ανεκπλήρωτος έρωτας γκόμενος

Νέο πρόσωπο

Σάββατο 11 Ιουλίου 200923:41Voltsek

Χτες ήρθε σπίτι μου πάλι ο "φίλος" μου με αφορμή πάλι να μιλήσουμε. Τελικά πάλι καταλήξαμε να κάνουμε ότι και τις δύο προηγούμενες φορές. Φιλιά, αγκαλιές κτλ κτλ... Αλλά συζητήσαμε κιόλας. Το συμπέρασμα είναι ότι γουστάρει ο ένας τον άλλον αλλά αφού δεν υπάρχει σεξουαλική συμβατότητα, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Το χτεσινό ήταν σαν αποχαιρετιστήριο. Αποφασίσαμε τελικά να μείνουμε φίλοι. Το απολαύσαμε και οι δύο πάντως. Μακάρι να ήταν διαφορετικές οι συνθήκες.

Το καλό είναι ότι υπάρχει και κάτι άλλο ενδιαφέρον στη ζωή μου. Ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο με το οποίο υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είμαστε μαζί. Η επαφή έγινε μέσω του Gay Romeo. Μου άρεσαν αυτά που έγραφε στο προφίλ του και όταν είδα και την φωτογραφία του, σκέφτηκα "εδώ πρέπει να δώσω προσοχή!". Ανταλλάξαμε msn και αρχίσαμε να μιλάμε. Στην αρχή βέβαια τα πράγματα ήταν χλιαρά. Οι συζητήσεις μας ήταν περισσότερο φιλικές. Αλλά ξαφνικά άλλαξε το πράγμα. Άρχισε να δείχνει περισσότερο ενδιαφέρον κι εγώ φυσικά ανταποκρίθηκα.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε μιλήσει ώρες ολόκληρες στο τηλέφωνο. Νιώθουμε ότι ταιριάζουμε. Το κακό είναι ότι είναι από Κέρκυρα και θα έρθει εδώ τέλος Αυγούστου οπότε πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τότε και είναι δύσκολο. Είναι όμως τόσο γλυκός και τρυφερός... Ελπίζω όταν γίνει τελικά η συνάντηση να πάνε όλα καλά μεταξύ μας.

Ισως σε ενδιαφερουν

11 σχόλια

  1. μα τι στα διάλα οι Κερκυραίες αδερφές βάλθηκαν να μας φάνε τους άντρες???? Έλεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες του να σου φερει ενα βαζακι γλυκο κουμ κουατ ....
    Ατταλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κέρκυρα;; χμμ κοσμοπολίτικο νησί!
    Κοίτα να προσέχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oloi oi gay eiste arrwstoi kai anwmaloi kai to mono poy sas niazei einai o poutsos...molynete thn Ellada me thn parousia sas..Kserasmata!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ανώνυμος
    σε κάποιους αρέσει και ο κώλος. Θες να μας προσφέρεις τον δικό σου να τον γλεντήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. atas8alis: Κι εγώ το γουστάρω. Καιρός ήταν να κάνω κάτι.

    mahler76: Γιατί το λες αυτό; Ποιος άλλος τα έχει με Κερκυραίο;

    Ανώνυμος #1: Καλή ιδέα. Έχω δοκιμάσει και είναι πεντανόστιμο.

    Hfaistiwnas: Τι να προσέχω;

    Ανώνυμος #2: Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Να 'σαι πάντα καλά εύχομαι.

    mahler76: Καλοοο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τσου,ρε Ελληναρα!!! Μάθε πρώτα να γράφεις με ελληνικό αλφάβητο και μετά πες μας τις εμμετικές βλακείες σου...Εγώ που είμαι straight αναγνώστης του Blog(ίσως ο μόνος,μάλιστα),σε πληροφορώ ότι σ'αυτή τη χώρα υπήρξαν gay σαν τον Χατζιδάκι,τον Τσαρούχη και τον Ιωάννου...! Εκείνους μόνο ο πούτσος τους ενδιέφερε;Η μήπως δεν υπάρχουν straight που τους νοιάζει μόνο το μουνί; Μάθε να κρίνεις κάθε άτομο ξεχωριστά κι όχι να τους τσουβαλιάζεις όλους βάζοντας ταμπέλες! Αλλά τι κάνω τώρα κι εγώ...Προσπαθώ να μιλήσω λογικά σε έναν κομπλεξικό φασίστα και περιμένω να καταλάβει κιόλας! Ευσεβείς πόθοι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να προσέχεις γενικά ντε!!!
    Πως λέμε "καλό βράδυ, να προσέχεις"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στραβάδι: Καλά τα λες!

    Hfaistiwnas: ΟΚ, κατάλαβα.

    mahler76: Είναι ωραίοι οι Κερκυραίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας