διακοπές Θεσσαλονίκη

Νεο ξεκίνημα

Τρίτη 31 Αυγούστου 201020:56Voltsek

Επέστρεψα ξανά στην Θεσσαλονίκη. Σχεδόν όλο το καλοκαίρι το πέρασα στην Κοζάνη, με ένα μικρό διάλειμμα μία εβδομάδα που πήγα διακοπές στην Ζάκυνθο. Δεν ήταν προγραμματισμένο, απλά έτυχε. Όλοι στην οικογένεια έφευγαν διακοπές με τη σειρά κι έπρεπε να τους αντικαταστήσω στην δουλειά. Άλλοι πάνε το καλοκαίρι στην Μύκονο, εγώ πήγα στην Κοζάνη... Το καλό είναι ότι μάζεψα αρκετά χρήματα.

Τώρα όμως είμαι πίσω στο δικό μου σπίτι, στην αγαπημένη μου πόλη. Νιώθω ότι είναι ένα νέο ξεκίνημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την αλλαγή του χρόνου ως την καλύτερη στιγμή για να αφήσουν πίσω τα παλιά και να βάλουν νέους στόχους. Για μένα αυτή η στιγμή είναι τώρα. Το καλοκαίρι πλέον έχει περάσει και μαζί και οι στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Τώρα όλα επιστρέφουν στην κανονική τους ροή. Είναι πολλά τα πράγματα που θέλω να κάνω και καταστάσεις που θέλω να αλλάξουν και ελπίζω αυτόν το χειμώνα να γίνουν όλα πραγματικότητα. Έχω βάλει μερικούς στόχους κι ελπίζω να τους πετύχω, όση σκληρή προσπάθεια κι αν χρειάζεται.

Πρόσφατα έκλεισε ένας χρόνος από την μέρα που γνώρισα τον πρώην μου. Πέρυσι τον Αύγουστο γνώρισα τον Ν. και ξεκίνησε η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου, που έληξε άδοξα 9 μήνες αργότερα. Από τότε που χωρίσαμε, συναντηθήκαμε μόνο μία φόρα αλλά μιλήσαμε αρκετές φορές. Τώρα που είμαι πάλι Θεσσαλονίκη, είπαμε να βρεθούμε για έναν καφέ να τα πούμε αλλά νιώθω ότι δεν το θέλει όσο εγώ. Δεν είναι ότι ΔΕΝ το θέλει, απλά περιμένει από μένα να κάνω την κίνηση. Απορώ, αν εγώ δεν επικοινωνούσα μαζί του, θα έπαιρνε ποτέ την πρωτοβουλία ή δεν θα ξαναμιλούσαμε ποτέ; Εγώ ποτέ δεν τον πίεσα να κρατήσουμε επαφή. Ήταν μία κοινή απόφαση. Από τη μία, σκέφτομαι ότι το να προσπαθώ μόνο εγώ θίγει την αξιοπρέπεια μου. Από την άλλη όμως, δεν μπορώ να ξεκόψω τελείως. Τουλάχιστον ας μου το πει πρόσωπο με πρόσωπο ότι δεν θέλει να είμαστε φίλοι.

Δυστυχώς αποδεικνύεται δυσκολότερο απ' όσο νόμιζα να βρω κάποιον. Σε μία πόλη 1.000.000 κατοίκων πίστευα ότι θα μπορέσω να βρω ένα άτομο που θα ταιριάζουμε και θα ψάχνουμε τα ίδια πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει ο κόσμος. Μάλλον οι απαιτήσεις έχουν ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Εγώ δεν αρέσω σε κάποιους, άλλοι δεν αρέσουν σε μένα και το κυνηγητό ποτέ δεν σταματάει. Τώρα που πέρασε το καλοκαίρι, θα ήταν ωραία να είχα κάποιον να μοιράζομαι την καθημερινότητα μου. Προς το παρόν θα επικεντρωθώ σε άλλα θέματα και αν προκύψει κάτι, καλώς.

Ισως σε ενδιαφερουν

3 σχόλια

  1. Νέα σεζόν θα έλεγα!
    Θα έρθει βρε, μην ανησυχείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα.... Άντε καλή αρχή σε ΟΛΑ!!!! Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο Ηφαιστίωνα!!! Όσο για την σχέση όντως θα ήταν ωραίο αλλά οκ.... Όλα θα έρθουν... Απλά ελπίζω όχι στην ακατάλληλη στιγμή όπως συνήθως γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hfaistiwnas: Αμήν και πότε!!!

    Ethan Raynolds: Δεν νόμιζω να υπάρχει ακατάλληση στιγμή γι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας