επικαιρότητα ομοφυλοφιλία

Gay Ταινίες στις Νύχτες πρεμιέρας

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 200917:34Voltsek

Ander - Άντερ
Πέμπτη 17/09 17.45 Απόλλων CINEMAX

Κάπου στην επαρχία της χώρας των Βάσκων ο Αντέρ ζει μία μάλλον βαρετή ζωή μοιρασμένη στη δουλειά του, την αδελφή του και τη μητέρα του η οποία αρνείται να μιλήσει ισπανικά. Eνα ατύχημα θα τον καθηλώσει στο κρεβάτι για λίγο καιρό και θα φέρει στο σπίτι τον Περουβιανό Χοσέ ο οποίος θα αναλάβει χρέη αποκλειστικού νοσοκόμου. Η παρουσία του Χοσέ θα αλλάξει την καθημερινότητα του και σύντομα ο Αντέρ θα χρειαστεί να πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση που θα επηρεάσει την υπόλοιπη ζωή του. Χαμηλότονο, αληθινό και χωρίς την παραμικρή προσπάθεια εντυπωσιασμού το «Αντέρ» είναι η ευρωπαϊκή ματιά στη σχέση δύο αντρών που απλά ερωτεύονται και δεν νιώθουν την παραμικρή τύψη γι’ αυτό.

Lesbian Vampire Killers
Κυριακή 20/09 00.30 Δαναός
Δύο φουκαράδες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ένα χωριό χαμένο στη μέση του πουθενά με μία κατάρα που το κατατρέχει εδώ και αιώνες και μία παμπ που μοιάζει με «μεσαιωνικό gay bar», ένα πούλμαν γεμάτο καλλίγραμμες αλλοδαπές φοιτήτριες σε διακοπές και μία στρατιά αδηφάγων λεσβιών βαμπίρ. Δυστυχώς γα όλους η σωτηρία βρίσκεται στα χέρια των δύο φουκαράδων. Tα σωστά συστατικά, στη σωστή δοσολογία για αγνή αιματοβαμμένη διασκέδαση. Aπομένει να δούμε τον νικητή της τελικής μονομαχίας.

Στρέλλα
Δευτέρα 21/09 20.30 Απόλλων CINEMAX
Ο Γιώργος αποφυλακίζεται μετά από 14 χρόνια, έχοντας εκτίσει την ποινή του για το φόνο που διέπραξε στο χωριό του. Η πρώτη ελεύθερη βραδιά της ζωής του θα τον φέρει σ' ένα φτηνό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί θα γνωρίσει τη Στρέλλα, μία νεαρή τρανσέξουαλ πόρνη. Θα κοιμηθούν μαζί και δεν θα αργήσουν να ερωτευτούν. Το παρελθόν, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και με τη Στρέλλα στο πλάι του ο Γιώργος θα κληθεί να κλείσει για πάντα τους ανοιχτούς λογαριασμούς του. Σύμφωνα με τον Πάνο Χ. Κούτρα «Οι ήρωες της Στρέλλας ζουν σε μία χώρα αρχαία και σύγχρονη ταυτόχρονα στην οποία η ανάγκη ανεύρεσης μίας νέας ευρωπαϊκής ταυτότητας και συστήματος ηθικής έχει γίνει επιτακτική ανάγκη». Επίσημη συμμετοχή στο τμήμα Πανόραμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Eyes Wide Open - Μάτια Ορθάνοιχτα
Κυριακή 27/09 23.00 Δαναός
O Aαρών είναι ένας κρεοπώλης της υπερορθόδοξης εβραϊκής κοινότητας στην Iερουσαλήμ, παντρεμένος με τη Pίβκα και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Όταν συναντά τον Eζρί, έναν γοητευτικό φοιτητή, τον ερωτεύεται κι αρχίζει να παραμελεί την οικογένειά του και τις υποχρεώσεις του στην κοινότητα. Oι ενοχές, οι πιέσεις και οι εξαναγκασμοί της κοινότητας σύντομα θα τον επηρεάσουν και θα τον οδηγήσουν σε μία σημαντική για τη ζωή του απόφαση

Πηγή: Gayworld.gr

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας