επικαιρότητα φωτογραφίες

Από ποδοσφαιριστής, gay πορνοστάρ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 201121:10Voltsek

Κι όμως αυτό είναι το στόρι του Jonathan De Falco. Ο Βέλγος, πρώην άσος της Μαλίν που είχε δηλώσει ανοικτά ότι είναι gay, κρέμασε τα παπούτσια στην ηλικία των 27 και θα ακολουθήσει καριέρα πορνοστάρ!


Για χρόνια ήταν γνωστός για την ικανοτητά του στην άμυνα και τις στημένες φάσεις, όμως ο δρόμος που επέλεξε να ακολουθήσει δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ο De Falco  υπέστη τραυματισμό και αποχώρησε από την Μαλίν για να γίνει gay πορνοστάρ με το ψευδώνυμο «Stany Falcone».

«Για αρκετούς μήνες είχα αγόρι» είπε πρόσφατα ο De Falco σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Παλαιότερα είχα και κοπέλα, όμως μου άρεσαν περισσότερο οι άνδρες και ποτέ δεν το έκρυψα. Από την ηλικία των 20 βρισκόμουν σε κύκλους gay, όμως όταν έπαιζα ποδόσφαιρο κανείς δεν το είχε προσέξει. Αν η κατεύθυνση που είχα επιλέξει είχε γίνει γνωστή, θα υπήρχαν προβλήματα αφού ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν είναι έτοιμος να δεχθεί τους ομοφυλλόφιλους παίκτες. Υπάρχουν ακόμα πολλές προκαταλήψεις και μικρή ανοχή».

*Το 1998 ο Τζάστιν Φασάνου, ο πρώτος παίκτης που από την αρχή της καριέρας του αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλλόφιλος, αυτοκτόνησε επειδή δεχόταν συστηματικά τον χλευασμό από τους αντιπάλους. Ο Αγγλος ξεκίνησε τη μπάλα στο 1978 και έπαιξε σε Manchester City, Newcastle, West Ham και ήταν διεθνής με την Εθνική under-21.
Πηγή: gazzetta.gr

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας