γυναίκες φιλία

Μας πήρανε χαμπάρι

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 200914:46Voltsek

Κυριακή βράδυ. Είμαι με τον κολλητό μου σε ενα μπαράκι, πίνουμε την μπυρίτσα μας και μιλάμε. Στα δύο μέτρα στα δεξιά μας κάθονται δύο κοπέλες στο bar. Τις προσέξαμε, κυρίως την μία από αυτές, καθώς παραπατούσε κάπως από το ποτό και δεύτερον μας φάνηκε αστείο όταν έσκυβε και βλέπαμε το string της, μιας και μιλάμε για μια υπέρβαρη κοπέλα.

Κι εκεί που μιλάμε με τον φίλο μου, μας πλησιάζει η κοπέλα αυτή και μας ρωτάει αν είμαστε ζευγάρι. Είμασταν λέει προσηλωμένοι ο ένας στον άλλον. Μείναμε κάγκελο. Εγώ ήμουν έτοιμος να ξεσπάσω σε γέλια, κυρίως για τον φίλο μου που είναι straight. Τον "έκαψα" τον καημένο. Ταυτόχρονα αγχώθηκα αφού εγώ είμαι όντως gay. Υπάρχει κάτι πάνω μου που το μαρτυρά; Να σημειώσω ότι πρόκειται για τον φίλο μου, τον οποίο κάποτε γούσταρα αλλά τώρα το έχω(;) ξεπεράσει.

Στην αρχή αντιδράσαμε σαν να πειραχτήκαμε. "Γιατί το λες αυτό; Φίλοι είμαστε. Απλά μιλάμε" κτλ κτλ. Εκείνη τη στιγμή την φώναξε η φίλη της κι έφυγε για λίγο. Εμείς τότε συνεννοηθήκαμε να της πούμε την αλήθεια, ότι δηλαδή εγώ είμαι gay, κάτι που κάναμε μόλις επέστρεψε. Εϊπαμε διάφορα επί του θέματος και η κοπέλα με αγκάλιαζε και με φιλούσε στο μάγουλο. Όλοι της οι φίλοι είναι gay, μου είπε. Ένας από αυτούς ήταν και ο barman που δούλευε εκείνο το βράδυ, ο οποίος μας κέρασε και σφηνάκια αργότερα.

Είχε πολύ πλάκα το όλο σκηνικό. Μετά από λίγο γνωριστήκαμε και με την φίλη της. Εκείνη ήταν λίγο ψυχρή, ήθελε απλά να μαζέψει την φίλη της. Το θέμα όμως είχε και συνέχεια. Η κοπέλα αυτή γούσταρε τον φίλο μου, ο φίλος μου όμως ούτε να την φτύσει. Δεν είμαι από αυτούς που βάζουν την εμφάνιση πάνω απ' όλα αλλά όντως δεν ταίριαζαν καθόλου. Εκείνη είχε αρκετά παραπανίσια κιλά και ο φίλος μου είναι ένα παλικάρι δύο μέτρα και πολύ όμορφος (σε έφτιαξα πάλι κολλητέ!!!) οπότε το να σμίξουν οι δυο τους ήταν απίθανο. Μετά τον πείραζα λεγοντάς του ότι έχασε μεγάλη ευκαιρία και ότι έπρεπε να κάνει κάτι μαζί της. Εμένα πάντως δεν θα με πείραζε να την έχω φίλη. Συχνάζουν σε εκείνο το bar, άρα είναι πολύ πιθανό να τις ξαναδούμε.

Ισως σε ενδιαφερουν

10 σχόλια

  1. Ευτυχώς δεν ψάρωσες...
    Αλήθεια, ο μπάρμαν καλός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει κοινωνικές επαφές κάνετε ούτως ή άλλως, δεν σας χαλάει να κάνετε παρέα με τα κορίτσια, εκτός και αν σας γίνουν στενός κορσές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλαχιστον ηταν μια ωραια εμπειρια,γνωρισες και τον μπαρμαν(μην το ξεχναμε αυτο....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λολ!
    όλοι οι φίλοι της είναι γκέι λέει. Ρώτα πόσους φίλους έχει και ξεκίνα δημόσιες σχέσεις! και με τον μπάρμαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. einai friendly magazi...
    diladi koinos mazevei oles tis kryfes pou fovoundai na pane sta gay bar kai mplekondai sta st8 magazia...
    yparxoun kai ekaireseis vevaia..
    san magazi einai oraio...
    alla einai kai magazi gia ksekarfoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Thanks!!! Auto den to iksera. Ego apla pigaino epeidi mou aresei i mousiki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας