καμάκι

"Sorry, δεν ενδιαφέρομαι"

Κυριακή 22 Αυγούστου 201020:40Voltsek

Έχει τύχει πολλές φορές, στα γνωστά site γνωριμιών για gay, να εντοπίσω κάποιο ενδιαφέρον προφίλ, να στείλω ένα απλό μήνυμα του τύπου "Γεια σου, τι κανεις;" και να λάβω την εξής απάντηση: "Sorry, δεν ενδιαφέρομαι". Ακριβώς έτσι, χωρίς καμία παραλλαγή.

Έχω την εξής απορία: Αν δεν ενδιαφέρεσαι να μιλήσεις και να κάνεις γνωριμίες γιατί έχεις προφίλ σε ανάλογα site και μάλιστα να γράφεις ότι ψάχνεις να γνωρίσεις καποιον; Ίσως απλά να μην του αρέσω είναι η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό μου. Αλλά από που το κατάλαβε τόσο γρήγορα; Από τις λιγοστές πληροφορίες που έχω στο προφίλ μου και απο μία φωτογραφία; Το λογικό είναι να ξεκινήσεις κουβέντα με τον άλλον για να μάθεις περισσότερα πράγματα για εκείνον ώστε να μπορέσεις να σχηματίσεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. ΟΚ όμως, ας δεχτώ ότι δεν γουστάρεις να κάνεις κάτι μαζί μου. Είναι τόσος μεγάλος κόπος πια να μου μιλήσεις πριν μου δώσεις να καταλάβω ότι δεν ενδιαφέρεσαι; Διάβασα το προφίλ σου, μου άρεσες και αφιέρωσα λίγο χρόνο για να σου στείλω μήνυμα. Το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις δυο κουβέντες πέρα από το "Sorry, δεν ενδιαφέρομαι"! Ας καθυστερήσεις λίγο στην αναζήτηση του τέλειου γκόμενου, δεν θα πάθεις τίποτα.

Το σωστό είναι να μην κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θα ήθελες να κάνουν σε σένα. Αν αυτός που στέλνει την λιτή απάντηση "Sorry, δεν ενδιαφέρομαι", λάβει το ίδιο μήνυμα από κάποιον που γουστάρει, έχω την εντύπωση ότι δεν θα του αρέσει πολύ.

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Έτσι είναι..
    όμως δυστυχώς δεν είναι κανόνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ λάθος η σκέψη σου. Λες: "από μια φωτογραφία αποφάσισε ότι δεν του αρέσω;" φυσικά και μπορεί να αποφάσισε από αυτό. Στο ίντερνετ και σε αυτά τα σάιτ, ο χρόνος δεν είναι για να περνά άσκοπα. Βλέπεις κάτι.. αν δεν σου κάνει κλικ άμεσα, πας παρακάτω. Δίκαιο ή άδικο δεν έχει να κάνει. Έτσι είναι, όμως. Και το ξέρεις.

    Δεν λέω ότι δεν είσαι εμφανίσιμος ή κάτι... λέω ότι πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός της απόρριψης. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Επίσης, όσον αφορά την απόρριψη ειδικά από σάιτ γνωριμιών, δεν είναι να δίνουμε και πολλή σημασία. Ξέρεις πώς είναι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα καλά δεν περίμενα τόση αφέλεια από εσένα. Αφού όλοι ψάχνουν τον ψωλαρά τον ΧL (τουλάχιστον), το σφίχτη και φυσικά τον τοπ τι περιμένεις? Οτιδήποτε "λιγότερο" από αυτό το απορρίπτουν με την μία. έτσι δουλεύουν αυτά τα site, διασκέδασέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εκτός αυτού είναι και για σένα χάσιμο χρόνου. Να λες ευχαριστώ στους ανθρώπους που προτιμούν να είναι ευθείς. Είναι 1000 φορές καλύτερο από το να μπει στη διαδικασία να σου μιλάει ψυχρά κ ανόρεκτα κάποιος που δε σε γουστάρει καθόλου. Άλλωστε μια φωτογραφία είναι πολλές φορές αρκετή να καταλάβεις πως δεν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hfaistiwnas: Ναι, δεν υπάρχουν κανόνες σε τέτοια πράγματα.

    g for george: Δεν με απασχολεί το θέμα της απόρριψης, τουλάχιστον όχι πια. Απλά νομίζω ότι όταν κάποιος σου στέλνει ένα μήνυμα, μπορείς να πεις δυο κουβέντες.

    mahler76: Το ξέρω ότι είναι έτσι αλλά μερικοί γράφουν στο προφίλ τους ότι τους ενδιαφέρει η επικοινωνία και δίνουν σημασία στον χαρακτήρα και μετά βαριούνται να πουν δυο λέξεις, απλά απορρίπτουν.

    Tina: Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, δεν χάνεις χρόνο. Όμως το να πεις ένα γεια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το προχωρήσεις κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας