γκόμενος έρωτας

Ο πρώην και η νέα του σχέση

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 201203:26Voltsek

Ήρθε δυστυχώς η στιγμή που φοβόμουν: ο πρώην μου βρήκε άλλον! Με τον τελευταίο πρώην όπως έχω ξαναγράψει, είμαστε πλέον φίλοι αλλά εγώ εξακολουθώ να τον θέλω και να νιώθω πράγματα για εκείνον και δεν του το κρύβω. Μία μέρα όμως μου ζήτησε να σταματήσω το φλερτ και τα υπονοούμενα επειδή γνώρισε κάποιον και δεν το θεωρούσε σωστό. Σοκαρίστηκα. Ένιωσα ότι τον χάνω. 

Όσο ήμασταν και οι δύο ελεύθεροι, υπήρχε πάντα η ελπίδα να γίνει κάτι μεταξύ μας, έστω και καθαρά σεξουαλικό. Ήταν κάτι που δεν είχε αποκλείσει. Αλλά και πέρα από αυτό, μπορούσα να του λέω αυτά που νιώθω και να γίνεται παιχνίδι. Τώρα όμως ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε στην εξίσωση και άλλαξε την ισορροπία. Δεν γινόταν να είναι τα πράγματα ίδια με πριν. Δεν θα ήταν σωστό για τον άλλον και θα έβαζα σε δύσκολη θέση τον πρώην μου. Έτσι ξαφνικά κόπηκαν όλα κι εγώ πρέπει πλέον να τηρώ μία αυστηρά φιλική στάση.

Τον αγαπάω και τον νοιάζομαι. Χαίρομαι που βρήκε κάποιον και περνάει καλά. Όμως δυστυχώς πονάει. Μου ήταν δύσκολο να ακούω λεπτομέρειες για τη νέα του σχέση, τις οποίες εγώ σαδομαζοχιστικά ζητούσα να μάθω ενώ εκείνος δεν ήθελε. Όσο όμως και αν με πληγώνει, θέλω να ξέρω όσα πιο πολλά μπορώ. Είναι σαν μαχαίρι στην καρδιά κάθε φορά που βλέπω να κάνει μαζί του πράγματα που με εμένα δεν έκανε ποτέ, να έχει αισθήματα που εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να του βγάλω. Ναι, το παραδέχομαι ότι ζηλεύω. Θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που τον αγκαλιάζει, που τον φιλάει...

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν θέλει να διακόψουμε κάθε σχέση μεταξύ μας. Το ξεκαθάρισε μάλιστα με τον δικό του, όπως μου είπε, για να αποδεχτεί ότι είμαστε ένα πρώην ζευγάρι που τώρα είναι φίλοι. Ευτυχώς σε αυτά τα θέματα δεν δέχεται υποδείξεις. Στην αρχή με έριξε πολύ ψυχολογικά αυτή η κατάσταση όμως όσο περνάνε οι μέρες, το αποδέχομαι όλο και καλύτερα. Με εκνευρίζει όμως που δεν μου δείχνει μία φωτογραφία του καθώς έχω τεράστια περιέργεια να δω πώς είναι το νέο του αγόρι.

Όλο αυτό με κινητοποίησε για να βρω κι εγώ κάτι καινούργιο, διαφορετικά θα με πνίξει η στεναχώρια. Ήδη έκανα μία νέα γνωριμία κι έπονται κι άλλες. Το ερώτημα είναι αν θα βρω κάποιον που θα μπορέσει επάξια να πάρει τη θέση του στην καρδιά μου...

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Κράτα την ψυχραιμία σου! Όπως και εσύ κάνεις τις γνωριμίες σου, έτσι και αυτός δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια.. Αναμενόμενο.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να είχαι κολλημένος με τον πρώην, θα διαπιστώσεις με τον καιρό πως είναι σκέτη Μα....κία.
    Υπομονή. Κοίτα μπροστά με χαμόγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο ανθρώπινα εξομολογείσαι,κατ'αρχάς...

    Ααχ,τι να σε συμβουλεύσουμε τώρα?

    Εγώ,πάντως,κρατώ και μία επιφύλαξη,μία στο εκατομμύριο,ο..."τρίτος που μπήκε στην εξίσωση κι άλλαξε τις ισορροπίες..."να μην υπάρχει καν.Κι όμως!Δούλεψε!

    Από πείσμα(τώρα)και από την ζωή που προχωράει(παρακάτω),υπάρχει-δεν υπάρχει,εσύ πρέπει να συνεχίσεις τις γνωριμίες καλέ μου,ως να βρεις το ταιριαστό.Ήρθε η ώρα να συμβιβαστείς,και λυπάμαι γι'αυτό,με την πραγματικότητα!...

    Κράτα τα όμορφα από το κάποτε.Κράτα τα καλά από το τώρα.Και πάνε παρακάτω. :-)

    Ακόμα και σκέτο sex,σου τ'ορκίζομαι...Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο,μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει.

    Πονάει voltsek μου,αλλά οι πληγές υπάρχουν για να κλείνουν/αν την κρατήσεις παραπάνω ανοιχτή,θα κακοφορμίσει!

    Βασίλης από Αθήνα.

    Υ.Γ.:Θυμήσου πως,ότι σου γράφω προέρχεται από φιλική έγνοια.

    Υ.Γ. 1:Ηφαιστίωνα,σου έχω γράψει στο βίντεο με τους"10 ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΗΤΣΟΥΣ"! :-)

    Υ.Γ. 2:Μπεν,Ξενικέ,Ηφαιστίωνά μου,κι όλα τα παιδιά,καλησπέρα και καλή σας εβδομάδα! :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας