σεξ

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις "σεξουαλικές" αναζητήσεις στο Google

Πέμπτη 22 Μαρτίου 201218:31Voltsek

Η έρευνα βασίστηκε τόσο σε στοιχεία που παρέχει η Google αλλά και μέσω του λογαριασμού του erotic.gr στη Google και αφορά αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που έγιναν από χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα. Η έρευνα επιτρέπει να γίνει μια χαρτογράφηση των σεξουαλικών προτιμήσεων ανά περιοχή, ενώ προσφέρεται και για κοινωνικές μελέτες.

Όπως αναμενόταν στις συνηθισμένες σεξουαλικές αναζητήσεις και sex toys, πρώτος έρχεται ο νομός Αττικής και δεύτερος ο νομός Θεσσαλονίκης. Ωστόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πιο «επιλεκτικές» αναζητήσεις, όπου άλλες περιοχές αναδεικνύονται σε πρωταθλήτριες. Η Πάτρα στέφεται άνετα Porn Queen of Greece, με δεύτερο το Ηράκλειο.

Ακολουθεί μια συνοπτική αναφορά σε ενδεικτικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο:

Λέξη αναζήτησης: strapon
Η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε strapon σε απόλυτα νούμερα, είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.

Λέξη αναζήτησης: BDSM
Και εδώ η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί και πάλι το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.

Λέξη Αναζήτησης: Blowjob
Το Ηράκλειο, δείχνει τον δρόμο και ακολουθούν Πάτρα, Θεσσαλονίκη, και Αθήνα. Για άλλη μια φορά η περιφέρεια δείχνει το δρόμο της σεξουαλικής απελευθέρωσης.

Λέξη Αναζήτησης: Penis
Πρώτη έρχεται ο νομός Ροδόπης, και ακολουθούν με τη σειρά που παρουσιάζονται η Κέρκυρα, το Ηράκλειο, η Αχαΐα, η Θεσσαλονίκη και η Αττική.

Λέξη Αναζήτησης: Anal
Σύμφωνα με το google insights, τα πρωτεία έχει η Θράκη με την Κομοτηνή. Ακολουθούν το Καρπενήσι, η Δράμα, ο Βόλος, το Ρέθυμνο, η Κέρκυρα, η Κοζάνη, η Λάρισα, η Καλαμάτα και το Ηράκλειο.

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Όλη η Ελλάδα μια παρτούζα, όπως αυτό που θα γίνει και στο blog μου σε λίγο καιρό...

    http://rippingmygreekfatbody.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. vjweb: Ενδιαφέρον το blog σου. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου εύχομαι!

    Ανώνυμος: Το strapon είναι κάτι σαν ζώνη με δονητή από μπροστά, το οποίο το δένεις πάνω σου. Το χρησιμοποιούν συνήθως οι λεσβίες, παίρνοντας έτσι τον ρόλο του άνδρα κατά τη διάρκεια του σεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας