ζωή ομοφυλοφιλία

Εσύ τι θα διαλέξεις;

Πέμπτη 14 Απριλίου 201102:23Voltsek

Μου αρέσουν οι άντρες. Αυτό σημαίνει ότι είμαι πούστης, αδερφή, κραγμένος. Είμαι ανώμαλος. Είμαι αμαρτωλός και θα καώ στην κόλαση. Πρέπει να γιατρευτώ από αυτή την τρομερή αρρώστια. Οι γονείς μου θα με μισήσουν, οι φίλοι μου θα απομακρυνθούν και η κοινωνία θα με κατακρίνει. Θα ζήσω και θα πεθάνω μόνος μου, μία ζωή απομόνωσης και μοναξιάς. Δεν θα μπορώ να κάνω μία σοβαρή σχέση και θα συμβιβάζομαι σε ανούσιες σεξουαλικές επαφές. Με περιμένει δύσκολος δρόμος μπροστά μου. Ίσως να ήταν καλύτερα να μην είχα γεννηθεί ποτέ.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μου αρέσουν οι άντρες. Αυτό σημαίνει ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Είναι κι αυτό ένα από τα πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου, που με κάνουν μοναδικό. Ο Θεός θα με δεχτεί στην αγκαλιά του όπως και να είμαι, επειδή με έφτιαξε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν Του. Οι γονείς μου ίσως να στεναχωρεθούν όταν το μάθουν αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να με αγαπάνε, καθώς είμαι το παιδί τους. Αυτή η ιδιαιτερότητα μου θα με κάνει να ξεχωρίσω τους πραγματικούς φίλους από τους ψεύτικους. Θα βρώ κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο για να μοιραστώ την ζωή μου μαζί του. Θα είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και δεν θα αφήσω κανέναν να με μειώσει. Θα έχω αυτοπεποίθηση και θα αποπνέω σεβασμό στους γύρω μου. Θα ζήσω μία υπέροχη, γεμάτη ζωή, με πολλές κι έντονες εμπειρίες. Μπροστά μου διαγράφεται μία υπέροχη διαδρομή.

Αυτές είναι δύο εκδοχές της ζωής ενός ομοφυλόφιλου. Είναι κάποιες πεποιθήσεις που υπάρχουν στην κοινωνία και πολλές φορές τείνουν να τις υιοθετούν και οι ίδιοι οι gay. Η αλήθεια όμως είναι ότι κανείς δεν έχει ούτε την δύναμη ούτε το δικαίωμα να σου πει πως θα ζήσεις και τι δρόμο θα διαλέξεις. Ειναι στο χέρι σου να διαλέξεις αν θέλεις να είσαι ευτυχισμένος ή μίζερος, με μόνο κριτήριο τι θα πουν οι άλλοι. Η επιλογή είναι δική σου.

Ισως σε ενδιαφερουν

23 σχόλια

  1. Μα φυσικά και είναι προσωπική επιλογή.. εξαρτάται από τον καθένα λοιπόν τι θα πιστέψει.. ας ελπίσουμε ότι θα δει τη θετική πλευρά της ζωής..
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαρτάται σε ποια χώρα ζείς :)
    Πάντως ο Θεός όπως εκφράζεται από τις επίσημες θρησκείες σε θεωρεί ανώμαλο και καταραμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε ΟΛΟΙ μικροί Θεοί...Άρα είναι στο δικό μας χέρι το τι κόσμο θα δημιουργήσουμε γύρω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο! Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η νοοτροπία! Τα πάντα είναι στο χέρι μας. Από εμάς εξαρτάται αν θα ζήσουμε μια ισορροπημένη, φυσιολογική και ευτυχισμένη ζωή ή αν θα μιζεριάσουμε κλαίγοντας για την μοίρα μας που έτυχε να γεννηθούμε gay σε μια ομοφοβική κοινωνία. Στο χέρι μας είναι να αγνοήσουμε τα ομοφοβικά στερεότυπα και αν δεν μπορούμε να βγάλουμε από την ζωή μας όλους τους κομπλεξικούς ομοφοβικούς, μπορούμε τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσουμε την παρουσία τους.
    Και για να το συνδέσω με την προηγούμενη ανάρτηση σου για τον παράλογο φόβο, ας θυμηθούμε την «γάτα» στον «Κυνόδοντα»: Πραγματικά έχουμε μεγαλώσει με την νοοτροπία ότι οι gay είμαστε καταδικασμένοι να μας φάει η «γάτα», μπορούμε όμως εύκολα να καταλάβουμε ότι η «γάτα» δεν είναι «το πιο επικίνδυνο ζώο που υπάρχει»! Η γάτα είναι επικίνδυνη μόνο αν εμείς την δούμε σαν λιοντάρι.
    Από εμάς εξαρτάται πως βλέπουμε την γάτα!

    Αν δεν έκανες και μεταφυσικές αναφορές σε θεούς, ξωτικά, νεράιδες και λοιπές φανταστικές οντότητες, το κείμενο σου θα ήταν τέλειο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήστος gay ρομαντικός14 Απριλίου 2011 στις 5:31 μ.μ.

    Α)Προς Mahler:Μάθε πως ο Θεός μας αγαπάει όπως είμαστε,γιατί η αγάπη δεν δέχεται συμβιβασμούς, ούτε θέτει κανόνες και όρια. Ο Θεός είναι ατέλειωτη αγάπη και σε αντίθεση με τους ανθρώπους, μας θέλει όλους κοντά του.
    Β)Προς Ben Provis: Αν είσαι μικρός θεός, τότε βγάλε φτερά και πέτα, λύσε το οικονομικό πρόβλημα του γείτονα και κάνε να μην βρέξει ποτέ ξανά. Μπορείς; Οχι. Γιατί το πρόβλημα αγαπητέ δεν είναι το τι κόσμο θα δημιουργήσουμε γύρω μας, αλλά τι κόσμο έχουμε μέσα μας. Και πολλοί που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, δεν μπορούν ούτε τον εαυτό τους να αλλάξουν.
    Γ) Προς Συλβέστερ: Νομίζεις πραγματικά οτι οι "κομπλεξικοί ομοφοβικοί" είναι το πρόβλημα; Ξέρεις πόσο υποκριτική-χωρίς να το καταλαβαίνεις-ιδεολογία κουβαλάς; Το να είσαι gay στην ανθρώπινη συνείδηση είναι στην ίδια κατηγορία με το να είσαι φτωχός. Τι ενονώ; Κάποτε οι φτωχοί θεωρούνταν μιάσματα της κοινωνίας, σκαλοπάτια στα πόδια των πλουσίων για να τους διασφαλίζουν μια υψηλού επιπέδου ζωή, δουλεύοντας ατέλειωτες ώρες. Τώρα και καλά που είμαστε "μοντέρνοι", "σύγχρονοι" κοιτάμε με συμπάθεια και βοηθάμε τους φτωχούς όμως κατα βάθος πολλοί δεν θα ήθελαν ούτε να τους βλέπουν μπροστά τους. Έτσι και οι gay. Ακόμα και αν φτάσουμε στο επίπεδο να μας αποδεχτεί η κοινωνία, ΠΑΝΤΑ η ανθρώπινη υποκρισία με το ενα χέρι θα σε χαιρετάει και με το άλλο θα σε μαχαιρώνει. Για αυτό σκέψου καλά πριν χρησιμοποιήσεις την λέξη "μεταφυσικό" για το Θεό, γιατί είναι ο μόνος που σε καταλαβαίνει όταν ακόμα και όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου.
    Δ)Προς Voltsek: Το όλο κείμενο συνοψίζεται στην φράση: "γνώθι σαυτόν". Απο κει και πέρα εμείς αποφασίζουμε.Να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Ρομαντικέ...
    Ο κόσμος γύρω μας στον οποίον αναφέρομαι έχει να κάνει με τον μικρόκοσμο μας και όλο αυτό είναι συνυφασμένο με τα ενδότερα μας...Λαμβάνω το nick περισσότερο ως κυνική δήλωση προκειμένου να ταιριάζει με τα γραφόμενα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Χρήστος gay ρομαντικός
    ο Θεός ΑΝ υπάρχει μπορεί να είναι μόνον ο Πλατωνικός Θεός, οπότε δεν ασχολείται καν με τα ανθρώπινα. Οι Θεοί που λατρεύουμε στον πλανήτη μας ορίζονται (και περιορίζονται) από τα ιερά τους κείμενα τα οποία καταφανώς θεωρούν μεγίστη αμαρτία την πουστιά. Οπότε αυτά που λες δεν ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα ας μην αρχισουμε να μιλαμε για ιερα κειμενα γιατι ειναι συνοθυλευματα λαογραφικων καταγραφων που μεταφραζονται κατα το δοκουν...Αλλωστε,λετε να μιλησε ο χριστος για τους γκει?Οχι απ'οσο ξερω κι αν κανω λαθος διορθωστε με.Αργοτερα προστεθηκαν τα εδαφια που μας ''καινε'',τουλαχιστο οπως πολλοι -οχι ολοι- οι ιερεις τα ερμηνευουν.Και πουθενα στη βιβλο δε γινεται αναφορα σε λεσβιες,αμφισεξουαλικους η τρανσεξουαλ.Κι ομως οι παπαδες διασπειρουν το μισος εναντιον τους.Κι εναντιον των εβραιων-ξεχνωντας οτι ο χριστος ηταν εβραιος.Απλα χρησιμοποιουν τη θρησκεια ως οπιο των λαων για να ελεγχουν τους ανθρωπους και να περνανε ως δογμα τα προσωπικα τους κομπλεξ...αν υπαρχει ο χριστιανικος θεος(υποθετικα μιλωντας),θα θρηνει για την κατασταση στην οποια εχει περιελθει ο χριστιανισμος.

    Οσο για το υγιες κι το παθολογικο,ειδικα στις κοινωνικες επιστημες,ειναι μεγαλο θεμα.Καποτε θεωρουνταν παθολογικο το να εισαι αριστεροχειρας-μονο και μονο γιατι διεφερε απο αυτο που δογματικα οι ανθρωποι εβλεπαν ως φυσιολογικο.Σημερα κανεις δε νοιαζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @aizen999
    δεν γίνεται να θεωρείς πως ο Χριστός υπήρξε υπαρκτό πρόσωπο και γιός του Θεού αλλά να μην πιστεύεις σε αυτά που πρεσβεύει η θρησκεία του. Άλλωστε τα οσα ξέρεις για τον Jesus γράφτηκαν εκ των υστέρων μαζί με τα υπόλοιπα "ιερά" τους κείμενα. Αυτό που προσπαθώ να σου πώ είναι πως Χριστιανός Ορθόδοξος και αδερφή δεν γίνεται να είσαι. Κάνε την επιλογή σου μικρέ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mahler,να ξερες μονο ποσο εξω επεσες...ειμαι αθρησκος εδω και 6 περιπου χρονια...ωστοσο,πολλοι γκει δεν ειναι και ακριβως επειδη ο χριστος πρεσβευε την αποδοχη και δε μιλησε για γκει κτλ γινεται να εισαι χριστιανος και γκει.ασε τωρα τους παπαδες.συμφωνα με αυτους ολοι οσοι κανουν προγαμιαιο σεξ ειναι πορνοι και θα πανε στη κολαση.δηλαδη ολοι μας!στρειτ και γκει.δηλαδη,δε γινεται να εισαι σεξουαλικα ενεργος εργενης και χριστιανος?η θρησκεια ανηκει στους πιστους,οχι τους ιερεις.μικρα μυαλα που χανουν την ουσια και κολανε σε ερμηνειες ιστοριων απο μια αλλη κοινωνια,γιατι μονο αυτο αντιλαμβανονται,τις 'σαφεις', ΄΄νιανια'' οδηγιες...που ερμηνευουν οπως θελουν-δες τι εγινε με τη δουλεια των μαυρων και την κατακτηση της αμερικης...παντα η θρησκεια χρησιμοποιουνταν ωστε οι κατακτητες να κανουνε οτι γουσταρουν χωρις τυψεις.και να μη μιλησω για το βιαιο εκχριστιανισμο ινδιανων με χρηση εργαλειων μαρτυριου απο παπαδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @aizen999
    o Χριστός, επαναλαμβάνω, είναι ο Χριστός των γραφών. Και αυτό διότι μόνο σε αυτά τα κείμενα αναφέρεται και σε κανένα άλλο ιστορικό κείμενο. Δεν μπορεί επιλεκτικά να κρατάς όσα από αυτά σε συμφέρουν και να απορρίπτεις τα υπόλοιπα, αυτό δεν σε κάνει καλύτερο Χριστιανό από τους παπάδες(οτι και καλά έχεις πιάσει δήθεν το νόημα του Χριστού), σε κάνει ΑΙΡΕΤΙΚΟ. Τα όσα λένε οι παπάδες για το προγαμιαίο σέξ, τους πούστηδες κΑΙ πολλά άλλα, υπάρχουν στα Ιερά τους Κείμενα, στις πράξεις των Αποστόλων δε, τα περισσότερα από αυτά. Σου αρέσει δεν σου αρέσει, αν θες να λέγεσαι Χριστιανός τα δέχεσαι αυτά αλλιώς πάς στην Κόλαση. Αν θες τώρα να κάνεις σεξ πριν το γάμο ή να λιγουρεύεσαι τριχωτά κωλαράκια και σκληρά καβλιά τότε κανε μιαν άλλη δική σου θρησκεία που θα είναι πραγματική θρησκεία αγάπης (αν και οι θρησκείες από την κατασκευή τους δεν μπορούν να είναι τέτοιες διότι φτιάχνονται από την αρχή ως μηχανισμοί καταστολής των επιθυμιών του ανθρώπου ώστε αυτός να είναι υπάκουος κοινωνικά), φτιάξε λοιπόν μιαν άλλη θρησκεία όχι με Χριστούς, Παναγίες και λοιπές πίπες, και ευχαρίστως να την ακολουθήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπον mahler ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε!Βλεπεις,εχω διαβασει το εδαφιο σχετικα με τους γκει και ηταν μια ιστορια απο την παλαια διαθηκη,πριν την ελευση του χριστου.Ακομα και στα πλαισια των γραφων,ο ιησους ουδεποτε μιλησε για τους λοαδ.Ακομα,πολλοι ιερεις ερμηνευουν το εδαφιο αυτο με αλλο τροπο κι αποδεχονται τους γκει.Επιπλεον,αιρεση δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια μικρη αριθμητικα θρησκεια.Στις αρχες της ιστοριας του,κι ο χριστιανισμος αιρεση ηταν.Οποτε,so what?Αλλο αν η εκκλησια για να εξυπηρετησει τα συμφεροντα της ταυτισε τη λεξη αιρεση με το κακο,το λαθος.
    Ομως θεολογος δεν ειμαι,και οπως ειπα,ειμαι αθρησκος,δεν μιλαω για μενα αλλα για τους χριστιανους γκει.Δεν ειναι λιγο αδικο για το θρησκευτικο τους αισθημα να εισαι τοσο καθετος?Τελος παντων ας αφησουμε τους θεολογους να τα βρουν-ευτυχως εμεις 'γλυτωσαμε'! :P

    Οσο για την ιστορικοτητα του ιησου,συμφωνα με ενα ντοκιματερ του BBC αναφερεται για λιγο στα γραπτα του λουκιανου,ενος ρωμαιου ιστορικου της εποχης.Αλλα για λεπτομερειες καλυτερα να ρωτησουμε τον ephemeron που εχει τελειωσει θεολογικη σχολη...

    Οσο για το εδαφιο,μου αφησε ο παππους μου μια βιβλο,και ειπα να μαθω κι εγω που βασιζονται οι ρατσιστες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o Λουκιανός δεν αναφέρει τίποτα για τον Χριστό. Μην ακούω κουλά πρωινιάτικο και μετά από 4 βότκες!!! σΤΟ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΌΠΟΙΟς ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΟροιδεύει τον εαυτό του και να νομίζει πως χριστιανισμός και ομοφυλοφιλία πάνε ας το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η τελευταία (στα πορτοκαλί) φράση του άρθρου τα λέει όλα. Η ζωή υπάρχει για να τη ζήσουμε όπως ΕΜΕΙΣ επιλέγουμε - χωρίς να πειράζουμε τους γύρω μας.
    Όσο για θεούς και δαίμονες, δεν βλέπω γιατί πρέπει να δώσουμε βάση σ' αυτά τα ευρήματα των πάσης φύσης εξουσιαστών...
    Ξενικός
    http://xenikos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @aizen999 , @malher76. Εγώ λοιπόν είμαι από τους λίγους χριστιανούς ομοφυλόφιλους. Γνωρίζω πως το να κάνεις σεξ είτε ομοφυλόφιλος είτε ετεροφυλοφιλος χωρίς γάμο είναι αμαρτία. Εγώ τι μπορώ να κανω? Να παντρευτω? Δεν πρόκειται αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επειδή δεν μπορώ να θεωρηθω αναμαρτητος πρέπει να αλλάξω θρησκεία και ούτε πρόκειται. Ο θεός αν υπάρχει θα με δεχτεί αν είμαι στα υπόλοιπα σωστός. Εγώ πάντως αυτό θα συνεχίσω να πιστεύω και αυτο προτείνω να κάνουν σε όσους έχουν γίνει αθεοι γιατί φοβούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Mojo121
    ayτό που λές είναι μια δικιά σου θρησκεία, μια δική σου εκδοχή "Χριστιανισμού" που όμως δεν έχει σχέση με τις επίσημες χριστιανικές θρησκείες και αυτό δεν είναι προσωπική άποψη είναι η αντικειμενική αλήθεια αφού είπαμε η εκάστοτε θρησκεία ορίζεται και περιορίζεται μέσα από τα ιερά της κείμενα που ή τα δέχεσαι εξ΄ολοκλήρου ή απλά φτιάχνεις μιαν άλλη προσωπική θρησκεία να πιστεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @mahler76
    Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες. Δεν το έχω ψάξει. Όμως αν και αυτό που πιστεύω δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε Χριστιανός από ανάγκη πολλοί gay το έχουν δημιουργήσει. Είναι ένας τρόπος για εμένα και όλους του gay που δηλώνουν Χριστιανοί να πιστεύουν κάπου. Μπορεί αυτά που λέω να μην είναι βασισμένα σε γραπτά κείμενα αλλά εγώ προσωπικά επειδή δεν είναι στο χέρι μου να τηρήσω όλους τους "όρους"για να θεωρηθώ Χριστιανός επειδή γεννήθηκα έτσι δεν θέλω να γίνω άθεος. Όχι ότι έχω κάποιο πρόβλημα. Αλλά εγώ έχω μάθει, έχω μεγαλώσει και υποστηρίζω τον χριστιανισμό. Τουλάχιστον την δική "μας" εκδοχή του Χριστιανισμού. Προσωπικά όμως νιώθω Χριστιανός και απλά δεν είμαι ο τέλειος άνθρωπος και πιο πιστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τώρα συνεννοηθήκαμε φίλε μου. Πιστεύεις σε μια εκδοχή του χριστιανισμού λόγω της ανάγκης σου να πιστέψεις κάπου όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Αναγνωρίζεις όμως αυτό που λέω πως ουσιαστικά δεν είσαι οπαδός του επίσημου χριστιανισμού. Όπως και να έχει καλή ανάσταση και καλό Πάσχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλή ανάσταση σε όλους και κακό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Hfaistiwnas: Δυστυχώς πολλοί οδηγούνται στο να επιλέξουν τον δύσκολο δρόμο.

    mahler76: Σίγουρα το μέρος που ζει κάποιος παίζει ρόλο αλλά δεν είναι το μόνο κριτήριο που επηρεάζει. Διαφωνώ με την άποψη σου ότι δεν μπορείς να είσαι Χριστιανός και ομοφυλόφιλος. Νομίζω ότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Ο Χριστός δίδαξε την αγάπη και μόνο αυτό έχει σημασία.

    Ben Provis: "Είμαστε ΟΛΟΙ μικροί Θεοί" Μου αρέσει πολύ αυτό.

    Sylvester: Χαίρομαι που συμφωνούμε. Τον Θεό τον ανέφερα επειδή για κάποιους είναι μέρος της ζωής τους και καθώς μιλούσα γενικά, ήθελα να συμπεριλάβω όλες τις πτυχές.

    Χρήστος gay ρομαντικός: "Γνώθι σαυτόν". Μία μικρή & απλή φράση που κρύβει μέσα της ένα μεγάλο νόημα. Κι αυτό που εκφράζει είναι πολύ δύσκολο για μερικούς ανθρώπους, να γνωρίσεις δλδ πραγματικά τον εαυτό σου και να συνειδητοποιήσεις ποιος και τι είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. aizen999: Συμφωνώ με όλα όσα λες. Πιστεύω ότι ο Χριστός δεν αναφέρθηκε και σίγουρα δεν καταδίκασε τους ομοφυλόφιλους αλλά αυτό ήταν ενέργεια των παπάδων. Όπως επίσης συμφωνώ ότι χρησιμοποιούν την θρησκεία για να κατευθύνουν τον κόσμο.

    Ξενικός: Η επιλογή είναι δική μας, μερικές φορές είναι δύσκολο να κάνουμε το αυτονόητο.

    Mojo121: Κι εγώ αυτή την άποψη έχω. Ότι δεν παίζει ρόλο ο σεξουαλικός σου προσανατολισμός αλλά το να είσαι καλός άνθρωπος. Αν είσαι από αυτούς που μοιράζουν αγάπη και δεν θέλουν το κακό των συνανθρώπων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Πιστεύω ότι ο Χριστός δεν αναφέρθηκε και σίγουρα δεν καταδίκασε τους ομοφυλόφιλους αλλά αυτό ήταν ενέργεια των παπάδων"

    o Xriστός, η ίδια η ιστορικότητα του οποίου αμφισβητείται καθώς αναφέρεται μόνο στα θρησκευτικά κείμενα των Χριστιανών και όχι σε ανεξάρτητους ιστορικούς, δεν άφησε κανένα γραπτό δικό του κείμενο. Με ποια λογική λοιπόν μπορείς να λές πως ο ίδιος δεν καταδίκασε το ένα ή το άλλο αλλά για αυτό φταίνε οι παπάδες από την στιγμή που τα ίδια κείμενα που αναφέρουν την ύπαρξή του είναι κι αυτά που καταδικάζουν την ομοφυλοφιλία, το προγαμιαίο σεξ και πάει λέγοντας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. mahler76: Έχεις δίκιο, δεν έχουμε κάποιο γραπτό κείμενο από τον ίδιο τον Χριστό. Απλά ήθελα να πω ότι αυτό που αντιπροσώπευε ο Χριστός ήταν η αγάπη, ο σεβασμός, η συμπόνια, η συγχώρεση κτλ. Οπότε το να κρίνει και να καταδικάζει ως αμαρτωλούς και ανώμαλους μία κατηγορία ανθρώπων, δεν ταιριάζει στην εικόνα που έχουμε για το προσωπό Του. Όσο για τους παπάδες, νομίζω είναι αυτονόητο ότι έχουν αλλοιώσει κάποιες πτυχές της Θρησκείας. Πιστεύω ότι το θέμα της ομοφυλοφιλίας είναι ένα από αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας