γκόμενος γονείς

Γράψε άκυρο

Κυριακή 31 Αυγούστου 200800:10Voltsek

Τελικά είναι όλα καλά με το μωρό μου και μένα. Μιλήσαμε και τα ξεκαθαρίσαμε. Δεν έκανε τίποτα με τον άλλον μου είπε και τον πιστεύω. Και να έκανε δηλαδή, δεν πειράζει, εγώ ο ίδιος του έδωσα την άδεια. Όπως μου εξήγησε τον πείραξε που τον αντιμετώπιζα ειρωνικά σε αυτά που μου έλεγε. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είναι δύσκολο να είσαι χώρια με τον ανθρωπό σου. Μόνο όταν θα είμαστε και γεωγραφικώς κόντα θα είμαστε εντάξει.

Κάτι που μάλλον θα γίνει πολύ σύντομα αφού πήρα επιτέλους την απόφαση να φύγω για Θεσσαλονίκη. Θα πάω χωρίς να έχω βρει δουλειά αλλά είμαι αισιόδοξος. Κάτι θα βρεθεί από δουλειά. Να ησυχάσω και από τους δικούς μου, οι οποίοι για άλλοι μία φορά σήμερα, άρχισαν τον πόλεμο νεύρων και την καταστροφολογία. Δεν ξέρουν όμως ότι όσο πας κόντρα σε κάποιον, τόσο αυτός πεισμώνει. Αν πριν ήθελα μία φορα να φύγω, τώρα θέλω εκατό φορές περισσότερο για να τους αποδείξω ότι δεν είμαι ο άχρηστος που νομίζουν και ότι το να κυνηγάς τους στόχους σου δεν είναι κάτι κακό. Στην τελική, σημασία έχει η προσπάθεια. Να ξέρεις ότι δοκίμασες και δεν τα κατάφερες.

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. Αφού τα συζητήσατε όλα οκ και αφού θα πας εκεί θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Να θυμάσαι όμως ότι δεν γράφεις τόσο εύκολα άκυρο..
    Σε καταλαβαίνω για τους γονείς, όσο πιο γρήγορα φύγεις τόσο καλύτερα θα είναι για σένα!
    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή συνέχεια σε όλα λοιπόν. το πήρες απόφαση δηλαδή; μαζί με τη δεθ θα έρθεις κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας