γκόμενος προσωπικά

Και πάλι single

Τρίτη 2 Απριλίου 201317:57Voltsek

Το περασμένο Σάββατο βρέθηκα για έναν καφέ με τον Σ. όπου δώσαμε και τυπικά ένα τέλος στην σχέση μας. Ουσιαστικά βέβαια είχε τελειώσει πολύ πιο πριν. Δέκα μέρες που βρισκόμουν στην Κοζάνη, η επικοινωνία μας ήταν ελάχιστη και αφού επέστρεψα, συναντηθήκαμε μία εβδομάδα μετά. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Του είπα λοιπόν ότι για μένα ήδη είναι σαν να έχουμε χωρίσει. Είχα περιέργεια να δω τι θα μου έλεγε εκείνος επειδή όταν είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο, μου έδωσε την εντύπωση ότι αυτός τα βλέπει όλα φυσιολογικά. Αλλά τελικά κι αυτός αισθανόταν το ίδιο. Μου είπε ότι όσο έλειπα, δεν του έλειψα ιδιαίτερα και ότι δεν νιώθει κάτι τόσο δυνατό ώστε να με βάλει ως προτεραιότητα στο ήδη γεμάτο πρόγραμμά του. Προσπάθησε να το δικαιολογήσει αλλά δεν χρειαζόταν. Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Απλά δεν μας βγήκε. Κάναμε μία προσπάθεια, περάσαμε καλά όσο ήμασταν μαζί αλλά δεν προχώρησε.

Ασφαλώς θα συνεχίσουμε να μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος να ξεκόψουμε τελείως. Είναι καλό παιδί και τον συμπαθώ. Δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που χώρισα με τον Σ. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι και πάλι είμαι single. Αλλά το βλέπω επίσης σαν μία ευκαιρία να επικεντρωθώ σε άλλα πράγματα που είχα παρατήσει τόσο καιρό.

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Μην ανησυχείς Voltsek η ζωή είναι ωραία και θα συναντήσεις σίγουρα κάτι καλό στην πορεία, να είσαι αισιόδοξος!
    Όταν τελειώνει κάτι καλό μπορεί να μας στεναχωρεί αλλα τα καλύτερα έρχονται..!!!
    Να είσαι αισιόδοξος και θα βρείς αυτό που ψάχνεις..!
    από Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πειραματήσου στην εμπειρία.Και δεν εννοώ ξεπέτες.Εμπειρία στην ζωή,σημαίνει χιλιάδες πράγματα.Ακόμη και σχέσεις χωρίς απαραίτητα σεξ.Test drive your selve,babe!

    Υ.Γ.:Βρήκα στο romeo τους pepper.. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ανησυχείς, όταν μία πόρτα κλείνει μία άλλη ανοίγει.. Ίσως να μην ήταν γραφτό. Καλύτερα single παρά παγιδευμένος σε μία σχέση χωρίς φλόγα και ενδιαφέρον. Και πάλι καλά να λες που δεν ήσουν και κολλημένος μαζί του, όπως δηλώνεις. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις κι άλλα πράγματα, δεν είναι όλα στη ζωή μας έρωτες και σχέσεις, υπάρχουν κι άλλα θέματα να ασχοληθούμε (ευτυχώς!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ανησυχείς, όταν μία πόρτα κλείνει μία άλλη ανοίγει.. Ίσως να μην ήταν γραφτό. Καλύτερα single παρά παγιδευμένος σε μία σχέση χωρίς φλόγα και ενδιαφέρον. Και πάλι καλά να λες που δεν ήσουν και κολλημένος μαζί του, όπως δηλώνεις. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις κι άλλα πράγματα, δεν είναι όλα στη ζωή μας έρωτες και σχέσεις, υπάρχουν κι άλλα θέματα να ασχοληθούμε (ευτυχώς!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάθε τέλος κι αφορμή...
    Όλα καλά να πηγαίνουν από δω και μπρος!
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας