ζωή μουσική

Πρώτο post για το 2014

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 201423:42Voltsek

Πρώτη (και καθυστερημένη) ανάρτηση για το 2014! Το ύφος όμως αυτή τη φορά θα είναι εντελώς διαφορετικό από την προηγούμενη φορά. Έγραψα για το πόσο ψυχολογικά πεσμένος ένιωθα αυτή την περίοδο. Πράγματι, οι γιορτές που πέρασαν ήταν οι χειρότερες της ζωής μου. Ήμουν πολύ χάλια. Όμως στο σημείο που έφτασα, σκέφτηκα ότι είχα δύο επιλογές: ή να πηδήξω από το μπαλκόνι να τελειώνω (μεταφορικά το εννοώ, δεν σκέφτηκα να αυτοκτονήσω) ή να προσπαθήσω να αντιστρέψω την κατάσταση. 

Συνειδητά λοιπόν, χωρίς να έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι, αποφάσισα να έχω πιο θετική αντιμετώπιση στις διάφορες συνθήκες που συναντώ. Άλλωστε ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τη ζωή μας το έχουμε εμείς οι ίδιοι. Το έβαλα σαν στοίχημα να βάλω να δυνατά μου και στο τέλος αυτή η χρονιά να αποδειχθεί υπέροχη. Όπως διάβασα κάπου "Η νέα χρονιά είναι ένα κενό βιβλίο με 365 σελίδες. Εσύ αποφασίζεις τι θα γραφτεί".

Το πρώτο βήμα είναι να εκτιμήσω αυτά που έχω και να χαίρομαι τα μικρά και απλά πράγματα της καθημερινότητας. Σε κάποιους τομείς θα έλεγα ότι είμαι σε καλύτερο επίπεδο από άλλους οπότε δεν πρέπει να γκρινιάζω. Έχω βάλει νέους στόχους, έχω κάνει ένα πλάνο και ελπίζω να έρθουν τα πράγματα όπως τα περιμένω.

Μακάρι το 2014 να είναι μία αξέχαστη χρονιά για όλους. Αλλά ας μην το ευχόμαστε μόνο, ας παλέψουμε για να το καταφέρουμε.



Με τη νέα χρονιά, ανανεώθηκε και το blog. Ελπίζω να σας αρέσει το νέο look!

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας