία δεν θα έπρεπε να είναι ούτε θέμα, ούτε πρόβλημα. Όπως δεν είναι θέμα η ετεροφυλοφιλία γιατί δεν ασχολείται κανείς με αυτή, ούτε άτομο, ούτε σύνολο. Και όπως, επίσης, δεν είναι πρόβλημα γιατί κανείς δεν της δίνει προοπτική προβλήματος. Δυστυχώς, η ομοφυλοφιλία είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης συντηρητικών και πουριτανικών κύκλων, όπως η εκκλησία, κάποιοι από τους λέγόμενους φορείς παιδείας (γενικότερα) ή εκπαίδευσης (ειδικότερα). Αλλά και εμείς ως άτομα και οι οργανώσεις μας (αν και όπου υπάρχουν) άθελα συμβάλλουμε στη συζήτηση της ομοφυλοφιλίας ως θέμα και πρόβλημα. Δεν συμφωνώ προσωπικά με τις gay parades. Πρώτον, διότι με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζουμε εμμέσως ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το ιδιαίτερο, κάτι που ξεφεύγει από τον γενικό κανόνα του συνόλου και γι' αυτό πρέπει να υποστηριχθεί με τέτοιες εκδηλώσεις. Και δεύτερον, διότι ως συνήθως ό,τι γίνεται σε τέτοιες "παρελάσεις" απέχει πολύ από την πραγματικότητα ενός ομοφυλοφίλου. Δεν μασκαρευόμαστε έτσι, δεν λικνιζόμαστε έτσι και γενικά δεν κάνουμε τίποτα το προκλητικό. Ο κάθε ομοφυλόφιλος είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος και η σεξουαλική του κατεύθυνση δεν έπρεπε να είναι ούτε θέμα ούτε θέαμα και επομένως, ούτε και πρόβλημα για τον οποιοδήποτε τρίτο.

    Ανδριανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντελως αχρηστο βιντεο, δνε λεει τιποτα σοβαρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dimitris.jp: LOL! Δεν το είχα προσέξει να πω την αλήθεια.

    Hfaistiwnas: Τα επιχειρήματα του είναι το λιγότερο παιδαριώδες θα λεγα.

    hollandos: Δεν το πρόσεξα αυτό, ίσως έχεις δίκιο.

    Ανδριανός: Για άλλη μία φορά έδωσες μία πολύ καλή και ορθή απάντηση. Για μένα βέβαια δεν τίθεται ζήτημα, η ομοφυλοφιλία σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα. Όσο για τα gay pride, θα συμφωνήσω εν μέρη αλλά είναι και το θέμα του να κάνεις τον κόσμο να αντιμετωπίσει μία υπαρκτή κατάσταση. Είναι ένας τρόπος να δείξουμε την παρουσία μας επειδή μερικούς τους βολεύει να μένουμε στο περιθώριο.

    Elementstv: Απλά το έβαλα σαν δείγμα του τι σκέφτονται μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Me ti vlakia pou yparxh ston kosmo, kalytera na "xespaei" o ka8e ponemenos-vlamenos sto youtube para opoudipote allou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας