γυναίκες φιλία

Εγώ και οι γυναίκες

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 200902:53Voltsek

Ποτέ στην ζωή μου δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις με γυναίκες. Παρόλο που οι gay γενικά, και όντως το έχω διαπιστώσει αυτό, έρχονται πολύ κοντά με το γυναικείο φύλο. Έχω φίλες γυναίκες αλλά όχι κολλητές. Αυτή είναι και η απορία-παράπονο των φίλων μου. Τους έτυχε ένας gay φίλος, που δεν έχει στενές φίλες. Υπάρχει μία απόσταση ασφαλείας αναμεσα μας. Ίσως επειδή έπρεπε να υποκρίνομαι ότι σαν "άντρας" πρέπει να τις βλέπω ερωτικά και να πράττω ανάλογα. Οπότε τις κρατούσα μακριά για να μην μπαίνω στον κόπο.

Πίσω στην Κοζάνη τα πράγματα ήταν εύκολα. Οι φίλοι μου, αν και ωραία παιδιά, είναι διστακτικοί στο να κάνουν καμάκι σε μία κοπέλα. Έτσι δεν είχαμε και πολλές επαφές με γυναίκες. Αλλά ακόμα και όταν κάποιος είχε γκόμενα, δεν την έφερνε συχνά στην παρέα. Προτιμούσαν να βγαίνουν χώρια.

Τώρα όμως είναι αλλιώς τα πράγματα. Κάνω αρκετές νέες γνωριμίες, μέσω κοινών φίλων κυρίως. Επιπλέον, ο κολλητός μου χώρισε πρόσφατα κι έτσι έχει αρχίσει η κυνηγετική περίοδος. Όταν βγαίνουμε έξω και μιλάει σε κάποια γκόμενα, αφού κάνει την πρώτη κίνηση και γνωριστούν, με συστήνει κι εμένα στην παρέα της. Και αφού εστιάζει σε μία συγκεκριμένη, εγώ μένω με την/τις υπόλοιπες. Δεν νιώθω άνετα όταν το κάνουμε αυτό. Δεν έχω μάθει να ανοίγομαι σε κοπέλες. Να αρχίζω συζήτηση μαζί τους ή να κάνουμε παρέα. Εϊχα πάντα την πεποίθηση ότι στις γυναίκες πρέπει να συμπεριφέρομαι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τον οποίο όμως δεν γνώριζα. Όμως πρέπει να το αλλάξω αυτό και γι' αυτό το λόγο πιέζω τον εαυτό μου. Δεν θα πάθω κάτι αν ανταλλάξω μερικές κουβέντες με μία κοπέλα. Αντιθέτως, πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό να ξεφύγω από την αποκλειστικά αντρική συντροφιά. Άλλωστε έχουμε κι ένα σημαντικό κοινό σημείο. Τον πόθο μας για το αντρικό φύλο.

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα πάθεις τίποτα μιλώντας σε μια κοπέλα... αλλά όχι και να το κάνεις παρά τη θέλησή σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνήθως με μια κοπέλα είναι πιο εύκολο να ξεκινήσεις μια συζήτηση. Γενικά είναι πιο ανοικτές. Αυτό έχω προσέξει. Ωστόσο, με κουράζουν οι περισσότερες πολύ σύντομα. Αισθάνομαι ότι τις περισσότερες φορές απλώς φλυαρούν και δεν ξέρουν αν έχουν και τη διάθεση ν' ακούουν κιόλας.

    Εχω καλές φίλες αλλά δεν είναι πολλές, σαφώς λιγότερες από τους άντρες και οταν έχω να επιλέξω συνήθως βγαίνω με άντρες, στέιτ ή γκει. Περνώ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις όταν ο φίλος σου "εστιάζει" σε μια συγκεκριμένη και σε αφήνει με τις φίλες της είναι να τους δείξεις ότι είσαι gay με έμμεσο τρόπο. Π.χ. σχολιάζοντας μαζί τους ένα ωραίο αγόρι. Θα σε συμπαθήσουν αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mia xara einai oi ginaikes san parea...
    evaisthites....kai omilitikes...
    tha kaneis kali parea...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας