κομπλεξισμός μουσική

Ρατσισμός σε gay bar

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 200912:59Voltsek

Πήγα χτες το απόγευμα με το μωρό μου, που είχα να δω μία ολόκληρη εβδομάδα, για καφέ σε γνωστό gay bar στο κέντρο της πόλης. Αργότερα έκατσε δίπλα μας κι ένα άλλο ζευγάρι. Και όπως είναι φυσικό, κι εμεις κι αυτοί ανα τακτά χρονικά διαστήματα φιλιόμασταν και αγκαλιαζόμασταν.

Κάποια στιγμή ήρθε το γκαρσόνι και μας παρακάλεσε, πολύ ευγενικά, να είμαστε διακριτικοί! Αυτό με προβλημάτισε αρκετά. Η αιτία ήταν κάποιος κύριος μεγαλύτερης ηλικίας που καθόταν στα έξω τραπεζάκια.

Είναι δυνατόν να μας το λένε αυτό σε ένα σχετικό μαγαζί; Τα gay bar/clubs είναι από τα λιγοστά μέρη που μπορούμε να εκδηλωνόμαστε ελεύθερα Αν κι εκεί κυριαρχούν ρατσιστικές και κομπλεξικές συμπεριφορές, τι πρέπει να κάνουμε; Να χαθούμε από προσώπου γης; Τι ακριβώς ενόχλησε τον κυριό; Δεν κάναμε και όργια μέσα στο μαγαζί, απλά φιλιόμασταν με πολύ στοργικό τρόπο, όπως θα έκανε ένα οποιοδήποτε ζευγάρι. Ίσως ο εν λόγω κύριος να μην γνώριζε την ταυτότητα του μαγαζιού. Δεν θα έπρεπε να ενημερωθεί και είτε να το δεχτεί είτε να φύγει; Έπρεπε να συμμορφωθούν οι πελάτες όλου του μαγαζιού για να μην ενοχληθεί ο ένας;

Και στην τελική, αν το σκεφτούμε πιο γενικά και δημοκρατικά, το να φιλιούνται δύο άντρες ή δύο γυναίκες δεν θα έπρεπε να ενοχλεί κανέναν και να μην αποτελεί απρεπή συμπεριφορά. Εγώ με το μωρό μου εκδηλωνόμαστε σε δημόσια μέρη, δικαίωμα μας είναι άλλωστε. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση. Πρέπει να προχωράμε μπροστά κι όχι να πηγαίνουμε προς τα πίσω.

Ισως σε ενδιαφερουν

19 σχόλια

  1. Αν δεν ονομασεις το μπαρ δεν εχει καμια αξια η καταγγελια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σοβαρά? μήπως είχατε βγάλει τα πουλιά σας έξω και γκάβλωσε ο κυριούλης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω πως ακριβώς φιλιόσασταν, αλλά έχει τύχει και σε γνωστό μου στρέιτ ζευγάρι να το κάνει και μόνο που δεν τους πέταξαν έξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΝΕΡΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ (ΣΤΡΕΙΤ ΖΕΥΓΑΡΙ) ΣΕ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ Κ.Λ.Π. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα τι κάνει νιάου νιάου..

    το bigaroon ειναι φυσικά..
    διότι ειναι κέντρο

    εχει τραπεζάκια έξω

    και το κάνει σε όλα τα ζευγάρια..

    απαγορεύει φιλιά αγκαλιές κτλ..

    σας αρέσει δεν σας αρέσει...

    αν δεν σας αρέσει
    κάντε το εσεις να χάσει τον ύπνπ του

    οχι γκρινιάζουμε κλαιγόμαστε και μετά πάμε για ποτό..

    εσείς τους ζείτε...


    Ξυπνάτε σκλάβοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαγκες οπως με ενοχλει ενα στρειτ ζευγαρι που χαμουρευετε σε δημοσιο χωρο (διοτι οταν καθεσε στην βιτρινα ενος μπαρ και σε βλεπουν απο εξω δημοσιος χωρος ειναι)ετσι με ενοχλει και οταν μαντραχαλοι που επιτηδες θελουν να δειξουν την απελευθερωση τους κανουν φιλακια αγκαλιτσες κτλ και με τροπο κοιτουν γυρω γυρω να δουν αν τους βλεπει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος
    an σε ενοχλεί ένα str8 ζευγάρι που χαμουρεύεται, τότε είσαι κομπλεξικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι είτε straight είτε gay το φιλιά είναι ιδιωτική υπόθεση, οπότε όταν γίνονται σε δημόσιο χώρο πιστεύω ότι κάποιος έχει το δικαίωμα να ενοχληθεί.

    ΩΣΤΟΣΟ, στην περίπτωσή σου έχεις δίκιο. Ειδικά επειδή πρόκειται για gay bar όπου τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, είναι απαράδεκτο να σας κάνει παρατήρηση κάποιος. Την επόμενη φορά ζητήστε να δείτε τον μάνατζερ ή απλά μην ξαναπατήσετε.

    Και συγνώμη δηλ. ο κύριος που ενοχλήθηκε γιατί δεν επέλεξε να πάει σε άλλο μπαρ εξαρχής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εντάξει καλά τα φιλάκια αλλά δημόσιο καβάλημα είναι ενοχλητικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με τον δεύτερο ανώνυμο. Ας κάνουν ό,τι θέλουν ιδιαιτέρως. Σε δημόσιο χώρο οφείλεις σεβασμό στους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με τον δεύτερο ανώνυμο. Ας κάνουν ό,τι θέλουν ιδιαιτέρως. Σε δημόσιο χώρο οφείλεις σεβασμό στους άλλους.

    ti lete re paidia??

    diladi exete dei pote na kanoyn paratirisi se st8

    ena fili dosane then gamiondousan..

    ksekoliste to mialo
    sas

    anoixte tous orizondes..

    then ftaite eseis

    then enoxleite eseis

    aftoi exoun to provlima

    oti to fili san kinisi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε pisogledi εδώ δεν ανοίγουν τα πόδια που είναι και η βασική αιτία προβλημάτων τους θα ανοίξουν ορίζοντες???

    Ρε φιληθείτε ελεύθερα και την επόμενη φορά μπροστά στον Άγιο Θεσσαλονίκης Άνθιμο έτσι για να γουστάρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασε ρε mahler76 τα μεγαλα λογια , αυτο εγω το λεω αγαμια (νομιζω την αναφερεις και σε δικο σου ποστ), αν κανεις συχνα καλα γερα δυνατα βαρβατα γαμισια μετα δεν εχεις αναγκη για φιλακια και αγκαλιτσες σε στυλ 2 πεταλουδιτσες καθισαν πανω στην παπαρουνα.....
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Dynx. Και αν η όλη φάση όντως δεν έφτασε σε σημείο "get a room", τότε έχετε το δίκιο με το μέρος σας... Θα διαφωνήσω όμως ολίγον τι με τον τελευταίο ανώνυμο... Για να κάνεις καλό πηδηματάκι (που δεν είναι απαραίτητο να είναι βαρβάτο για να είναι ωραίο), πρέπει οι πεταλουδίτσες να καθίσουν όχι σε παπαρούνες, αλλά σε ολόκληρο λιβάδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Ανώνυμος
    βρε ανώνυμε, τα πέρι αγαμίας πόστ είναι χιουμοριστικά. Όταν πάντως έχεις σχέση και φιλάκια θέλεις και αγκαλίτσες. Δηλαδή οι str8 που τα κάνουν είναι πεταλουδίτσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμένα με ενοχλούν οι περιπτύξεις σε δημόσιο χώρο,όχι ηθικά αλλά αισθητικά.Τις προάλλες βρισκομουν στο λεωφορείο και στη διπλανη θεση ήταν ένας με τη γκόμενα και ρίχνανε γλωσσόφιλα! Χλάπα χλούπα μες στ'αυτί μου,είναι ωραίο πράγμα αυτό; Γενικά αισθάνομαι ότι ο έρωτας είναι ένα μυστικό που διατηρεί τη γοητεία του όταν μένει στο σκοτάδι...
    Από κει και πέρα όμως,να πάνε να γαμηθουν αυτοί που σας κάναν παρατήρηση! Εγώ στη θέση σας δε θα ξαναπατούσα σε αυτό το κωλομάγαζο! Ρατσισμός και μάλιστα εκ των έσω!!!!!!!!! Εγώ τσακωθεί με πολλούς φίλους μου γι'αυτό το θέμα.Aπό μένα πάντως έχετε το ελεύθερο(σιγά μη σου ζητήσουμε την άδεια θα μου πείτε και θα 'χετε κα΄θε δίκιο!)Όποτε το νιώθετε,να φιλιέστε μπροστά σε άλλους και αν το μικροαστικό μυαλουδάκι τους θίγεται,να κλείσουν τα βοδίσια ματάκια τους,να μη βλέπουν το "αίσχος"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όπα,ξεχάσα να γράψω το ψευδώνυμο μου! Ο άνω ανώνυμος είμαι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό που λέει το Στραβάδι με τα τσιχλοφουσκογλωσσόφιλα τύπου "χλάπα-χλούπα" είναι όντως ενοχλητικό... Μου έχει τύχει πολλές φορές και στο αστικό και στο τρένο... Και άντε, από το αστικό αργά ή γρήγορα κατεβαίνεις και το αποφεύγεις... Στο τρένο τι κάνεις; Ειδικά όταν και τα υπόλοιπα βαγόνια είναι γεμάτα!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας