επικαιρότητα coming out

O πρωταγωνιστής του Prison Break αποκάλυψε ότι είναι gay

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 201302:29Voltsek

Ο Wentworth Miller είναι ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον ρόλο του Michael Scofield σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές. Ποια από εμάς δεν είχε θαυμάσει την ομορφιά του αλλά και το ταλέντο του στο Prison Break; Βέβαια, για όσες έκαναν παραπάνω όνειρα για αυτό το αγόρι να σε ενημερώσουμε ότι οι σεξουαλικές του προτιμήσεις είναι άλλες και μάλιστα πρόσφατα τις αποκάλυψε δημόσια και ο ίδιος.


Ο 41χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι gay θέλοντας να δώσει μία δυνατή απάντηση στην πρόσκληση που δέχτηκε για ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στη Ρωσία η οποία πρόσφατα πέρασε κάποιους ομοφοβικούς νόμους. 

Να σημειώσουμε ότι ο Miller έχει καταγωγή από τη Ρωσία και όμως αρνήθηκε την πρόσκληση του σκηνοθέτη του St. Petersburg International Film Festival γράφοντας: “Ευχαριστώ για την ευγενική σας πρόσκληση. Ως κάποιος που έχει επισκεφτεί την Ρωσία στο παρελθόν και μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει κάποια καταγωγή από εκεί, θα χαιρόμουν να πω ναι. Παρόλα αυτά ως gay, πρέπει να αρνηθώ”.


Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος από την πρόσφατη συμπεριφορά και αντιμετώπιση των ομοφυλόφιλων από την ρωσική κυβέρνηση”, συνέχισε ο ηθοποιός. “Η κατάσταση είναι μη αποδεκτή και δεν μπορώ συνειδητά να συμμετέχω σε μια χαρούμενη εκδήλωση που φιλοξενείται σε μία χώρα όπου σε ανθρώπους σαν κι εμένα τους στερούν συστηματικά το δικαίωμα να ζουν και να αγαπούν ελεύθερα.”

Ο Miller άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επισκεφτεί την χώρα μόνο όταν οι συνθήκες άλλαζαν. “Τότε θα είμαι ελεύθερος να πάρω μία διαφορετική απόφαση”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Yahoo news

Ισως σε ενδιαφερουν

1 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας