προσωπικά video

Paranormal Activity 2

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 201018:08Voltsek

Χτες πήγα με τον κολλητό μου cinema, να δούμε το Paranormal Activity 2. Ήταν αρκετά καλό και τρομακτικό όμως νομίζω ότι το πρώτο ήταν κάπως καλύτερο. Η υπόθεση είναι η ίδια. Παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν σε κάποιο σπίτι, τα οποία καταγράφονται σε κάμερα. Η ιστορία της δεύτερης ταινίας τοποθετείται χρονικά πριν από την πρώτη. Υποτίθεται ότι είναι αληθινά γεγονότα και όχι κανονικές ταινίες γυρισμένες με ηθοποιούς κτλ όπως γίνεται συνήθως. Εγώ αυτό δεν το πιστεύω βέβαια. Και μόνο το γεγονός ότι η πρώτη ταινία έχει κι εναλλακτικό τέλος, τα λέει όλα.


Την περασμένη Κυριακή πήγα όπως κάθε μήνα στο Βόλο για κάποια επαγγελματική συνάντηση που έχουμε. Ο καιρός ήταν απίστευτος. Είχε ήλιο και αρκετή ζέστη, οι καφετέριες ήταν γεμάτες, τα παιδιά έπαιζαν στο πάρκο και 2-3 άτομα έκαναν μπάνιο στη θάλασσα. Το όλο σκηνικό θύμιζε καλοκαίρι αν και σε ένα μήνα είναι τα Χριστούγεννα.

Το ίδιο όμως συμβαίνει κι εδώ στη Θεσσαλονίκη. Ο καιρός είναι ανοιξιάτικος αν όχι καλοκαιρινός, άσχετα αν έχουμε φτάσει στις 24 Νοεμβρίου. Σε λίγο θα γίνουμε σαν την Αυστραλία, που γιορτάζουν τα Χριστούγεννα στις παραλίες με τα μαγιό. Απορώ με αυτούς που ισχυρίζονται ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ψέμα. Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Τουλάχιστον κάνουμε οικονομία στο πετρέλαιο και εγώ προσωπικά στο φυσικό αέριο.

Δείτε την κατασκευή ενός 15όροφου ξενοδοχείου σε 2 μέρες.

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. Δεν βλέπω θρίλερ!!!
    Πάντως εντυπωσιακό το κτήριο.. Απορώ με αυτούς τους ανθρώπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βάλε κανα άλλο ποστ ρε, αγριευτήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas: Δεν βλέπεις θρίλερ; Γιατί βρε; Είναι τέλεια!

    Ανώνυμος: Ούτε εσύ βλέπεις θρίλερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βλέπω δεν τα μπορώ με ταράζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας