γκόμενος προσωπικά

Ταρίφα για σεξ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 200916:09Voltsek

Παρασκευή βράδυ. Είμαι με το μωρό μου για ποτό σε ένα gay bay. Απέναντι κάθεται μόνος του ένας τύπος, πάνω από 40, γεματούλης και παρακολουθεί τον κόσμο. Εγώ και το μωρό μου, όταν τον είδαμε, τον λυπηθήκαμε. Γενικά είναι λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους σε bar να είναι χωρίς παρέα.

Κάποια στιγμή ο δικός μου σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Μετά από λίγο, πήγε κι ο εν λόγω κύριος. Εγώ τον είδα αλλά δεν έδωσα σημασία. Μετά από λίγο, επέστρεψε το μωρό μου και μου διηγήθηκε τι είχε συμβεί εκεί.

Βγαίνοντας από την τουαλέτα, το μωρό μου τον πέτυχε να περιμένει απ' έξω. Τότε τον ρώτησε αν έχει κάποιος φίλο που θέλει παρέα. Το μωρό μου απάντησε οχι. Μετά είπε ότι προσφέρει λεφτά. Το μωρό μου είπε και πάλι όχι. Τότε είπε ότι έχει τα λεφτά μαζί του κι αν ο δικός μου τον πηδούσε, θα του τα έδινε. Φυσικά αρνήθηκε.

Έλεος. Τόσο απροκάλυπτα πια; Να πας σε κάποιον και να του προσφέρεις λεφτά για να σε πηδήξει; Και μάλιστα ένα ώριμος κύριος σε έναν 17χρονο; Ντροπή... Εμείς το πήραμε χαλαρά βέβαια, τι άλλο να κάναμε; Αλλά πλέον θα προσέχω ποιος πλησιάσει τον τζουτζούκο μου!!!

Παρεμπιπτόντως, σήμερα κλείνουμε δύο μήνες μαζί κι επιτέλους θα κοιμηθούμε μαζί αγκαλιά μετά από πολύ καιρό.

Ισως σε ενδιαφερουν

31 σχόλια

  1. poio einai to kako??
    o anthropos ekane mia protasi...

    apla pragmata...

    then egine kai kati....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέφτεσαι ότι καθένας μας μπορεί να καταντήσει έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που λέει ο Ηφαιστίωνας είναι το χειρότερο....

    Οπότε κατανόηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνησω με πισωγλεντη που ειναι το κακο.Αφου το σκεφτηκε καλα εκανε και το ειπα.Δεν το βιασε κιολας το μωρο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τίτλος του post έχει φάση... Νόμιζα ότι σου την έπεσε ταξιτζής ή κάτι τέτοιο! Χαχαχα! Άκρως παραπλανητικός...

    Εντάξει, ας μην είμαστε και τόσο επιεικείς με τον κυριούλη... Το ότι ζήτησε σεξ επί πληρωμή δεν είναι ούτε τόσο τραγικό ούτε τόσο επιλήψιμο... Αν θα έπρεπε να τον κατηγορήσουμε για κάτι, αυτό θα ήταν το γεγονός ότι πήγε και την έπεσε σε 17χρονο - και αυτό είναι σοβαρό. Και δε θέλω να ακολουθήσουν σχόλια τύπου "Και πού να 'ξερε ρε φίλε ότι ήταν ανήλικο", γιατί ο -18χρονος πάντα βγάζει μάτι... Εξάλλου, θα μπορούσε κάλλιστα να την είχε πέσει πχ στο Voltsek εναλλακτικά, που (από τη φωτό κρίνοντας) καταλαβαίνεις ότι λογικά έχει τελειώσει το σχολείο (δε μιλάω ΚΑΘΟΛΟΥ ειρωνικά)...

    Οπότε κατανόηση στον κύριο 40άρη, εν μέρει όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου φάινεται θλιβερό να πάει κάποιος μόνος σε bar.
    Όσο για τα Άγια 17χρονα Θεία Βρέφη τι να πω!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται φυσικά ότι οι 17χρονες/οι κυρίες κύριοι είναι μια χαρά και ξέρουν πολύ καλύτερα από μας ποιοί είναι και τι θέλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά τα αίματα!Οι περισσότερες σχέσεις στην συναλλαγή βασίζονται.Επίσης όσοι χρησιμοποιούν την λέξη ''έλεος΄΄ συνεχεια είναι μαλακοκαύληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διακρίνω έναν συντηρητισμό,τόσο στην ανάρτηση όσο και σε μερικά απ'τα σχόλια.Πρώτον,ο άνθρωπος έκανε απλώς μια πρόταση,ούτε αποπλάνησε ούτε βίασε κανέναν.Δεύτερον,αν θυμηθούμε τον εαυτό μας στα 17 μας χρόνια,θα αντιληφθούμε ότι ήμαστε ώριμοι σεξουαλικά κι έτοιμοι για όλα! Ποια 17 δηλαδή,από τα 15,αλλά ένιγουει! Η ενηλικίωση στα 18 είναι μια σύμβαση του πολιτισμού μας.Τι αλλάζει τόσο ριζικά δηλαδή από τα 17 στα 18,ώστε στην πρώτη περίπτωση να μιλάμε για αποπλάνηση ανηλίκου και στην άλλη να μην μας καίγεται καρφί; Αυτοί είναι οι νόμοι της πολιτείας.Οι νόμοι της φύσης όμως είναι πολύ διαφορετικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στραβάδι, πόσο απίστευτα επαληθεύεις το ψευδώνυμό σου! Εδώ μέσα ούτε τυφλός δε θα έλεγε πως επικρατεί συντηρητισμός!!! Έ Λ Ε Ο Σ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Στραβάδι

    Μάλλον έχεις παρεξηγήσει κάπως τα σχόλια... Μόνο και μόνο το ότι ο κύριος ήταν 40άρης και ο νεαρός 17άρης και ο πρώτος πρότεινε στο δεύτερο σεξ επί πληρωμή, αποτελεί από μόνο του απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης και αποπλάνησης ανηλίκου ταυτόχρονα, άσχετα με το αν ο ο 40άρης είχε άγνοια της ηλικίας του. Αν ο συγκεκριμένος κύριος επιζητεί σεξ με άτομα τέτοιας ηλικίας, ας το αναζητήσει σε χώρες του εξωτερικού όπου κάτι τέτοιο δεν προκαλεί νομικό κώλυμα, όχι στην Ελλάδα. Μπορούμε να παραβιάζουμε τους νόμους της ψυχής μόνο όταν αυτοί δεν ταυτίζονται με τους νόμους της λογικής, τους νόμους της εκάστοτε Πολιτείας δηλαδή. Σε καμία περίπτωση δεν κρίνω τις επιθυμίες του άλλου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αισθάνεται αυτά που η φύση του τον προτρέπει, αρκεί να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του εκεί που αρμόζει (νομικά και ηθικά). Και συγγνώμη, αλλά δε νομίζω ο εν λόγω κύριος να έτρεφε συναισθήματα για το νεαρό, αφού κατά πρώτον δεν τον γνώριζε και κατά δεύτερον αυτό που ήθελε, ήταν ένα one-night stand.

    Επίσης, να τονίσω ότι εγώ προσωπικά αλλιώς αισθανόμουν όταν ήμουν 15, αλλιώς όταν ήμουν 17, αλλιώς αισθάνομαι τώρα που είμαι 19 και πιστεύω αλλιώς θα αισθάνομαι όταν θα είμαι 23, 40 και ούτω καθ' εξής... Δεν ξέρω για εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προς ανώνυμο:

    Πολύ "εύκολη" η ειρωνεία σου! Ακόμα κι ένα εξάχρονο θα σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει το ψευδώνυμό μου για να με πικάρει! Με απογοητεύεις...
    Σοβαρά τώρα,πιστεύετε ότι η σεξουαλική σας ταυτότητα αποτελεί εχέγγυο προοδευτικότητας; Πλανάσθε πλάνην οικτρά,αγαπητοί μου! Τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις εμφωλεύουν σε όλους μας,είτε gay είμαστε είτε str8 είτε bi είτε κι εγώ δεν ξέρω τι.Το ότι κάνατε coming out δεν σας εξασφαλίζει κάποιο πιστοποιητικό ελεύθερης σκέψης και αντικομφορμισμού.Αν είστε συντηρητικοί ή όχι,προκύπτει από τις πράξεις και τον λόγο σας.

    Simple reader,με το σχόλιό σου επαληθεύεις την υποψία μου.Γράφεις "ας πάει σε μια χώρα του εξωτερικού,όπου δεν υπάρχει νομικό κώλυμα".Μα,αυτό είναι το θέμα; Δηλαδή,αν η νομοθεσία της Ελλάδας το επέτρεπε,δε θα σ'ενοχλούσε; Βλέπεις λοιπόν ότι αυτά είναι συμβάσεις του πολιτισμού.Αν ζούσες στην αρχαία Ελλάδα,θα πήγαινες και με 13χρονους! Εγώ πάντως στα 17 είχα έντονη σεξουαλικότητα και οι φίλοι μου το ίδιο.Όπως και να 'χει,εμένα φίλε μου δεν με ενδιαφέρει αν κάτι είναι νόμιμο ή παράνομο,με ενδιαφέρει να κρίνω τα πράγματα από μια κάποια απόσταση,ώστε να μη βγάζω βιαστικά συμπεράσματα.Δε λέω ότι η άποψή μου είναι απαραίτητα σωστή,απλώς προτιμώ να παρατηρώ παρά να καταδικάζω...

    ΥΓ: Ανώνυμε,το "ΕΛΕΟΣ",εκτός από κακόγουστο,είναι και γλωσσικα συντηρητικό! Το λένε όλοι πια,και πρώτα απ'όλους τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Στραβάδι

    Όπως και να 'χει, είναι παράνομο κι αυτό ΝΑΙ, ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, γιατί θέλω να τηρώ τους νόμους του τόπου που ζω κατά γράμμα. Και αν κάποιος από αυτούς δε με βρίσκει σύμφωνο, θεωρώ χρέος μου να εξακολουθώ να τον υπακούω, από τη στιγμή που δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να με καταπιέζει κατάφωρα. Παρέλειψα, βέβαια, να υπογραμμίσω στο προηγούμενο σχόλιο ότι αναφερόμουν σε χώρες του εξωτερικού όπου η ενηλικίωση ξεκινά στα 16 και όχι στα 18. Γιατί υπάρχουν και χώρες όπου η ενηλικίωση ξεκινά και πάλι στα 18 ή και τα 21 χρόνια. Αν εκεί συνέβαινε κάτι ανάλογο, θα το θεωρούσα προσωπικά εξίσου επιλήψιμο. Τώρα αν εγώ ήμουνα 19χρονος που ζούσε στην Αρχαία ή και τη Σύγχρονη Ελλάδα κι επιτρεπόταν να πηγαίνω με 13χρονα, δε νομίζω να το έκανα, γιατί πολύ απλά δεν είμαι παιδόφιλος. Όπως, επίσης, θα δίσταζα να κάνω σχέση με ανήλικο άτομο (πόσω μάλλον one-night stand), γιατί προσωπικά το θεωρώ πολύ ριψοκίνδυνο, ακόμη κι αν αυτό συνέβαινε σε αρχικό επίπεδο με τη συγκατάθεσή του (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κατηγορώ ζευγάρια ενηλίκων με ανήλικους και θα τα καταδώσω στην Αστυνομία, εξάλλου αυτό δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά δεν τα επιβραβεύω κιόλας)... Εικάζω ότι, με αυτή μου τη λογική, διαψεύδω το "Αν ζούσες στην αρχαία Ελλάδα,θα πήγαινες και με 13χρονους!"... Καταλαβαίνω και σέβομαι τη δική σου οπτική, απλώς η δική μου κοσμοθεωρία μέχρι στιγμής είναι του τύπου "ζήσε τα πάντα με το μέτρο που ορίζει η ζωή" και καλώς ή κακώς αρέσκομαι να την εφαρμόζω λίγο-πολύ σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μου ανεξαιρέτως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @simple reader

    Καταλαβαίνω τι εννοείς,απλώς επίτρεψέ μου να σου πω ότι δεν ξέρεις τι θα έκανες αν ήσουν στην αρχαία Ελλάδα,διότι τότε δεν υπήρψε καν η έννοια της παιδοφιλίας,επομένως δεν λειτουργούσε το σημερινό ταμπού.Ένας άντρας μπορούσε κάλλιστα να πηγαίνει το πρωί με την παλλακίδα και το απόγευμα με τον έφηβο δούλο του.Ήταν μέρος της σεξουαλικής κουλτούρας της εποχής,κανείς δεν το καταδίκαζε!Ίσως λοιπόν σε ένα διαφορτικό κοινωνικοπολιτισμικό πλαίσο να εκδηλώνονταν επιθυμίες σου που τώρα έχουν απωθηθεί(και καλά κάνουν και απωθούνται,δε διαφωνώ!) στο βάθος του ψυχισμού σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Στραβάδι

    Με αυτά τα δεδομένα, θα συμφωνήσω απόλυτα... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν rent-bars? Γιατι αν υπηρχαν εκει θα πηγαινε ο τυπος και θα την εβρισκε μια χαρα.Οσο για τα λεφτα σιγα δεν εγινε και τιποτα , αμα ο ενας γουσταρει σεξ και ο αλλος χρημα.... ολα τα αλλα ειναι φιλολογιες.
    Το κανω αυτο το σπορ χρονια τωρα ...
    μαζι με πολλα αλλα , και σε μπαρ παω μονος μου , και πονηρα ταξειδακια μονος μου και περναω καταπληκτικα.
    Επισης και σχεση εχω εδω και 20 χρονια και κρυφα ραντεβου με 25αρη εχω (just sex)και ... και..και...
    Αφηστε τα κολληματα και τις εττικετες και γλεντηστε γιατι τα χρονια περνουν απελπιστικα γρηγορα.
    Σαρανταπενταρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παιδιά τι ρατσισμός ειναι αυτός?
    και μάλιστα απο παιδιά 20 ετων ?

    δηλαδή ο 17 πρέπει να γαμιέται μόνο με εικοσάχρονους?

    γιατί να ντρέπεται ο σαραντάρης και οχι ο εχων το μπλόγκ?

    μην κρίνεται τις πράξεις των άλλων και κοιτάξτε λίγο τον καθρέφτη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σωστος ο pisoglentis.
    Σαρανταπενταρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. βρε και εκατό ας ήταν τι με νοιάζει..
    αλλά μην μιλάμε για ρατσισμό και μετά γράφουμε μπούρδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τιμή μου και καμάρι μου ο συντηρητισμος, είτε γλωσσικός είτε από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σωματός μου! Ουέ κι αλίμονο αν αυτό που είσαι εσύ καλείται προοδευτισμός!!!

    Και στραβάδι δεν είσαι μόνο γιατί δεν παρατηρείς σωστά τα εκτός, αλλά κυρίως και ιδιαιτέρως τα εντός! Ό,τι κι αν υπάρχει εκεί.

    Ορθότατα παρατηρεί κι ο pisoglendis: ΄΄μην μιλάμε για ρατσισμό και μετά γράφουμε μπούρδες..΄΄!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλό θα ήταν προτού αρχίσουμε να γράφουμε σχόλια πάνω σε προηγούμενο σχόλιο, ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ "τι θέλει να πει ο ποιητής"! Γιατί κάποιοι κατάλαβαν ότι τα βάζουμε με το 40άρη, κάποιοι άλλοι ότι τα βάζουμε με το Voltsek, κάποιοι ότι τα βάζουμε και με τους δύο... Και αρχίζουν μετά τα του συντηρητισμού και του ρατσισμού... Προτού χρησιμοποιήσετε αυτές τις βαρύγδουπες λέξεις, βουτήξτε λιγάκι τη γλώσσα σας στο μυαλό να θυμηθείτε τη σημασία τους και να δείτε αν και κατά πόσο στέκουν με τα συμφραζόμενα... Είναι κρίμα άτομα 20 χρόνων να γνωρίζουμε περισσότερα από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που εκ των πραγμάτων έχουν βιώσει περισσότερες εμπειρίες... Αν εσείς, κύριε 45άρη, νιώθετε πλήρης με τον 20χρονο δεσμό σας και την παράλληλη σχέση σας, με γεια σας και χαρά σας και μπράβο σας, αν και θα ομολογήσω ότι δεν αντιλαμβάνομαι το σκοπό της παρέμβασής σας! Και όσο για εκείνους που με χαρακτηρίζουν "ΠΑΙΔΙ 20 χρόνων και μάλιστα ΡΑΤΣΙΣΤΗ" (και πάλι έλεος με τη λέξη "ρατσιστή"), τους προκαλώ να με γνωρίσουν από κοντά για να τους αποδείξω πόσο "παιδί" είμαι (αν και νομίζω ότι με αυτά που γράφω, αποδεικνύεται αυτόματα η ωριμότητα/ανωριμότητά μου) αλλά να τους αποδείξω και πόσο..."ρατσιστής" είμαι!

    Υ.Γ.: Σταματήστε πια με την καραμέλα τύπου "Μην κρίνετε για να μην κριθείτε"... Όλες οι επιχειρηματολογημένες [μου] απόψεις (ή "μπούρδες", κατά τον κύριο pisoglendi) πρέπει να λέγονται και να ακούγονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ανώνυμος

    Ε,αφού είναι τιμή σου και καμάρι σου,δεν έχω να προσθέσω τίποτα! Πορεύσου εν δόξη και τιμή!.. Χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ...Χαιρέτα μου τον Πλάτανο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Eνω ας πουμε οταν σαρανταρηδες και πενηνταρηδες πηδανε 20χρονες πουτανες, τοτε ειναι καλα ε?

    Ξεκολληστε!

    @Voltsek:Κατι που με προβληματιζει στην σταση σου απεναντι στην μοναξια.Θεωρεις αξιολυπητους τους ανθρωπους που πανε μονοι τους σε μπαρ κτλ

    Αυτο ειναι ανησυχητικο, οχι για τους αλλους αλλα για εσενα, διοτι οταν θα βρεθεις χωρις σχεση,γιατι ροδα ειναι και γυριζει, τοτε τι?Θα εισαι αξιολυπητος?

    Εγω παντως θαυμαζω τους ανθρωπους που μπορουν να πανε σε μπαρ χωρις γκομενο ή παρεα.Θεωρω οτι θελει μεγαλα αρχιδια για να το κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αμα πηγαινετε με το μωρο σας σε gay bar να του βαζετε ζωνη αγνοτητας ωστε να μην κινδυνευει απο σαρανταρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. kalo tha itane agapite voltsek prin arxiseis na xrisimopoieis lekseis opos eleos klp klp, na skeftesai ti mporei na simbainei...

    o anthropos autos mporei na eixe perisoteres fobies apo esena na xaseis ton tzoutzouko sou, prin parei tin apofasi na paei na zitisei kati tetoio apo kapoion!!

    mporei kai oxi...mathe stin zoi sou na min krineis tous allous giati kapoios sto xorio sou mporei na pei...a o voltsek einai poustraki...diladi eleos??

    Lonely
    AV

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αμαν πια αυτο το στυλακι ...παω σε μπαρ κρατω ενα ποτο αλλα δεν κοιταω ουτε δεξια ουτε αριστερα αλλα μονο ψηλα εκει πανω στα συννεφα στον ουρανο και περιμενω να ανοιξουν τα ουρανια να πεσει Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ .... και αν τολμησει κανεις να φλερταρει να μιλησει να ακουμπησει βγαζω ολη την κατινα που κρυβω μεσα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ελάτε τώρα μερικοί υποκριτές!η ζωή ειναι "δούναι" κ "λαβείν".Ο ένας προσφέρει τα χρήματα κ ο άλλος τα νιάτα.Γιατι σας κακοφαίνετε?Μήπως πολλών οι μανάδες μικρές οντας κ ωραίες κάποτε δεν παντρεύτηκαν κάποιον μεγαλύτερο κ άσχημο για την καλη ζωή?Αυτό είναι διαφορετικό?Φυσικά και δεν είμαι υπερ του σεξ με χρήμα αλλά ο καθένας είναι ελέυθερος να κάνει ότι νομίζει για τον εαυτό του κ το σώμα του ,απλά αρκει να μην κάνει κακό στους άλλους.
    Μικρέ μου 17αρη κ γω στην ηλικία σου έτσι έβλεπα τους μοναχικούς σαραντάρηδες.Έλα όμως που ο αμείληκτος χρόνος με έφερε κ μένα σ¨αυτή την ηλικία!Για αυτο κοίτα να περνάς καλά με τον γκόμενό σου κ άσε .... ο χρόνος τρέχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τί είναι αυτά που λες Μιχάλη;;; Λες σε 17 χρονών ανήλικο παιδί να έχει και γκόμενο, να πηδιέται και να αναλώνεται; Ήμαρτον! Ας σε μαζέψει κάποιος! Πού είναι το κράτος, πού οι νόμοι; πού ζούμε πια; τί΄άνθρωποι υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μάλιστα... δηλαδή το ότι ο σαραντάρης ήθελε να κάνει σεξ με τον δεκαεφτάρη ενέχει νομικό κόλλημα.. επειδή ο δεκαεφτάρης είναι ανήλικος.

    Με αυτήν την λογική, το ίδιο νομικό κόλλημα δεν υπάρχει και για τον μπλόγκερ που έκανε αυτό το ποστ;

    Ή μήπως αυτός "την γλυτώνει" επειδή δεν το έκανε επί πληρωμή;

    Τι να πω; να πω ότι, αν θυμάμαι καλά, υπάρχει νομική κάλυψη όταν κάποιος έχει κλείσει το 16ο έτος της ηλικίας του, οπότε λογικά μπορεί να κάνει σεξ.

    Νομίζω πάντως ότι άλλος ήταν ο σκοπός που έγινε αυτό το ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε συ καύλωσα με το μωρό σου...αλλά πιστεύω ότι θα του΄δωσε μια πίπα στην τουαλέτα του σαραντάρη και θα γούσταραν και οι δυο..Γουστάρω που υπάρχει ανωμαλία στα κωλόμπαρα που πηγαίνετε...Σιγά πια και ο τζουτζούκος σου τόσο παρθενόπη είναι; Εγώ θα τον ξέσκιζα στην τουαλέτα και θα'παιρνα και το φιλοδώρημα, δεν είναι κακό...Τί τον λυπάσαι τον σαραντάρη; Που έχει φράγκα; την άλλη φορά δώστου το τηλέφωνό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας