ομοφυλοφιλία video

Gay διαφήμιση των McDonalds

Τρίτη 24 Αυγούστου 201003:54Voltsek

Ισως σε ενδιαφερουν

7 σχόλια

  1. ναι αλλά έπρεπε να λέει στο τέλος "μα τις πήρα μπαμπά". Πάντως το βρίσκω προσβλητικό σαν διαφήμιση. Δεν ήξερα πως υπήρξε καν θέμα το αν είσαι πούστης με το αν μπορείς να πάς σε ένα Μακ για να λέει στο τέλος come as you are.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον mahler76.Δε βρίσκω κανένα νόημα σε αυτή τη διαφήμιση.Δηλαδή τι ακριβώς λέει; Ανεχόμαστε τις αδερφές,αρκεί να καταναλώνουν μπέργκερ!!!!! Στην κατανάλωση και δη στην ταχυφαγική κατανάλωση,ο ρατσισμός δεν έχει θέση,όσοι πιστοί προσέλθετε!!! Κακόγουστο και ενοχλητικό,από αυτά που με την πρόφαση του "κοινωνικού μηνύματος" συνεχίζουν να καλλιεργούν ανόητα ομοφοβικά στερεότυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι δεν το βρίσκω καθόλου προσβλητικό. Το λέει ξεκάθαρα. Έλα όπως είσαι... Δεν έχουμε διακρίσεις...Με το παραμικρό ενοχλείστε και εσείς... :P:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα αυτό είναι το θέμα,το να λέει κάτι τέτοιο προϋποθέτει την αμφιταλλάντευση ενός gay σχετικά με το αν θα γίνει ή όχι αποδεκτός σε ένα περιβάλλον,που εδώ είναι(ήμαρτον!) το φαστφουντάδικο!!!!!! Μα αν είναι δυνατόν,ποιος θα σκεφτόταν κάτι τέτοιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίζεται και μου φαίνεται λογικό αφού όπου και να πάει το περιβάλλον δεν είναι φιλικό... Εγώ πιστεύω ότι η διαφήμιση δεν έχει στόχο αυτό. Θέλει να σου περάσει το μήνυμα του ρατσισμού και ότι η πολιτική του καταστήματος είναι ότι είσαι γκέι ή όχι be yourself!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά, τα McDonald's μια επιχείρηση είναι που κάνει τη διαφήμισή της με σκοπό το κέρδος. Κι αν κρίνω από το γεγονός ότι το συζητάμε τόσο έχει καταφέρει το σκοπό της.
    Συμφωνώ πάντως ότι δεν πρέπει να πιανόμαστε από το παραμικρό και να στρεφόμαστε κατά πάντων πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Hfaistiwnas: :-)

    mahler76: Αν το δεις έτσι, ναι είναι προσβλητικό.

    Στραβάδι & Ethan Raynolds: Αναλόγως πως το βλέπει κανείς. Απ' τη μια μεριά είναι ενοχλητικό. Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να μη σε δεχτούν επειδή είσαι gay; Από την άλλη, είναι απλά μία διαφήμιση.

    Ανώνυμος: Όπως τα λες, ο σκοπός της διαφήμισης είναι να προκαλέσει και να ξεχωρίσει, κι αυτοί βρήκαν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας