γκόμενος γνωριμία

Πρωτοχρονιάτικη γνωριμία

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 201301:26Voltsek

Για την ακρίβεια ήταν δύο μέρες πριν την πρωτοχρονιά. Ήταν όμως ο ιδανικός τρόπος για να αλλάξει ο χρόνος. Είχα αρκετό καιρό να κάνω μία καινούρια γνωριμία και μόλις η δεύτερη φορά που συναντώ κάποιον στην Κοζάνη από τότε που μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη, περισσότερο από τέσσερα χρόνια πριν. Όμως φέτος ήμουν για μεγάλο διάστημα εκεί και σκέφτηκα να δω αν παίζει κάτι καλό.

Η ειρωνεία είναι ότι το παιδί που γνώρισα μοιάζει πολύ σαν περίπτωση με τον Α, τον φίλο που του εξομολογήθηκα την έλξη μου χωρίς να έχω κάποια ανταπόκριση. Κι αυτός, ο Γ. είναι 18 χρονών, συνεσταλμένος, που ψάχνει κάτι σταθερό, με τη διαφορά όμως ότι έχει ολοκληρωμένες σεξουαλικές εμπειρίες. Μιλούσαμε για 3-4 μέρες μέσω μηνυμάτων και είχαμε πει να βρεθούμε κάποια στιγμή. Εκείνος μου έλεγε μετά την πρωτοχρονιά, εγώ του έλεγα να το κάνουμε και πιο νωρίς αν μπορούσε. Κι ενώ δεν φαινόταν να βιάζεται ιδιαίτερα, μου πρότεινε μια μέρα να συναντηθούμε. Είχα δει φωτογραφίες του και εμφανισιακά μου άρεσε.

Δώσαμε ραντεβού κοντά στο σπίτι μου. Όταν τον είδα από κοντά, ήταν πάνω κάτω αυτό που περίμενα. Είχαμε ήδη από πιο πριν κανονίσει να πάμε σε ένα ιδιαίτερο σημείο της πόλης περπατώντας για να έχουμε τον χρόνο να μιλήσουμε και να γνωριστούμε, ο οποίος ήταν άλλωστε και ο πρωταρχικός μας σκοπός. Από κει και πέρα δεν ξέραμε που θα καταλήγαμε. Διασχίσαμε όλη την πόλη, φτάνοντας στην άλλη άκρη, ακολουθώντας έναν σχετικά έρημο δρόμο, ο οποίος από την μία μεριά έχει ένα μικρό δάσος και από την άλλη είχαμε θέα όλη την πόλη. Δεν είχε ξαναπάει σε εκείνη την περιοχή, οπότε για εκείνον είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τελικά βρήκαμε ένα σημείο που είχε ένα κιόσκι, καθίσαμε εκεί και για μία ώρα περίπου μιλούσαμε για διάφορα θέματα, προσωπικά, περί ομοφυλοφιλίας κτλ.

Καθώς μιλούσαμε και τον αντίκριζα, σκεφτόμουν ότι θα έκανα κάτι μαζί του δεν έκανα όμως καμία κίνηση καθώς ήμουν επιφυλακτικός, λόγω και της πρόσφατης απόρριψης από τον Ά. Αν ήθελε, ας εκδηλωνόταν εκείνος... Κάποια στιγμή πρόσεξα ότι όλο και με πλησίαζε... και με κοιτούσε σαν να περίμενε κάτι. Παράλληλα και η κουβέντα είχε πάει σε πιο ερωτικά ζητήματα. Επειδή έκανε κρύο και μου έλεγε ότι κρυώνει, άπλωσα το χέρι μου, τον αγκάλιασα και τον έτριψα απαλά για να ζεσταθεί. Πλέον φαινόταν που θα οδηγήσει όλο αυτό... Πράγματι μετά από λίγο πήρε την απόφαση και το τόλμησε. Με φίλησε. Μετά από τα φιλιά ακολούθησαν αγκαλιές και αγγίγματα σε πιο ιδιαίτερα σημεία! Ήταν όμορφα. Οι δύο μας με θέα τα φώτα της πόλης από ψηλά  Δεν κράτησε όμως πολύ. Το κρύο είχε αρχίσει να γίνεται τσουχτερό, εγώ την άλλη μέρα έπρεπε να σηκωθώ χαράματα για δουλειά και τον Γ. τον περίμενε ο πατέρας του να τον πάρει με το αμάξι.

Κάναμε πάλι μία μεγάλη διαδρομή με τα πόδια προς το σημείο που είχαμε δώσει ραντεβού. Μου είπε (και φαινόταν μπορώ να πω) ότι του άρεσα σαν άτομο, εμφανισιακά και σαν χαρακτήρας. Όπως κι ο Γ. σε μένα. Δυστυχώς όμως σπουδάζει προς Θράκη μεριά οπότε θα ήταν δύσκολο να γίνει κάτι μεταξύ μας. Φυσικά θα έχουμε επικοινωνία και κάποια στιγμή πιθανόν θα ξαναβρεθούμε.

Ήλπιζα να τον ξαναδώ αλλά την επόμενη μέρα ήταν η παραμονή και μετά έπρεπε να κανονίσει τις εκκρεμότητές του καθώς θα έφευγε για την πόλη που σπουδάζει. Ήταν όμως μία καλή εμπειρία για να αποχαιρετήσω το 2012!

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. ααα μια χαρά έφυγε ο χρόνος!
    Και ποτέ δεν ξέρεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυυποσχόμενο!
    Θεσσαλονίκη-Θράκη, μέσω Εγνατίας δεν είναι κι απαγορευτικό για σαββατοκύριακα... Μην επιδιώκεις μόνο το ευκταίο, καλό και το εφικτό!
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαίρομαι για:

    1. Τον Γ. που έχει κάνει σεξ!

    2. Για εσένα Voltsek που:

    α) Βρήκες τον Γ.

    β) Χαμουρεύτηκες με τον φιλαράκο σου!

    3. Ακόμα και για εμένα χαίρομαι,που έχω την τιμή να γράφω-ΚΑΙ σε εσένα,ΚΑΙ κάτω από τον Ηφαιστίωνα και τον Ξενικό! :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε τωρα σιγουρα θα παει καλα η χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας