επικαιρότητα gay lifestyle

Ο Neil Patrick Harris και ο David Burtka περιμένουν δίδυμα!

Πέμπτη 19 Αυγούστου 201003:57Voltsek

Οι ηθοποιοί Neil Patrick Harris και David Burtka είναι ζευγάρι από το 2004. Η σχέση τους έγινε γνωστή όταν ο Burtka έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά "How I Met Your Mother", στην οποία πρωταγωνιστεί ο Neil Patrick Harris. Ο Neil αποκάλυψε ότι είναι gay σε συνέντευξη του στο περιοδικό People και αργότερα ανακοίνωσε την σχέση του με τον Burtka.

Το ζευγάρι πρόσφατα ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβριο θα υιοθετήσουν δίδυμα και οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Ο 37χρονος Neil και ο 35χρονος David, οι οποίοι είναι μαζί εδώ κι χρόνια, θα γίνουν γονείς με την βοήθεια παρένθετης μητέρας.

Πηγή: gayparadise.gr

Ισως σε ενδιαφερουν

6 σχόλια

  1. Το λαγωνικό & Hfaistiwnas: Μακάρι αν και δε το βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν υιοθετούσαν θα ήταν καλύτερα! Το παιδάκι θα μπλεχτεί πολύ με δυο πατεράδες και με μια παρένθετη μητέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα μη λέμε και μαλακίες περιμένουνε δίδυμα σα να λέμε περιμένουνε πίτσα delivery. Είναι γυναίκα ο ένας από τους δύο? Μόνοι τους τα κάνανε? Να τεκνοθετήσουνε έπρεπε και πολύ καλά λέει ο 6.32 θα το τρελάνουνε το παιδάκι. Τόσα παιδάκια έχουνε ανάγκη από τεκνοθεσία αλλά μπροστά στον εγωισμό τους δεν υπολογίζουνε τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος #1: Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Νομίζω ότι από τη στιγμή που γεννηθεί το παιδί ανήκει στο ζευγάρι και η γυναίκα δεν έχει καμία σχέση από εκεί και πέρα.

    Ανώνυμος #2: Δεν είμαι σίγουρος, υποθετικά μιλάω αλλά ίσως να μην μπορούν να υιοθετήσουν, να τους εμποδίζει ο νόμος. Αντίθετα το να αποκτήσουν παίδί μέσω παρένθετης μητέρας είναι πιο "εύκολη" λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας