γνωριμία διασκέδαση

Tο πάρτι της Homophonia Thessaloniki Pride

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 201311:40Voltsek

Σχεδόν όλο το καλοκαίρι το πέρασα στην βαρετή Κοζάνη και ανυπομονούσα πια να επιστρέψω στο σπίτι μου. Και αμέσως μόλις βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη, άρχισα να περνάω καλά. Το Σάββατο το βράδυ πήγα στο πάρτι της Homophonia Thessaloniki Pride στα πανεπιστήμια. Η Homophonia T. P. είναι η ομάδα που διοργανώνει το gay pride της Θεσσαλονίκης, στην οποία είμαι κι εγώ μέλος. Το πάρτι διοργανώθηκε με σκοπό να μαζευτούν λεφτά για να καλυφθούν τα έξοδα που έχουμε κατά καιρούς.

Πήγα στο πάρτι κατά τις 23:30 κι έφυγα, όπως και την προηγούμενη φορά, στις 8:30 το πρωί περίπου. Το περίεργο ήταν ότι δεν ένιωθα κουρασμένος ενώ είχα ξυπνήσει το πρωί της ίδιας μέρας στις 6:00 για δουλειά και τελείωσα εννέα ώρες αργότερα. Στη συνέχεια ετοιμάστηκα, έφυγα για Θεσσαλονίκη, ξεκουράστηκα λίγο στο σπίτι και πήγα στο πάρτι. Τελικά έπεσα για ύπνο στις 10:00 το πρωί νιώθοντας σχετικά ξεκούραστος αν σκεφτεί κανείς ότι είχα κλείσει 28 ώρες ξύπνιος, κάνοντας διάφορα.

Ο κόσμος δεν ήταν αποκλειστικά gay, για την ακρίβεια οι περισσότεροι ήταν straight και πιθανόν να μην ήξεραν ποιος κάνει το πάρτι και γιατί. Συνάντησα φίλους, πρώην. γνωστούς, μέχρι κι έναν αναγνώστη του blog! Το πιο ευχάριστο βέβαια ήταν ότι γνώρισα και κάποιον που μου άρεσε! Είναι νέο μέλος στην ομάδα κι επειδή δεν ήξερε στην ουσία κανέναν, περάσαμε σχεδόν όλο το βράδυ μαζί. Φαίνεται καλό παιδί, είναι γλυκούλης και όχι πολύ έμπειρος. Δεν θα βιαστώ να κάνω κίνηση αλλά ούτε θα το αφήσω να πάει χαμένο όπως έχω κάνει με πολλές άλλες ευκαιρίες στο παρελθόν. Μακάρι να προκύψει κάτι καλό επειδή το τελευταίο διάστημα υπήρξα τελείως ανενεργός στον ερωτικό τομέα!

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας