γκόμενος γνωριμία

Υπέροχος Σεπτέμβριος

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 201302:13Voltsek

Μπορεί ο Αύγουστος να ήταν αδιάφορος μήνας, με εξαίρεση το πενθήμερο των διακοπών, αντίθετα όμως ο Σεπτέμβριος αποδείχθηκε υπέροχος μήνας. Για την ακρίβεια, αναφέρομαι σε μία περίοδο 15 ημερών περίπου όπου έκανα τόσα πολλά, γνώρισα κόσμο και πέρασα πολύ ωραία.

Το πιο σημαντικό όλων ήταν η συμμετοχή μου μέσω της ομάδας του pride Θεσσαλονίκης στο Greenwave Festival. Είναι ένα οικολογικό φεστιβάλ με διάφορες δράσεις, ομιλίες κτλ. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Διήρκεσε τέσσερις μέρες και πραγματικά δεν περίμενα να περάσω τόσο καλά! Κάθε βράδυ, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες τα μάζευαν κι έφευγαν, εμείς μαζευόμασταν σε μία μεγάλη παρέα, πίναμε και μιλούσαμε μέχρι τα ξημερώματα, επιβεβαιώνοντας την άποψη που λέει ότι οι gay πάντα είναι έτοιμοι για πάρτι!

Είδα πολύ κόσμο, γνωστούς, πρόσωπα από παλιά αλλά έκανα και μερικές νέες γνωριμίες. Ένας από αυτούς, συμμετείχε επίσης στο φεστιβάλ με κάποια άλλη ομάδα και μας πλησίασε την πρώτη μέρα δειλά δειλά. Είναι κι αυτός ομοφυλόφιλος φοβάται όμως μην μαθευτεί. Άλλωστε και ο ίδιος τώρα πλέον το αποδέχθηκε. Είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί και αμέσως τον συμπάθησα. Όταν μου είπε ότι είναι gay, χάρηκα. Σκέφτηκα ότι ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι μεταξύ μας. Μετά όμως ακολούθησε η απογοήτευση καθώς μου είπε ότι έχει σχέση εδώ κι ενάμιση χρόνο! Μάλιστα γνώρισα και το αγόρι του και περάσαμε αρκετό χρόνο και οι τρεις μαζί τις επόμενες μέρες.

Ήταν τόσο όμορφο να βλέπω ένα νέο, ερωτευμένο ζευγάρι, από την άλλη όμως ζήλευα που εγώ δεν ήμουν δεσμευμένος. Ειδικά στην ηλικία τους, στα 21, μόνο σαν όνειρο ήταν στο μυαλό μου κάτι τέτοιο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια ήταν κάπως πιο μπερδεμένο επειδή ο ένας πραγματικά μου άρεσε. Προσπάθησα να συγκρατήσω τον εαυτό μου να μην κολλήσει μαζί του. Σε αυτό βοήθησε μία άλλη γνωριμία που είχα κάνει λίγες μέρες πιο πριν, οπότε αποφάσισα να επικεντρωθώ εκεί. Και λειτούργησε καθώς του μίλησα, ανταποκρίθηκε και είμαστε ας πούμε μαζί, αν και είναι ακόμα νωρίς για να πω κάτι τέτοιο. Δυστυχώς τώρα είμαι πάλι εκτός Θεσσαλονίκης και η επικοινωνία μας έχει περιοριστεί στα μηνύματα και στα τηλέφωνα. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος που επιτέλους βρήκα κάποιον που με ενδιαφέρει πραγματικά. Θα γράψω περισσότερα στο επόμενο post...

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας