γκόμενος γνωριμία

Καινούριο φλερτ

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 201413:10Voltsek

Κάτι γκομενικό παίζει τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται ίσως για την πιο χρονοβόρα περίπτωση φλερτ καθώς κοντεύουμε να κλείσουμε ένα χρόνο που κάνουμε παιχνίδι. 

Μιλήσαμε πρώτη φορά κάποια στιγμή το περασμένο καλοκαίρι μέσα από ένα site. Θυμάμαι τον Αύγουστο στις διακοπές μου, που ανταλλάσσαμε μηνύματα και λέγαμε να βρεθούμε. Τον Σεπτέμβριο, προέκυψε κάτι άλλο, η γνωριμία μου με τον Σ, με τον οποίο ας πούμε ότι ήμασταν μαζί περίπου ένα μήνα. Οπότε η γνωριμία μου με τον άλλον, πήρε παράταση. Τελικά, προς το τέλος Νοεμβρίου τα καταφέραμε και πήγαμε για καφέ. Μάλιστα εκείνη την περίοδο είχα κάνει άλλες δύο γνωριμίες πιο πριν, όλες μέσα σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο πρώτος, αποδείχθηκε ανεπαρκής. Με τον δεύτερο, που ήταν κάτι απρόσμενο, ήταν απλά μια περιπετειούλα, η οποία εξελίχθηκε σε φιλική σχέση. Ο συγκεκριμένος ήταν ο τρίτος στη σειρά και ο μόνος στον οποίο είδα προοπτικές. Δεν ήμουν όμως 100% σίγουρος. Δεν ήθελα να είμαι με κάποιον χωρίς να τον θέλω πραγματικά, απλά για να μην νιώθω μόνος. Το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν οδηγεί πουθενά. Ήθελα περισσότερο χρόνο για να τον γνωρίσω καλύτερα.

Δυστυχώς όμως είχαμε κακό timing. Αμέσως μετά την γνωριμία μας, έφυγα στο πατρικό μου για δύο μήνες, συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου των Χριστουγέννων. Πήγαινα βέβαια στη Θεσσαλονίκη μέσα σε αυτό το διάστημα αλλά μόνο για 1-2 μέρες και δεν προλάβαινα μέσα σε όλα, να βρεθώ και με τον Γ. Μιλούσαμε βέβαια, πιο πυκνά στην αρχή αλλά όσο περνούσαν οι μέρες πιο αραιά ώσπου κάποιες μέρες δεν μιλούσαμε καθόλου. Το πράγμα πήγε στο φιλικό χωρίς να το έχουμε συζητήσει βέβαια. Τον τελευταίο καιρό είχαμε χαθεί τελείως. Ήξερα ότι εκείνος ενδιαφέρεται αλλά εγώ ακόμα δεν είχα αποφασίσει τι ήθελα και δεν ήθελα να δώσω λανθασμένες εντυπώσεις.

Ώσπου πριν μία εβδομάδα μου έστειλε μήνυμα να δει τι κάνω και μου πρότεινε να πάμε για καφέ φιλικά. Πήγαμε, είπαμε τα νέα μας κτλ... Πέρασα πολύ ωραία είναι η αλήθεια. Έχοντας στο μυαλό μου ότι ήταν απλά μία φιλική συνεύρεση, χωρίς την πίεση και το άγχος ενός ραντεβού, ήμουν αρκετά χαλαρός. Το ίδιο ίσχυε και για εκείνον. Σκέφτηκα αφού μου αρέσει γιατί να μην κάνω μία προσπάθεια; Θέλω να είμαι με κάποιον και όταν βρίσκω κάποιον που μου αρέσει, επικεντρώνομαι στα αρνητικά. Έτσι όμως δεν θα βρω ποτέ κανέναν. Ούτε εγώ είμαι τέλειος άλλωστε.

Έτσι, του εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου και όπως ήταν αναμενόμενο, ανταποκρίθηκε. Οπότε τώρα είμαστε σε φάση φλερτ. Θα το πάω χαλαρά όμως. Είναι καλύτερα έτσι. Μακάρι να δέσουμε και να είμαστε καλά μαζί.

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. να συμπεριφέρεσαι συγκρατημένα αυθόρμητα και να είσαι ο εαυτός σου! Αν κι εκείνος κάνει το ίδιο, όλα μπορούν να δέσουν. Ευχές.
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία, σιγά σιγά θα δέσει το γλυκό!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.babiniotis.gr/wmt/webpages/index.php?lid=1&pid=20&apprec=19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για το μπλογκ σου και ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη καθώς θα ήθελα να εκφράσω γνώμη για κάτι άσχετο. Νομίζω ότι ο Γ. Βαλλια...ς υπερβαίνει τα όρια του σκοπούμενου προβοκάτορα, χτίζει βλακώδες προφίλ γκέι μοσχόμαγκα και γενικώς καπηλεύεται ανεπίτρεπτα τις ομοφυλοφιλικές κοινότητες. Τον έχετε παρακολουθήσει; Έχει ουσιαστικό έργο ή μόνο συνθήματα; Κάνω λάθος; Με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη ομοφυλόφιλων συμπολιτών επί του θέματος. Ζητώ και πάλι συγνώμη για την άσχετη όχληση, αλλά θα με ενδιέφερε να παρακολουθήσω μια τέτοια συζήτηση, με γνώμες γνησίων ανθρώπων και όχι πανελιστών κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας