επικαιρότητα ομοφυλοφιλία

«Γιάτρεψαν» την ομοφυλοφιλία ανήλικου μαθητή και τώρα εκείνος τους μηνύει

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 201214:57Voltsek

Ο Aaron Blitzer είναι πια ενήλικος και φοιτητής. Όμως, κατά τη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων δέχτηκε τη θεραπεία ειδικών της Πολιτείας της Καλιφόρνια για να πάψει να είναι ομοφυλόφιλος και το «πείραμα» στέφθηκε με επιτυχία.

Σήμερα, η Καλιφόρνια πέρασε νόμο, βάσει του οποίου απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται θεραπευτικές μέθοδοι κατά της ομοφυλοφιλίας, σε άτομα που είναι ανήλικα. Το νέο προκάλεσε την αντίδραση του Blitzer, ο οποίος και μήνυσε την Πολιτεία, ισχυριζόμενος ότι το μέτρο αντικρούει τη μέχρι πρότινος τακτική της Καλιφόρνια στο συγκεκριμένο ζήτημα, η οποία παραβίαζε τα ηλικιακά όρια που ετέθησαν πρόσφατα.

Τον φοιτητή στηρίζουν με συμμετοχή τους στη μήνυση, δύο θεραπευτές που χρησιμοποιούσαν τη μέθοδο και θεωρούν ότι τα καινούρια δεδομένα θα επηρεάσουν την εργασία και την απόδοσή τους, αναφέρει το ABC.

Ο Blitzer σπουδάζει για να πάρει πτυχίο ψυχοθεραπευτή με ειδικότητα στη θεραπεία ομοφυλοφίλων, προφανώς επηρεασμένος από το δικό του παρελθόν.

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Ο άνθρωπος,τελικά...Γεννιέται ή γίνεται?

    Βασίλης από Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γίνει θεραπευτής; Ανήκουστο! Γεννιέται ή γίνεται, έλα ντε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι βλακείες.. δεν γίνεται να θεραπευτεί η ομοφυλοφιλία γιατί είναι σεξουαλικός προσανατολισμός.. Αν είναι έτσι τότε και έναν στρέητ μπορούν να τον κάνουν gay.. Πρωσωπικά αρνούμαι να δεκτώ αυτή την είδηση (το παιδί μπορεί να είχε έλξη κ για γυναίκες..) αλλα ακόμα και να γινόταν τότε το παιδί π το υπέστει αυτό θα το βασανίσαν πάρα πολύ και θα είχε σοβαρές επιπτώσεις πάνω του και φυσικά έναν στρέητ με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσαν να τον κάνουν gay.. Φυσικά υπάρχουν κάποιοι στενόμυαλοι που θα μπορούσαν άνετα να βγάλουν αυτή την είδηση για να θεωρήσουν την ομοφυλοφιλία σαν αρρώστια και να λένε μετά ότι υπάρχει θεραπεία.. ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν μπορεί να αλλάξει.. μη λέμε μαλακίες τώρα.. Όσον αφορά το αν γεννιέσαι η γίνεσαι, πιστέυω ότι είναι το ίδιο με τους στρέητ.. Απλά είναι σεξουαλικός προσανατολισμός..
    Το να είσαι gay δεν είναι αρρώστια είναι απόλυτα φυσιολογικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...Το να είσαι gay,δεν είναι αρρώστια..."...

    Ο άνθρωπος,μάλλον,ΚΑΙ γεννιέται-ΚΑΙ γίνεται.Η..."μαγική λέξη"ονομάζεται ΑΝΘΥΠΟΒΟΛΗ.Και είναι απόλυτα δυνατή η συνεδρία ψυχοθεραπείας,κύριοι.Όντως ο Aaron Blitzer,μπορεί να ήταν bisexual/να είχε έλξη και για γυναίκες...

    Βασίλης από Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας