επικαιρότητα coming out

O Ricky Martin παραδέχεται πως είναι gay

Τετάρτη 31 Μαρτίου 201018:03Voltsek

Μέσα από μία αναπάντεχη ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Ricky Martin αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος και ότι νιώθει υπερήφανος και ευλογημένος για αυτό.


Ο διάσημος Πορτορικανός τραγουδιστής - 11 ολόκληρα χρόνια μετά την εμφάνισή του στο διεθνές μουσικό στερέωμα με το "Livin' la vida loca" - αποφάσισε ότι δεν ήθελε να κρύβει άλλο αυτό που είναι πραγματικά, αν και, όπως έγραψε, ήταν πάρα πολλοί αυτοί που τον είχαν συμβουλέψει να "αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα" όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Αν και είχαν γίνει πολλές εικασίες για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις παλιότερα, ο τραγουδιστής δεν είχε τολμήσει να παραδεχτεί τίποτα μέχρι και σήμερα και όλα αυτά τα χρόνια ήταν σύμβολο του sex για πολλές θαυμάστριές του σε όλον τον κόσμο.

Το 2008 ο Ricky Martin έγινε πατέρας δύο δίδυμων αγοριών (από παρένθετη μητέρα) τα οποία και φυσικά δεν ξέχασε να αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του:

"This is just what I need especially now that I am the father of two beautiful boys that are so full of light and who with their outlook teach me new things every day. (...) Today is my day, this is my time, and this is my moment."

Πηγή: mad.tv
~~~~~~~~~~~~~~~

Όταν ήμουν αρκετά μικρότερος, μου άρεσε ο Ricky Martin. Τότε βέβαια ήταν ένα από τα διάσημα πρόσωπα της showbiz. Αργότερα αυτό άλλαξε και δεν συγκέντρωνε τα φώτα της δημοσιότητας. Τότε ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό ότι ίσως είναι gay. Μετά βέβαια άκουσα τις φήμες αλλά για όλους τους διάσημους υπάρχει και μία φήμη που αφορά την σεξουαλικότητα τους.

Μπράβο του που βρήκε το θάρρος να το παραδεχτεί, έστω και αν του πήρε χρόνια. Πρέπει η ενεργειά του να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Άλλωστε ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν πρέπει να αποτελεί κριτήριο της προσωπικότητας και της δουλειάς ενός ανθρώπου.

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας