γκόμενος προσωπικά

Κλείσαμε ένα μήνα!!!

Παρασκευή 10 Ιουνίου 201118:55Voltsek

Την περασμένη Κυριακή εγώ κι ο Ζ. κλείσαμε ένα μήνα σχέσης. Μέχρι εκείνη τη μέρα όλα ήταν πολύ καλά. Ένιωθα πολύ τυχερός που η σχέση προχωρούσε και μάλιστα περνούσαμε υπέροχα όταν ήμασταν μαζί. Μάλιστα, έχουν γνωριστεί και κάποιοι φίλοι μας μεταξύ τους και έχουμε κάνει ένα πολύ ωραίο παρεάκι.

Όμως λες και το γρουσουζέψαμε, με το που κλείσαμε ένα μήνα μαζί, τα πράγματα άρχισαν να χαλαρώνουν επικίνδυνα. Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι, μάλλον είχε αρχίσει από πιο πριν να χαλάει το πράγμα. Σιγά σιγά η επικοινωνία γινόταν όλο και πιο αραιή, τα μηνύματα από δεκάδες σε καθημερινή βάση, έγιναν ελάχιστα και ακόμα και όταν βρισκόμασταν, ήταν φανερό ότι το πάθος των πρώτων ημερών είχε μειωθεί. Ξέρω ότι αυτό είναι αναπόφευκτο αλλά όχι τόσο σύντομα και τόσο απότομα. Συγκεκριμένα, την τελευταία μέρα που ήρθε σπίτι μου, πιο πολύ μοιάζαμε με φιλαράκια παρά με ζευγάρι. Οι στιγμές τρυφερότητας ήταν σχεδόν ανύπαρκτες και σχεδόν όση ώρα ήμασταν μαζί, ο καθένας ασχολούνταν με κάτι διαφορετικό. Σε μία προσπάθεια να δω αν ενδιαφέρεται καθόλου, αποφάσισα να μην επικοινωνήσω μαζί του για να δω πότε (και αν) θα το κάνει αυτός. Το αποτέλεσμά: Για σχεδόν δύο 24ωρα δεν έδωσε σημεία ζωής και ήμουν εγώ αυτός που έκανε το πρώτο βήμα.

Αυτό ήταν που οδήγησε και στην πρώτη μεγάλη σύγκρουση, λίγες ώρες πριν γράψω αυτό το post. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολικός αλλά το να είσαι με κάποιον και να μην επικοινωνεί μαζί σου για σχεδόν δύο μέρες, νομίζω δεν είναι καλό σημάδι. Όταν του είπα ότι αυτό με ενόχλησε, με κατηγόρησε ότι δεν τον σκέφτομαι καθόλου. Είναι αλήθεια ότι αυτό το διάστημα είναι κάπως πιεσμένος καθώς δίνει εξετάσεις και σύντομα θα ακολουθήσει και η εξεταστική στη σχολή του. Όμως εγώ ξέρω ότι όταν είσαι κουρασμένος ή όταν έχεις νεύρα, το ταίρι σου είναι που σου δίνει δύναμη και ανακούφιση και δεν αποτελεί επιπλέον βάρος, όπως μου έδωσε να καταλάβω. Ειδικά η απάντηση "Ξέχασα να σε πάρω τηλέφωνο" ήταν που με τρέλανε! Δηλαδή ξέχασε ότι έχει έναν γκόμενο με τον οποίο πρέπει κάπου κάπου να μιλάει μαζί του;

Υπήρξε αρκετή ένταση στην τηλεφωνική μας συνομιλία και η κάθε απάντηση και από τις δύο πλευρές έκρυβε ειρωνεία και αγανάκτηση, γι αυτό και αποφασίσαμε να σταματήσουμε και να μιλήσουμε κάποια άλλη στιγμή, που θα είμαστε και οι δύο πιο ήρεμοι. Πράγματι αργότερα μου είπε ότι δεν έχουν αλλάξει τα συναισθήματα του για μένα κι ότι ακόμα θέλει να είμαστε μαζί. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Απλά τώρα πρέπει να βρεθούμε και να μιλήσουμε, για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. Πωπώ, λυπάμαι, μακάρι να πάνε όλα καλά.... Το Καλοκαίρι πιστεύω θα δείξει το πράγμα, αν όντως είναι κάτι που θα κρατήσει ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμ,μήπως θα έπρεπε να λάβεις υπόψην σου ότι γνωρίζεστε λίγο καιρό για να μπορεί να ελέγχει τον εαυτό του κατα την διάρκεια των εξετάσεων;Ίσως αυτή είναι η πιο απλή απάντηση,δηλαδή δώστου λίγο χώρο να τελειώσει την εξεταστική(μην τον εγκαταλείψεις)..όταν σου λέει οτί δεν νοιάζεσαι για αυτόν μπορεί να εννοεί την εξεταστική....και μην φρικάρεις,αυτά τα ολίγα...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως η εξεταστική δεν είναι δικαιολογία για να μην επικοινωνήσει με το αγόρι του για 2 μέρες. Ίσως τρέχει κάτι άλλο.. όμως μην το προδικάζεις και σκέψου μήπως φταίς κάπου κι εσύ... κανείς δεν είναι τέλειος άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας μήνας είναι βρε. Δεν είναι και ένας χρόνος.. δώσε λίγο χώρο σε αυτή την σχέση. Αν είναι να κρατήσει και να προχωρήσει, θα το κάνει. Δεν σου κρύβω πως μου θυμίζεις λίγο τον εαυτό μου στα πρώτα χρόνια. Μην είσαι υπερβολικά βιαστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην δινεις τοση σημασια, ασε τα πραγματα να κυλανε, ουτως η αλλως γκομενοι ειναι και περνανε, δεν ειναι σαν τους φιλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάθος. Μέγα λάθος!! Αν ακόμη για 'σένα είναι ένας ''γκόμενος'' ή ''Ο γκόμενος'' αυτή η σχέση είναι καταδικασμένοι. Δες το από την ψυχολογική σκοπιά.. όσο είναι ''γκόμενος'' στο μυαλό σου τόσο θα είναι και στη ζωή σου.. Αν ενδιαφέρεσαι για αυτόν όσο λες πρέπει να ξεπεράσεις το ''γκομενιλίκι'' και φυσικά να αφήσεις τον χρόνο να σου δώσειτις απαντήσεις που χρειάζεσαι.. 1 μήνας έχει περάσει μόνο. Αν είναι για καλό θα φανεί και θα κρατήσει.. Απλά άσε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον τρόπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντεμης: Τελικά το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο αλλά για άλλο λόγο.

    Alexandros Biohazardous: Θα κάνω υπομονή, δεν θα τα παρατήσω τόσο εύκολα. Καταλαβαίνω ότι έχει κι αυτός τα δικά του θεματάκια.

    Ανώνυμος: Σκέφτηκα μήπως είχε ξενερώσει και η εξεταστική ήταν απλά μία πρόφαση αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

    g for george: Ίσως έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία στις σχέσεις.

    Ανώνυμος: Συμφωνώ ότι οι φίλοι είναι πιο σημαντικοί από τους γκόμενους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προβληματίζομαι από αυτά που συμβαίνουν.

    Ανώνυμος: Ίσως τελικά να πρέπει να είμαι πιο χαλαρός. Όσο για το "γκόμενος", η χρήση αυτή της λέξης δεν υποδηλώνει και την ανάλογη νοοτροπία. Βλέπω σοβαρά αυτή τη σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας