gay lifestyle

Φλερτ και internet

Παρασκευή 20 Αυγούστου 201022:24Voltsek

Ένα μόνιμο παράπονο-πρόβλημα των gay είναι η προσέγγιση άλλων gay, το φλερτ δηλαδή. Για μας είναι δύσκολο να προσεγγίσουμε κάποιον που μας αρέσει και να του αποκαλύψουμε την έλξη που νιώθουμε γι αυτόν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν κάποιος είναι gay ή όχι και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει αν του "την πέσουμε". Μπορεί να μην κάνει τίποτα μπορεί όμως να προσβληθεί, να νευριάσει, ακόμη και να χειροδικήσει. Γι αυτό το internet είναι τόσο σημαντικό. Επειδή μας επιτρέπει μέσω των διάφορων site που υπάρχουν να κάνουμε γνωριμίες. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτός ο τρόπος είναι αρκετά ψυχρός και απρόσωπος για να μην πω και επικίνδυνος. Θα θέλαμε να είχαμε την άνεση των straight να φλερτάρουν όποτε και όταν θέλουν χωρίς να αποτελεί ρίσκο γι αυτούς.

Έλα όμως που οι straight κάνουν το αντίθετο. Οι straight άντρες για κάποιον άγνωστο λόγο, έχουν γίνει πιο διστακτικοί στο φλερτ. Δεν ρισκάρουν πια, ούτε κάνουν το πρώτο βήμα. Έπαψαν πια να είναι κυνηγοί και αυτό είναι το παράπονο πολλών γυναικών. Έτσι, η νέα αυτή γενιά ανδρών, που είναι πιο μαζεμένοι και ταυτόχρονα πιο εξομοιωμένοι με την τεχνολογία, έχουν επιλέξει να συνεχίσουν το κυνήγι μέσω των site κοινωνικής δικτύωσης με ισχυρότερο παράδειγμα το facebook. Κοινώς αποβλακώνονται με τις ώρες πίσω από μία οθόνη υπολογιστή, ψάχνοντας για γυναίκες, μιλώντας μαζί τους και προσπαθώντας να τις πείσουν να βρεθούν από κοντά.

Δεν είναι παράδοξο και άδικο; Οι gay επιθυμούν αυτό που έχουν οι straight και οι straight δεν εκμεταλλεύονται αυτό που έχουν!

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. Σωστόοοοος!
    Καλά τα λες..
    οι στρ8 πια έχουν γίνει πολύ.. μαζεμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hfaistiwnas: Έχουν αλλάξει πια οι ρόλοι. Οι γυναίκες κυνηγάνε τους άντρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας