ομοφυλοφιλία coming out

Το coming out του Φώτη Σεργουλόπουλου

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 201120:36Voltsek

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε ανοιχτά για τις σεξουαλικές του επιλογές ως καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή ”Βράδυ” δηλώνοντας οτι θέλει κυρίως να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του. Αποκάλυψε οτι ήταν η Μαρία Μπακοδήμου που τον προέτρεψε να δείξει επιτέλους τον εαυτό του.


”Δεν έχω πει ποτέ ψέματα για τη προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου. Δεν με έχει ρωτήσει όμως ποτέ κανείς. Αν ρωτάς κάποιον για τη σεξουαλικότητα του θα ήταν σαν να του ζητάς να σου δώσει την εικόνα. Για τις επιλογές μου έχω πάρει ένα δρόμο. Δεν ήθελα να πω ποτέ ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς. Τους αγαπούσα. Δεν έχω στεναχωρήσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν. Δεν έχω στεναχωρήσει σε επίπεδο να προσβάλω κανέναν. Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εδώ, υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εκεί υπάρχει τίμημα. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώνεις. Εγώ αυτό που αντέχω να πληρώσω είναι να αισθάνομαι εγώ άνετα με τον εαυτό μου. Να μην έρθει κανένας να μου πει, “πρέπει να κάνεις έτσι γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι”. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα.”

Από εμάς πολλά μπράβο για την πρωτοβουλία του και ελπίζουμε να παραδειγματιστούν κι άλλοι από τη κίνησή του!

Πηγή: antivirus

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Χρήστος ο Ρομαντικός29 Ιανουαρίου 2011 στις 9:05 μ.μ.

    Εντάξει, δεν μας είπε και τίποτα καινούργιο, αφού η υπαρξή του φώναζε "γκει" πιο πολύ και απο το οτι ο πύργος του Άιφελ είναι φτιαγμένος απο Γάλλους. Μπράβο του όμως που είχε κουράγιο, ειδικά σε μια κοινωνία σαν την δικιά μας που είναι το έβερεστ της υποκρισίας. Ίσως αυτό γίνει και βήμα και για πολλούς άλλους "σελέμπριτις" αυτής της χώρας, για να σταματήσουν πια να το παίζουν γκομενοπαγίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστος ο Ρομαντικός: Άσχετα από το αν του φαίνεται ή όχι, είναι πολύ σημαντικό που το παραδέχτηκε. Αλλά νομίζω ότι είναι από τους λίγους που έχουν το θάρρος να το πουν. Οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν να ζουν μέσα στο ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως μπράβο του που δεν φοβήθηκε να το παραδεχτεί δημοσίως... και πού; στην Ελλάδα... όπου οι ταμπέλες έχουν γίνει συνήθεια πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας