Θεσσαλονίκη προσωπικά

Αυξημένος φόρτος εργασίας

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 201120:43Voltsek


Έκλεισα αισίως τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ήταν Οκτώβριος του 2008, όταν μετακόμισα από την Κοζάνη στη Θεσσαλονίκη. Ο καιρός κύλησε γρήγορα, δεν κατάλαβα πότε πέρασε αυτό το διάστημα. Και να που, ευτυχώς, είμαι ακόμα εδώ και όλα πάνε καλά. Ίσως όχι στο επίπεδο που θα επιθυμούσα, αλλά πάντως καλά.

Ο τέταρτος πλέον χρόνος με βρίσκει σε μία περίοδο όπου είμαι αρκετά απασχολημένος. Κάποιες, ας τις πούμε επαγγελματικές δραστηριότητες και μερικές εθελοντικές εργασίες, έχουν δεσμεύσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου. Πράγμα ασυνήθιστο για μένα, που συνήθως έχω άφθονο ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρω πώς να τον αξιοποιήσω. Όμως το να έχω γεμάτο πρόγραμμα, είναι κάτι που μου αρέσει, καθώς με κάνει να αισθάνομαι χρήσιμος και παραγωγικός.

Όμως τώρα δεν έχω χρόνο για πιο προσωπικά θέματα. Όχι απλά δεν έχω αρκετό χρόνο, αλλά ούτε που σκέφτομαι να κάνω καινούργιες γνωριμίες. Υπήρχαν κάτι υποψήφιοι αλλά τώρα έχουν χαθεί. Αλλά δεν με ενοχλεί αυτό. Ίσως να είναι καλό να απέχω ένα διάστημα από τα αισθηματικά και να επικεντρωθώ σε κάτι άλλο.

Σήμερα όμως είναι μία εξαίρεση, καθώς περιμένω έναν παλιό γνωστό, που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και θα τον φιλοξενήσω για ένα βράδυ. Με τον οποίο, υπάρχει μία περίπτωση να γίνει κάτι... Ανήκει στις κατηγορία εκείνων, που ενώ δηλώνουν straight, κάτι τους τρώει μέσα τους για να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα. Κι εγώ θέλω να εκμεταλευτώ αυτή την ευκαιρία. Είναι ωραίο παλικάρι αλλά και καλός χαρακτήρας. Βέβαια, ότι γίνει, θα είναι καθαρά σεξουαλικό. Δεν θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς άλλωστε, καθώς μένει σε άλλη πόλη. Αλλά η εμπειρία σίγουρα θα είναι μοναδική.

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας