ομοφυλοφιλία coming out

Πως να αποδεχτείς την ομοφυλοφιλία σου

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 201018:19Voltsek

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. To 4o vima/ stadio/ i kateuthinsi drasis einai kai to pio dyskolo. To na se apodextoun oi filoi sou einai poly pio dyskolo apo o,ti akoygetai kai apo o,ti to perigrafei o Bretanos. Otan ego syzitisa to thema me tous stenoterous mou filous eixan sokaristei. Kai to shock itan akoma megalutero otan anakalypsan oti o bf itan o Alexandros, ena allo meros tis pareas. Xreiastike na perasei ligos kairos gia na synithisoun tin idea kai na dextoun kai tis koines mas emafaniseis stin parea.

    Me alla logia einai dyskolo oi anthropoi, esto kai an einai oi pleon dikoi sou, oi filoi sou, na dextoun kati poy kaneis allos den dexetai. Ligo o fovos gia tin koinoniki antidrasi, ligo i "kanonikotita", polles fores kathistoun dyskoles tis sxeseis tou idiou fylou. Kai to dyskolotero einai na se apodextoun oi goneis. Se auto to adieksodo briskomai kai ego: to egkefaliko gia tous goneis einai poly pithano endexomeno, an mathoun tin alitheia...

    A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος: Πράγματι είναι δύσκολο για τους δικούς μας ανθρώπους να δεχτούν κάτι τέτοιο. Αλλά ακριβώς επειδή είναι φίλοι μας, θα πρέπει να αποδεχτούν την πραγματικότητα και να μην μας απομακρύνουν. Με τους γονείς είναι το δυσκολότερο, κι εμένα αυτό πε απασχολεί περισσότερο από όλα. Αλλά και γι αυτούς ισχύει το ίδιο.

    atas8alis: Είναι όντως πολύ καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας