επικαιρότητα ζωή

Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 200822:38Voltsek

Τις τελευταίες μέρες ζούμε μία απίστευτη κατάσταση. Και όλα άρχισαν με την δολοφονία του μικρού Αλέξη από τον σκατόμπατσο. Με έχει επηρεάσει πολύ αυτή η κατάσταση. Τα γεγονότα αυτά με κάνουν να βλέπω αλλιώς τη ζωή. Σήμερα το απόγευμα άκουσα ξαφνικά φωνές. Ήταν από μια πορεία, η οποία περνούσε κοντά από το σπίτι μου. Αμέσως ντύθηκα και βγήκα έξω. Έγινα ένα με το πλήθος και συνέχισα κι εγώ μαζί μέχρι το τέλος της πορείας. Όλες αυτές τις μέρες παρακολουθούσα με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην τηλεόραση.

Θέλω να κάνω κάτι ουσιαστικό, να δείξω κι εγώ την πίκρα μου για τον άδικο χαμό ενός αθώου παιδιού. Θελω να δείξω την αντιθεσή μου στην άθλια κατάσταση της Ελλάδας. Μιας χώρας που κάποτε αποτελούσε λαμπρό παράδειγμα και τώρα είναι απλά τριτοκοσμική. Ήταν καιρός να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Οι ζωές μας πάνε συνεχώς από το κακό στο χειρότερο. Ανήκουμε σε μία γενιά που το μέλλον της φαντάζει όλο και χειρότερο.

Έκανα μία μεγάλη βόλτα χτες στην Θεσσαλονίκη, για να δω τις ζημιές που είχαν προξενήσει οι κουκουλοφόροι. Πραγματικά ήταν μεγάλο το μέγεθος των καταστροφών. Σπασμένες τζαμαρίες και ΑΤΜ παντού, καμμένες τράπεζες, συνθήματα γραμμένα με spray σε πολλά σημεία. Ήταν φανερό ότι τα άτομα αυτά επέλεγαν τους στόχους τους. Χτυπούσαν τράπεζες και επώνυμα μαγαζιά και όχι μικρές επιχειρήσεις τυχαίων ανθρώπων.

Η αλήθεια είναι ότι δεν στεναχωρήθηκα αντικρύζοντας αυτό το θέαμα αλλά το ευχαριστήθηκα. Από μέσα μου χαμογελούσα κάθε φορά που έβλεπα ένα κατεστραμένο μαγαζί. Πείτε με αναρχικό, ανήθικο ή όπως αλλιώς θέλετε αλλά νομίζω ότι είναι απαραίτητο αυτό. Καλές οι ειρηνικές πορείες αλλά δεν τραβούν το ενδιαφέρον που πρέπει. Καλώς ή κακώς μόνο αν τα κάνεις γυαλιά καρφιά σου δίνουν σημασία. Πρέπει να καταλάβουν επιτέλους οι υπεύθυνοι ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Πρέπει να φτάσουμε στο μηδέν για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.

Οι μπάτσοι είναι πραγματικά ένα θλιβερό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Πρέπει να μάθουν να συμπεριφέρονται σωστά και όχι σαν αγριάνθρωποι κάνοντας κακή χρήση της εξουσίας που έχουν. Όσο για την απολογιά του ειδικού φρουρού, στην οποία επιτίθεται στο θύμα, δεν χρειάζονται λόγια. Είναι φανερό ότι πρόκειται για ένα διαταραγμένο άνθρωπο. Και τώρα έχουμε και τον μαλάκα τον Κούγια να υπερασπίζεται τον δολοφόνο. Θέλουν κρέμασμα και οι δύο.

Δεν πρέπει όμως να ξεφεύγουμε από το θέμα. Να μην αφήσουμε τους βανδαλισμούς και τις φασαρίες να μας αποσπάσουν την προσοχή από το αληθινό έγκλημα. Την δολοφονία του Αλέξη. Πρέπει από όλα αυτά τα γεγονότα να βγει κάτι καλό, να μας μείνει κάτι.

Αλέξη ελπίζω εκεί που είσαι να βρεις την γαλήνη...

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Άμα δώσεις εξουσία σε κάποιον.. πάει τον έχασες.. έτσι και οι μπάτσοι...
    Στενοχωρήθηκα για τα άτομα που θα μείνουν άνεργα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι επικίνδυνο (και στο λέω φιλικά, μη με παρεξηγείς) να χαρακτηρίζεις ολόκληρες κοινωνικές ομαδές.. να λες οτι θέλει "κρέμασμα" ένας άνθρωπος που οσο αντιπαθητικός και αν σου είναι (Κουγιάς) ασκεί νόμιμα το επαγγελμά του και εκπροσωπεί τον δολοφόνο! Και οι χειροτέροι εγκληματίες δικαιούνται νομικής εκπροσώπησης και δίκαιης δίκης! Αυτό είναι το μεγαλείο της ευνομούμενης κοινωνίας. Επίσης υπάρχουν εκατοντάδες αστυνομικοί -άριστοι άνθρωποι και ευσυνείδητοι επαγγελματίες!
    Όσο για τον στόχο που λες... εγώ δεν βλέπω κανέναν... καταστράφηκαν πολλοί μικρομεσαιοι έμποροι, αυτοκίνητα φτωχών ανθρώπων και πάει λέγοντας!
    Είναι επικίνδυνος -πολύ επικίνδυνος ο ολοκληρωτισμός που χτίζεις στην ψυχή σου... και μην ξεχνας πόσο εύκολα μπορεί να στραφεί εναντίον σου και εναντίον όλων μας ... δεν ειναι λίγες οι φωνές που λένε "οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι, διευθαρμένοι και δεν συμμαζέυεται" ... θα ήταν θλιβερό να γινόσουν στόχος του άκριτου μίσους κάποιου επειδή π.χ θεωρεί οτι διαφθείρεις τα νέα παιδιά, είσαι άχρηστος για την διαιώνηση, αποτέλεις εξουσία στα media κτλ... δικαιολογίες βρίσκει πάντα ο φασισμός και τότε κάποιος άλλος voltsek διώκτης π.χ των gay θα χαιροτάν να περπατάει στα συντρίμια της ζωής σου... ο φασίστας!
    ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
    Στα λέω φιλικά φυσικά... αλλά πολύ με στεναχωρεί ένα ευαίσθητο και σοβαρό παιδί -όπως φαίνεται από τα γραπτά σου- να γράφει τέτοια ΑΔΙΑΟΗΤΑ πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηφαιστίωνα... επίσης το ίδιο και για σένα... τι πάθατε ρε... τι ρατσιστικές ανοησίες ξεστομίζετε??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φυσικά και δεν αναφερόμαστε σε όλους τους αστυνομικούς όταν λέμε η αστυνομία...
    αυτο ειναι προφανές..
    Υπάρχουν καλοί κακοί
    ηλίθιοι , δολοφόνοι , παντού όπως και καλοί κακοί κτλ...

    ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει
    να δει τη ζωή κατάματα
    και να ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΨΗΦΊΖΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    τι κάθεστε και βρίζετε?
    εσεις δεν ήσασταν μπροστά απο την κάλπη?
    εσεις και εγω??
    Σταματήστε να ασχολήστε με μπάτσους και βιτρίνες...
    μαυρίστε τους
    κλείστε την τηλεόραση και βγείτε μια βόλτα ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπα ρε μεγάλε,όπα λίγο...Έλεος πια!Ακατάσχετη μπακουνινολογία πια!Ελπίζω κάποτε να πέσεις θύμα όλων αυτών των "παιδιών"-λες και τους άλλους δεν μας γέννησε μάνα,φυτρώσαμε σαν τα αγγούρια-και μετά ξαναπές τα μας αυτά!Αυτοί οι βρωμεροί τύποι δεν θα μου στερήσουν κανένα δικαίωμα,δεν θα τους αφήσω να καταστρέψουν την χώρα μου με πρόσχημα ένα δυστύχημα!Ναι,όλοι λυπηθήκαμε με αυτό που έγινε,δεν έχετε κάποιοι προνόμιο την ευαισθησία,αλλά ούτε το διαφημίζουμε ούτε το εκμεταλλευόμαστε.
    Δες τα πράγματα σφαιρικότερα!Άνοιξε λίγο τα μάτια σου και μην περιορίζεσαι στο συναίσθημα.Η "επανάσταση" ήταν οργανωμένη καθαρά και αποδεδειγμένα εκ δυσμών...με ένα μόνο στόχο να πέσει ο Καραμανλής.Ο Καραμανλής που δεν συναίνεσε στον Αναν(που όπως δήλωσε ο νυν υφυπυργός Εξωτερικών ΗΠΑ Μπράϊζα ήταν δώρο στην Τουρκία για να φοηθήσει στο Ιράκ),που έβαλε veto στα Σκόπια και τους τίναξε την φιέστα στον αέρα,που έκλεισε τις πολύ συμφέρουσες συμφωνίες με την Ρωσσία και όχι μόνο αλλά συνεργασία σε όλα τα επίπεδα,που υπεγραψε συμφωνίες με Κίνα και Γαλλία και πολύ στενός βραχνάς τους έγινε!Μέχρι και η αμερικανόφιλη Ντόρα σύμφωνα με διπλωματικές πηγές κόντεψε να πιαστεί μαλλί με μαλλί με Κοντολίζα!Γιατί πρώτη φορά η χώρα μας έχει έστω σχετική ανεξαρτησία!Το περιμέναμε ότι αυτό θα γινόταν!Είχε σχεδιαστεί για το Πολυτεχνείο αλλά δεν τους έκατσε και το έκαναν τώρα.Η πολιτική αυτή λέγεται πίεση "μαλακής ισχύος" όπως ακριβώς έγινε με τις πολύχρωμες επαναστάσεις σε Ουκρανία και Γεωργία!Όσο τώρα για τις ύαινες τους καναλάρχες(η λέξη προπαγάνδα δεν αρκεί να περιγράψει τον όρο),τον Συριζα και το Πασοκ τί να πω;!που σκυλεύουν πάνω στο πτώμα!
    Πριν με βρίσεις ή γράψεις τίποτα αφοριστικό ηρέμησε και κάνε μία έρευνα πρώτα...υπάρχουν πολύ καλά διπλωματικά-αμυντικά blogs που δίνουν αφοπλιστικές πληροφορίες και εγώ έχω και εσωτερική πληροφόρηση(θα μου πεις γιατί να το πιστέψεις;δίκιο έχεις)
    Oταν ο ΠΑΖΟΛΙΝΙ (σκηνοθετης φυσιογνωμια της Ιταλιας) στις κινητοποιησεις των βρωμοαριστερων στην VALLE GIULIA το 1968 ταχθηκε με τις αστυνομικες αρχες απεναντι στην πλουτοκρατικη αριστερα του 'αρμανι' και της 'ντονα καραν' ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ : Τασσομαι στο πλευρο των φτωχων παιδιων της αστυνομιας και οχι με εσας τους αριστερους του χρηματος και της εξουσιας...
    Σε προσφατη έρευνα του ινστιτούτου οπτικοαουστικών μέσων σε συνεργασία με το Πάντειο(την φωλιά της αναρχίας, του ψευτοκουλτουρισμού, και της ανθελληνικότητας-δες εκδήλωση γαι Τσάμηδες-καθ.Ηρακλείδης κτλ)έδειξε πως τα ελληνικά ΜΜΕ δεν είναι τίποτε άλλο από δίαυλοι προπαγάνδας,συγκεκριμένα:πιο προβλημένο κόμμα ΠΑΣΟΚ,δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ,πιο προβλημένος πολιτικός GAP...λιγότερο ο Καραμανλής,Αλαβανοτσίπρας δεύτεροι,το 70% των δημοσιογράφων δηλώνουν από ακροαριστεροί έως κέντροαριστεροί...φυσικά οι καναλάρχες δεν έχουν ιδεολογία αλλά το πασοκ τους εξυπηρετείο καλύτερα,οι περισσότεροι είναι υπόδικοι και πιέζουν να την γλιτώσουν,ή αλλού όπως ο Τράγκας δεν υπάρχει λέπι και βρίζοντας την κυβέρνηση περιμένουν να πουλήσουν καμιά φυλλάδα...ο Χατζηνικολάου χθες συνέφαγε μετά συζύγων στην Κηφισιά με GAP...
    Και επιτέλους η ελληνική κοινωνία ας αποφασίσει τι θέλει από την αστυνομία!την αποδεδειγμένα πιο ήπια της Ευρώπης!Πριν λίγες ημέρες ένας άλλος 15χρονος δολοφονήθηκε στην Αυστραλία...Γιατί κανένας και πουθενά στον κόσμο δεν διαμαρτυρήθηκες;γιατί δεν κάηκε καμιά αυστραλιανή σημαία;γιατί δεν καταλήφθηκε κανάνε αυστραλιανό προξενείο...ενώ η Ελλάδα διασύρθηκε έτσι;την απάντηση την ξέρεις!Τι είπε άλλωστε η ίδια η Παπαρήγα!!!όχι κάποιος δεξιός!
    Σου μίλησα κάπως άγρια αλλά σου αξίζει και πολύ χειρότερα αφού υποστηρίζεις την καταστροφή!

    Υ.Γ.Τις μεγαλύτερες αθλιότητες ενάντια στους ομοφυλόφιλους οι αριστεροί τις έκαναν!Αφού επίσημα σύμφωνα με τις διάφορες αριστερές θεωρίες είναι κατάλοιπο και διαφθορά της αστικής ζωής!Σε παραπέμπω στο άρθρο του "Απέναντι Πεζοδρομίου" για τον εγγονό του Αλλιέντε...ή στις σοβιετικές διώξεις ή ή ή ή
    Ναι ναι ναι και οι δεξιοί έκαναν,αλλά από την αστική φιλελεύθερη δεξιά υπάρχει τουλάχιστον θεωρητικά ανοχή
    Υ.Γ.Δεν ισχυρίζομαι ότι η κυβέρνηση Καραμανλή είναι αγία,έκανε πολλά λάθη...αλλά την προτιμώ από μια ανθελληνική προδοτική κυβέρνηση (ο GAP ήταν υπέρ του Αναν και είχε δηλώσει ως ΥΠΕΞ πως προτιμά να έχει μερικά στρέμματα λιγότερα και να κοιμάται ήσυχος...καμία δήλωση για το βετο αλλά τι να λέμε τώρα γι'αυτόν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ το ευχαριστήθηκα και δε νιώθω καθόλου άσχημα γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας