διασκέδαση φωτογραφίες

Κοζανίτικη αποκριά

Δευτέρα 9 Μαρτίου 200915:40Voltsek

Επιτέλους έστρωσε η σύνδεση και μπορώ να κάνω post. Το προηγούμενο ΣΚ ήταν φανταστικό. Πήγα στην Κοζάνη με τον κολλητό μου από Θεσσαλονίκη και με την παρέα μου εκεί περάσαμε τέλεια. Αν και σιχαίνομαι την Κοζάνη, αυτή την φορά ήταν αλλιώς λόγω του Καρναβαλιού. Τότε είναι η μόνη περίοδος που αξίζει. Όποιος έχει ζήσει το κοζανίτικο καρναβάλι καταλαβαίνει και όποιος δεν το έχει ζήσει, θα έπρεπε. Τύφλα να έχει η Πάτρα...

Άναμμα κεντρικού φανού από τον Δήμαρχο

Χιλιάδες κόσμος, ντόπιοι και επισκέπτες, όλο το κέντρο γεμάτο, δυνατή μουσική, εκδηλώσεις, οι φανοί και φύσικα την τελευταία μέρα η παρέλαση. Όλα τα λεφτά. Ειδικά την τελευταία μέρα, κλείσαμε πάνω από 15 ώρες non-stop διασκεύασης. Νωρίς το μεσημέρι, βγήκαμε για την παρέλαση, μετά στους φανούς και μετά στα bar και στα club, επιστρέφοντας στο σπίτι κατά τις 07:00 το πρωί. Φυσικά την Καθαρά Δευτέρα δεν είχαμε κουράγιο να κάνουμε τίποτα. Απλά το απόγευμα επιστρέψαμε εδώ. Ήταν ένα τόσο γεμάτο και πλήρως απολαυστικό διήμερο που θα το θυμάμαι για πολλά χρόνια.

Άρμα στην παρέλαση

Ο φανός της Σκ'ρκας (Σκούρκας), ο μεγαλύτερος της πόλης.

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. Καλησπέρα!!!
    Έφτιαξε η σύνδεση, πολύ καλά!
    Τι έθιμο είναι οι φανοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φανοί είναι κάποια σημεία στην πόλη που στήνουν μικρά σπιτάκια και ανάβουν φωτιά στο κέντρο. Μοιράζουν πίτες και κρασί, παίζουν κοζανίτικη μουσική, τα χάλκινα, και ο κόσμος χορεύει γύρω από τη φωτιά. Κάθε μέρα ανάβει κι ένας και την Κυριακή, την μεγάλη αποκριά, ανάβουν όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας