κομπλεξισμός προσωπικά

Public displays of affection

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 200902:19Voltsek

Επεστρεψα ξανά, μετά από μιά ολόκληρη εβδομάδα. Ο λόγος που έκανα τόσες μέρες να γράψω ήταν ότι δεν έχω internet κι όχι φυσικά ότι δεν με ενδιαφέρει το blog. Στο προηγούμενο post, σχετικά με το θέμα του ρατσισμού σε gay bar, γράφτηκαν αρκετά σχόλια εκφράζοντας διαφορετικές απόψεις και θέλω να απαντήσω με ένα ακόμη post.

Καταρχήν, το όνομα του bar δεν το έγραψα διότι θεώρησα ότι είναι πολύ ευκόλο να καταλάβει κάποιος ποιο είναι...το Bigaroon φυσικά. Το γιατί συνεχίζω να πηγαίνω εκεί είναι επειδή δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτή την πόλη. Τα σχετικά μαγαζιά είναι πολύ λίγα.

Πολλοί έγραψαν ότι είναι ενοχλητικό και έχουν κάθε δικαίωμα να ενοχλούνται, ακόμα και από straight ζευγάρια. Θεωρούν ότι οι τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα συναφή πρέπει να γίνονται εντός σπιτιού κι όχι σε δημόσια μέρη. Θα συμφωνήσω μόνο με την περίπτωση του ζευγαριού που είναι σε κάποιο bar κι έχει φτάσει ένα βήμα πριν το άγριο σεξ. Κάτι που στην δική μου περίπτωση δεν ισχύει φυσικά, εμείς μερικά φιλάκια ανταλλάξαμε μόνο. Από κει και πέρα, θεωρώ τα υπόλοιπα υπεβολικά. Η σεμνοτυφία και ο συντηρητισμός πρέπει να αντικατασταθούν από πιο απελευθερωμένες απόψεις. Απ' όλα τα στραβά, μας ενοχλούν δύο άνθρωποι που φιλιούνται σε δημόσιο μέρος...

Αν το σκεφτούμε καλύτερα, ο μόνος λόγος ύπαρξης ενός gay bar είναι η ελευθερία να εκδηλώνεσαι προς το έτερον ήμισυ. Διαφορετικά, γιατί να μην επιλέγουμε ένα straight bar; Η ομοφυλοφιλία δεν προσδίδει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ούτε διαμορφώνει ξεχωριστές απόψεις, συνεπώς τα gay bar δεν είναι μέρη συνάντησης μίας κοινωνικής ομάδας με κοινό στόχο, με σκοπό την σκέψη ή τον προβληματισμό. Απλά υπάρχουν για να κάνεις ότι δεν μπορείς στα υπόλοιπα μέρη. Και φυσικά δεν πιστεύω ότι η ανάγκη να εκδηλώνεις τρυφερότητα προς κάποιον, είναι ανάλογη του πόσο συχνά κάνεις σεξ.

Ένα σχόλιο που με ενόχλησε αρκετά, έλεγε ότι αυτές οι πράξεις γίνονται επίτηδες, με σκοπό να προκαλέσουν και να σοκάρουν. Δεν θα αρνηθώ ότι υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις όμως πρόκειται για κοπλεξικά άτομα και αποτελούν ένα μικρό μέρος. Προσωπικά αδιαφορώ για τους άλλους. Θα έκανα τα ίδια είτε ήμασταν μόνο εγώ και το μωρό μου είτε μας έβλεπαν 1000 άτομα.

Αυτά ήθελα να πω, ήταν απλά κάποιες σκέψεις μου. Κατά τ' άλλα, το ΣΚ που πέρασε ήταν φανταστικό. Πήγα στην Πορταριά στο Πήλιο, ένα πανέμορφο μέρος. Όποιος έχει πάει, καταλαβαίνει. Λεπτομέρειες και φωτογραφίες σε επόμενο post.

Ισως σε ενδιαφερουν

8 σχόλια

  1. Έντάξει είπαμε, μην φτάσει μέχρι πριν λίγο από σεξ, λίγα φιλιά και μερικά χάδια, χωρίς να είναι προκλητικά είναι οκ. Μην ξεχνάς ότι παλιότερα και το χέρι να πιάσεις ήταν άσεμνο..
    α! και οι πράξεις δεν γίνονται επίτηδες πάντα..
    Ο λόγος ύπαρξης ενός μπαρ είναι η κοινωνική συναναστροφή, απλή και όμορφη, όχι τα περαιτέρω πιασίματα και χάδια, αυτά μπαίνουν μετά, στην πιο προσωπική συναναστροφή... άλλο που μπορούν να γίνουν και σε ένα τέτοιο μέρος

    Ήθελα και άλλα να γράψω αλλά είναι πρωί ακόμη.. δεν λειτουργώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά τα λέει ο Ηφαιστίων, αν και πρωί!!! Ας μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα καφέ από τα κωλοχανεία και τα μπουρδέλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε αφου δεν εχεις προβλημα να φιλιεσαι παντου γιατι δεν πας σε ασχετα μερη... και για καφε και να φιλιεσαι και εκει...αρα οπως ειπες σε ενα αλλο post οτι εκδηλωνεσε παντου δεν ισχυει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hello
    Σε ενα κλειστο gay bar ,ενοω χωρις τραπεζακια εξω σε στυλ καφετερια , το να φιληθεις με καποιον δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα.Βασικα δεν μενω στην Θεσσαλονικη και δεν ξερω πως ειναι το μαγαζι.
    Στην Αθηνα υπαρχει μαγαζι(κωλομπαρο) που μπορεις να κανεις μεχρι και πιπα , κανενας δεν θα μιλησει.
    Επισης τα live show σε ενα δυο μαγαζια στο Γκαζι ειναι στυλ prive ,οτι γινεται μεσα δεν ειναι αναγκη να το μαθει και η γιαγια μου .....
    Ατταλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα διαφωνήσω: ο λόγος ύπαρξης ενός gay bar δεν είναι για να μπορείς να εκδηλώνεσαι προς το έτερον ήμισυ. Αυτό γίνεται και σε str8 bar. To gay bar υπάρχει για να γνωρίσεις κι άλλα gay άτομα.

    Επίσης, μία ερώτηση: γιατί συνηθίζεται στην Ελλάδα τα gay bar να τα λέει ο κόσμος "σχετικά"; Επειδή οι gay δεν θέλουν ο κόσμος να τους ακούσει να λένε την λέξη gay (λόγω ομοφοβίας); Αυτό όμως από μόνο του δεν αποτελεί ρατσιστικό σχόλιο και γκετοποίηση; Πιστεύω ότι με το να μη λέμε τα πράγματα με το όνομα τους (gay bar) και να κρυβόμαστε πίσω από αφηρημένες φράσεις (σχετικά bar) είναι σαν να μην αποδεχόμαστε κάτι το φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hfaistiwnas: Καλά τα λες, συμφωνώ μαζί σου. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην κάνεις τίποτα για να μην ενοχλήσεις κάποιους.

    Ανώνυμος #1: Σωστά αλλά ένα φιλί ή ένα χάδι δεν παραπέμει σε μπουρδέλα.

    Ανώνυμος #2: Είπα ότι εκδηλωνόμαστε δημοσίως και το κάνουμε. Αλλά όχι συνέχεια και παντού.

    Ατταλος: Αυτό που περιγράφεις παραείναι extreme. Απορώ πως δεν αντιδράνε οι υπόλοιποι.

    Dynx: Σωστό αυτό που λες θεωρητικά. Γιατί κανένας δεν φλερτάρει στα gay μαγαζιά, τουλάχιστον εδώ.

    Για το "σχετικά μαγαζιά" έχεις δίκιο. Γι αυτό το λόγω το λένε έτσι. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, απλά μου έχει γίνει συνήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βασικα μας εχεις πρηξει με το γεγονος οτι σωνει και ντε πρεπει ολοι να βλεπουν τα καμωματα σου οταν αλλαζεις τους γκομενους σαν τα πουκαμισα. Κρατα κατι και για την παρτυ σου βρε (αχ) αδερφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος: 1ον: Κανείς δεν σε αναγκάζει να διαβάζεις αυτά που γράφω.
    2ον: 2 σχέσεις έχω κάνει σε διάστημα 6 μηνών. Δεν θα έλεγα ότι είναι πολλοί.
    3ον: Μήπως ζηλεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας