ομοφυλοφιλία

To 75% Των Σταρ Του Χόλιγουντ Είναι Γκέι

Πέμπτη 18 Μαρτίου 201000:25Voltsek

Μερικές φορές στη λάσπη βρίσκεις διαμάντια, και μερικές φορές σε βαρετά και βλακώδη βιβλία που διαβάζεις για τις ανάγκες της δουλειάς βρίσκεις και αξιομνημόνευτα κουτσομπολίστικα αποσπάσματα.

Το βιβλίο ήταν το «Brangelina» του «δημοσιογράφου» Ίαν Χάλπεριν, και το απόσπασμα είχε να κάνει με ένα διάλογο του συγγραφέα με κάποιους Hollywood insiders που ήταν και μέλη της γκέι κοινότητας και ήξεραν πρόσωπα και πράγματα. Αυτοί, λέει, του αποκάλυψαν πως 3 στους 4 σταρ που βλέπεις στο σινεμά και την τηλεόραση είναι γκέι. Και είχαν και επιχειρήματα. Να μερικά από όσα ανέφεραν.

Το 95% των ανδρών που πηγαίνουν σε θεατρικές σχολές και σχολές χορού, λέει, είναι γκέι. Καθώς είναι στις σχολές δεν κρύβουν καθόλου τον προσανατολισμό τους, και είναι αρκετά γνωστοί στη γκέι κοινότητα της πόλης τους. Όταν όμως πετυχαίνουν και γίνονται σταρ, όλα αλλάζουν.

Αν θες να διαπιστώσεις αν ένας σταρ είναι γκέι, δες από πού ξεκίνησε. Αν έχει περάσει απ' το Μπρόντγουεϊ ή έχει σπουδάσει ηθοποιία στο κολέγιο, είναι σχεδόν σίγουρα.

Οι μεγάλοι σταρ που δεν είναι γκέι είναι ελάχιστοι. Αναφέρονται οι: Σιλβέστερ Σταλόνε, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μπραντ Πιτ, Μπρους Γουίλις, Μελ Γκίμπσον, Χιου Γκραντ, Κόλιν Φάρελ.

Οι ψεύτικοι γάμοι και οι σκηνοθετημένες σχέσεις είναι σύνηθες φαινόμενο ώστε να συντηρείται το προφίλ του «άντρα». Το στούντιο του Τζέιμς Ντιν ήθελε να τον παντρέψει με τη Νάταλι Γουντ. Ο Κάρι Γκραντ είχε παντρευτεί πέντε φορές.

Αναφέρεται και κάτι μυστήριο: Ότι η «Εκκλησία» της Σαϊεντολογίας έχει προσελκύσει αρκετούς σταρ στους κόλπους της υποσχόμενη ότι «θεραπεύει» την ομοφυλοφιλία. Και μετά τους εκβιάζει απειλώντας ότι θα αποκαλύψει την ταυτότητά τους. Φέρνουν για παράδειγμα τον Τραβόλτα.

Οι λεσβίες, λέει, είναι αναλογικά λιγότερες από τους γκέι, αλλά αντιμετωπίζονται με την ίδια υποκρισία (κρύβονται, κάνουν ψεύτικες σχέσεις για τα μάτια του κόσμου, τέτοια).

Επισκεφτείτε το blog georgakopoulos.org και διαβάστε μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο.

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας