έρωτας προσωπικά

Φίλος - Εραστής

Παρασκευή 10 Ιουλίου 200903:02Voltsek

Η χτεσινή βραδιά ήταν από τις ομορφότερες αλλά και από τις πιο περίεργες της ζωής μου. Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο μέρες αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν μερικές μέρες γνώρισα κάποιον μέσω του blog. Διάβαζε το blog μου εδώ και καιρό, αποφάσισε να με κάνει add στο msn, μιλήσαμε, βρεθήκαμε και γίναμε καλοί φίλοι. Τα γράφω όλα εδώ. Αυτό το παιδί είναι πολύ καλό και γλυκό και μου αρέσει σαν χαρακτήρας. Αλλά είναι εντελώς άπειρος σαν ομοφυλόφιλος και είναι παθητικός, οπότε δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο μεταξύ μας, παρά να είμαστε καλοί φίλοι.

Προχτές το βράδυ είμασταν στο σπίτι μου, κι ενώ το ξεκινήσαμε για πλάκα, το πράμα προχώρησε. Αγκαλιαστήκαμε, χαϊδευτήκαμε, φιληθήκαμε... Αλλά είπαμε να το αντιμετωπίσουμε σαν πειραματισμό, περισσότερο από την μεριά του άλλου, καθώς δεν είχε εμπειρίες. Απλά για να πάρει μια ιδέα. Δεν προλάβαμε να κάνουμε περισσότερα, ούτε να το συζητήσουμε επειδή αργότερα ήρθε κι ένας άλλος φίλος μου, που τον περιμέναμε.

Το επόμενο βράδυ, χτες δηλαδή, πήγα στο σπίτι του για να μιλήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε το που βρισκόμαστε. Στην αρχή είχαμε φιλική συμπεριφορά, δεν άργησε όμως αυτό να αλλάξει. Αρχίσαμε τις αγκαλιές και τα φιλιά πάλι. Μετά από λίγο πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν κάναμε σεξ, το σημειώνω αυτό εξαρχής. Αλλά ήταν πολύ όμορφο. Ξαπλώναμε αγκαλιασμένοι, φιλιόμασταν και ακολούθησαν πιο hot καταστάσεις χωρίς να προχωρήσουμε όμως πολύ. Όλα αυτά τα κάναμε μέχρι τις 8 το πρωί, δεν κοιμηθήκαμε καθόλου όλο το βράδυ. Ήταν ίσως τα μεγαλύτερα, σε διάρκεια, προκαταρκτικά χωρίς να ακολουθήσει το κυρίως πιάτο.

Ενώ ξέραμε ότι αυτό δεν θα μας βγάλει πουθενά, το συνεχίζαμε. Το αντιμετωπίσαμε όλο αυτό πολύ χαλαρά. Είπαμε ότι δεν θα έχουμε καμία δέσμευση, ότι είμαστε απλά δύο "ιδιαίτεροι" φίλοι. Βέβαια ο άλλος μου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου, κάτι που περιπλέκει λίγο την όλη φάση. Αποφασίσαμε πάντως να μην επαναληφθεί τίποτα απ' όσα έγιναν καθώς δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε κάτι που θα μας οδηγήσει εν τέλει σε αδιέξοδο.

Τα όρια των σχέσεων με τους ανθρώπους γύρω μου έχουν αρχίσει να θολώνουν. Από την μία έχω τον πρώην με τον οποίο έχουμε πλέον γίνει φίλοι και από την άλλη έχω έναν καλό φίλο τον οποίο έχω αρχίσει να βλέπω ερωτικά. Εν τω μεταξύ, υπάρχει και κάτι άλλο στα σκαριά, μία γνωριμία με μεγάλες προοπτικές. Ελπίζω να ξεκαθαρίσουν σύντομα τα πράγματα.

Ισως σε ενδιαφερουν

18 σχόλια

  1. Δηλαδή θα πείραζε τον έναν από τους δύο να δοκιμάσει ενεργητικό ρόλο χάρην πειραματισμού βρε παιδιά...
    Το ότι με τα δεδομένα που λες δεν επρόκειτο να βγει πουθενά σαν σχέση λόγο ερωτικού είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα έφερνε΄το τέλος της..
    Το να παίζετε μεταξύ σας δεν είναι κακό όμως.. ;) Αρκεί να υπάρχουν ήδη όρια σε αυτό που έχετε... και εδώ μπαίνει πάλι το αλλλά... αφού ο άλλος είναι ερωτευμένος καλύτερα να μην γίνεται τίποτα, οκ κατέληξα.. τίποτα, απλοί φίλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα έχεις κάνει λίγο σκατά (με το συμπάθιο) άλλα είμαι περίεργος να δώ που θα καταλήξει όλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα είναι αυτό που λέει ο Ηφαιστίων.Όσο για το σεξουαλικό,μα είστε και οι δύο εντελώς παθητικοί;γιατί αν εσύ ή αυτός ή και οι δύο αλλάζατε χάριν του άλλου ρόλο τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα κανένα (αν φυσικά τον γουστάρεις κι εσύ!αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος με ένα άτομο που σε έχει ερωτευτεί να προχωρήσεις γιατί αν είναι μόνο για ξεκ... για σένα τότε θα τον πληγώσεις πολύ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σόρρυ κιόλας που το λέω αλλά εμένα μου φαίνεται τελείως παράξενο να είναι κάποιος τελείως παθητικός,όχι ότι το υποτιμώ αλλά δεν το κατανοώ...αν γίνομαι αντιληπτός.Αν διαβάζει κανένας το σχόλιο ας μας πει λίγο να μου λυθεί η απορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Owain Glyndwr
    ή γαμάς, ή γαμιέσαι. Ο versatilismos είναι της νέας τάξης πραγμάτων και του 666.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευτυχώς που με ενημέρωσες γατί να έχω το νου μου!η θέση του παπα-Μάξιμου ποια είναι επί του θέματος;της κυρίας-Λουκά;λένε μάλιστα ότι στα πουλιά των vers εμφανίζεται bar-code με το 666!

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως απολαμβάνει ένας μονίμως παθητικός,εντάξει υπάρχει ηδονή από πίσω αλλά μονίμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομιζω για τον παθητικο ειναι πιο ψυχολογικη η απολαυση.Οχι οτι δεν ερεθιζεται κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Owain Glyndwr
    το ανδρικό σημεί G βρίσκεται στον προστάτη οπότε καταλαβαίνεις πως μπορούν και απολαμβάνουν οι παθητικοί το σέξ περισσότερο από τους ενεργητικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εντάξει αυτό και η γενική ηδονή λόγω νευρικών απολίξεων (που πιστεύω πως εξηγούνται εξελικτικά,οι πρόγονοί μας είχαν μόνο μία τρύπα για όλα οπότε κάτι θα έμεινε που να προσφέρει ηδονή από τότε),αλλά δεν υπάρχει κορύφωση,κάποιος οργασμός,μπορεί να επιτευχθεί οργασμός στον παθητικό χωρίς χέρι;
    επίσης θα συμφωνήσω με τον elements ότι περισσότερο η απόλαυση είναι ψυχολογική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ για να είμαι ειλικρινής έχω μπερδευτεί λίγο με νυν, πρώην, φίλους και κολλητούς! Από αυτό το ριμάδι το ίντερνετ πια, όλοι φίλοι και γνωστοί γίναμε! Και μιας και πειραματίζεσαι... δε δοκιμάζεις και με καμιά κοπελίτσα? Μπορεί να φανεί καλό, ποτέ δεν ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τοσες ωρες στο κρεβατι με παιγνιδακια μονο ,χωρις να τελειωσει κανεις, αυτο δεν ειναι σεξουαλικο παιγνιδι, αυτο ειναι Ολονυκτια... ειναι Πρωινος Ορθρος ειναι το Μεγαλο Αποδειπνο.....
    Ατταλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Owain Glyndwr
    αν κάποιος μπορεί με το πέος να διεγύει τον προστάτη σου τότε δεν χρειάζεσαι χέρι μόνο καλή ηχομόνωση στο δωμάτιο ή γείτονες με κώφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εεε διεγείρει ήθελα να γράψω πρίν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Hfaistiwnas: Αν κάποιος δοκίμαζε θα ήμουν εγώ. Αλλά τελικά καταλήξαμε σε αυτό που είπες κι εσύ, καλύτερα φίλοι.

    mahler76: Δίκιο έχεις. Κι εγώ την ίδια περιέργεια έχω.

    Owain Glyndwr: Εκείνος δεν έχει εμπειρία και τώρα μόνο για παθητικό του βγαίνει. Εγώ θέλω να δοκιμάσω ενεργητικό αλλά δεν νιώθω έτοιμος ακόμα. Κι επειδή, όπως λες, μπορεί να πληγωθεί, αποφασίσαμε να το σταματήσουμε.

    atas8alis: Καλά περνάμε αλλά που θα οδηγήσει είναι το θέμα.

    Elementstv: Έχεις δίκιο.

    Ανώνυμος #1: Έχω πειραματιστεί και με κοπέλα αλλά δεν μου άρεσε. Τώρα δεν θα το ξαναέκανα. Προτιμώ τους άντρες.

    Ανώνυμος #2: Χαχαχα... Δεν έχεις και άδικο. Ήταν υπερβολικά μεγάλης διάρκειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνώ με Owain. Επίσης σχετικά με το τελευταίο σχόλιό σου Voltsek δεν καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να μην είναι έτοιμος για ενεργητικός (το αντίθετο πάλι το καταλαβαίνω). Ως ενεργητικός, ούτε πονάς, ούτε έχεις να ανησυχείς για "τεχνικά" θέματα, γενικά είναι ό,τι πιο εύκολο στο σεξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Dynx
    ευκολότερο το ενεργητικό? ε όχι βρε παιδιά. Μπορείς να παρακολουθείς τηλεόραση, να διαβάζεις ένα καλό βιβλίο ή απλά να φτιάχνεις νύχια όταν κάνεις ενεργητικό?

    Άλλωστε αν ίσχυε αυτό, τότε γιατί το 90% των ομοφυλόφιλων ζητούν κάποιον ενεργητικό και όλοι μα όλοι οι vers ζητούν πρώτα να τους πηδήξεις και μετά να σου κάνουν κι εκείνοι κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Dynx: Συμφωνώ με τον mahler76. Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο το ενεργητικό. Θέλει κι αυτό προσπάθεια για να γίνει καλά. Ειδικά αν το κάνεις πρώτη φορά στα "γεράματα", είναι λογικό να έχεις άγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας