επικαιρότητα

Ειδήσεις

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 201000:35Voltsek

Πόλη του Μεξικού: ο νέος προορισμός των γκέι

Αυτή είναι η κεντρική ιδέα της νέας καμπάνιας του οργανισμού τουρισμού του Μεξικού. Από τον ερχόμενο Μάρτιο θα επιτρέπονται οι γάμοι των ομοφυλόφιλων στη μεξικανική πρωτεύουσα και οι αρχές της πόλης αποφάσισαν να εκμεταλλευθούν οικονομικά το πρωτόγνωρο για τη Λατινική Αμερική γεγονός, προσελκύοντας τουρίστες με ειδικά πακέτα για νεόνυμφους. Η Τήλος, ο δήμος της οποίας προηγήθηκε των Μεξικανών, αποτελεί εξίσου καλό τουριστικό προορισμό, αλλά οι δικοί μας πολιτικοί στάθηκαν πολύ κοντόφθαλμοι...

Και έγκυος, και άντρας...

Ο Scott και ο Thomas είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι και περιμένουν το πρώτο τους παιδί, καθώς ο Scott είναι έγκυος 8 μηνών. Η περίπτωση του Scott δεν είναι μοναδική αφού είναι ο δεύτερος άνδρας ο οποίος εγκυμονεί, μετά τον Thomas Beatie.

Τόσο ο Scott όσο και ο Thomas γεννήθηκαν κορίτσια και προχώρησαν σε αλλαγή φύλου μετά την ενηλικίωσή τους. Μάλιστα είναι και νόμιμα παντρεμένοι, καθώς ο Thomas δεν έχει αλλάξει το πιστοποιητικό γέννησής του και νομικά είναι ακόμα γυναίκα. Το ζευγάρι περιμένει ανυπόμονα την γέννηση του παιδιού τους, ενώ έχουν δύο ακόμα παιδιά, 10 και 12 ετών, από προηγούμενη σχέση του Thomas… με γυναίκα.

Να τους ζήσουν.

"Σατανιστές" γκέι

Ο δήμαρχος της Μόσχας επανήλθε δριμύτερος χθες για να υπενθυμίσει στους γκέι της πόλης του, οι οποίοι ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μεγαλειώδη παρέλαση υπερηφάνειας στους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας, ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει τέτοιου είδους «σατανικές ενέργειες». Γιατί περί αυτού πρόκειται, σύμφωνα με τον Γιούρι Λουζκόφ, ο οποίος ουδέποτε έκρυψε τα συναισθήματά του για τους ομοφυλόφιλους. «Δεν επιτρέψαμε ούτε θα επιτρέψουμε ποτέ μια τέτοια παρέλαση» είπε ο κ. Λουζκόφ και προειδοποίησε όσους σχεδιάζουν να παρελάσουν ότι θα τιμωρηθούν. «Είναι καιρός να σταματήσουμε πια να προπαγανδίζουμε τις ανόητες συζητήσεις περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων...», είπε ο ίδιος αποκαλύπτοντας περαιτέρω τις διαθέσεις του. Και επειδή η οργάνωση των γκέι επιμένει ότι η παρέλαση θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο, η σύγκρουση αναμένεται ότι θα είναι αναπόφευκτη.

Πηγή: Gay World.gr

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Θα συγκρουστούν ναι, αλλά δεν θα τον αφήσει κανείς ήσυχο μετά! Στη μπούκα θα μείνει!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπερδεύτηκα,το στραβάδι....Αφού γεννήθηκε γυναίκα και έκανε αλλαγή φύλου,πάει να πει ότι ένιωθε άντρας! Και μετά παντρεύεται άντρα; Τι γίνεται ρε παιδιά; Ας με βοηθήσει κάποιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas: Θα δείξει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα...

    Στραβάδι: Ήταν γυναίκες που έγιναν άντρες και τώρα είναι μαζί... Άστα να πάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας