γκόμενος προσωπικά

Συνάντηση με τον πρώην

Τρίτη 7 Ιουλίου 200902:38Voltsek

Την περασμένη εβδομάδα βγήκα δύο φορές με τον πρώην μου. Ήταν η πρώτη φορά μετά το χωρισμό. Ήθελα πολύ να τον δω, καθώς μου είχε λείψει. Δύο μέρες μετά το χωρισμό εγώ πήγα στην Κοζάνη κι έτσι είχαμε αρκετές μέρες να συναντηθούμε.


Τώρα πια είμαστε φίλοι και χαίρομαι γι αυτό. Αφού δεν προχώρησε ερωτικά, θέλω τουλάχιστον να υπάρχει στην ζωή μου φιλικά. Άλλωστε ήταν κοινή απόφαση να διακόψουμε, δεν υπήρξε καθόλου δράμα και πίκρα. Δεν επρόκειτο για κάποιον μεγάλο έρωτα που έληξε.

Η ειρωνία είναι ότι τώρα που δεν είμαστε πλέον μαζί, άρχισε να αλλάζει στον εαυτό του, αυτά που δεν μου άρεσαν σε αυτόν. Είχα αναφέρει σε προηγούμενο post ένα τραγικό συμβάν που είχε συμβεί. Αυτό ήταν η απώλεια ενός στενού ανθρώπου του πρώην μου. Όπως μου είπε, αυτή η απώλεια τον έχει κάνει να αναθεωρήσει τις απόψεις του και να θέλει να χαίρεται περισσότερο τη ζωή. Είναι κρίμα που έπρεπε να γίνει κάτι άσχημο για να το συνειδητοποιήσει. Αλλά εγώ πάλι χαίρομαι γι αυτόν. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Είναι κάπως περίεργη όλη αυτή η κατάσταση βέβαια. Είχα σχέση με κάποιον και τώρα είμαστε φίλοι και μιλάμε για άλλους άντρες. Δεν το έχω ξαναβιώσει αυτό. Το αποκορύφωμα ήταν την περασμένη Παρασκευή που πήγαμε στο Enola, ένα gay club της Θεσσαλονίκης. Ο πρώην μου συνάντησε μια παλιά του ξεπέτα. Για την ακρίβεια ήταν στην διπλανή παρέα. Αφού μίλησαν δυο τρεις φορές, μετά εκείνος έπιανε το χέρι του πρώην και κάποια άλλα σημεία... Εκεί μπορώ να πω ότι ένιωσα περίεργα αλλά όχι με άσχημο τρόπο. Δεν ζήλεψα, ούτε θύμωσα, τίποτα τέτοιο. Κι ο πρώην όμως ένιωθε έτσι. Με κοιτούσε και χαμογελούσε, προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία του. Είναι η αρχή ακόμα, αν περάσει λίγος καιρός θα συνηθίσουμε. Θα χαρώ πραγματικά αν μάθω ότι βρήκε κάποιο παιδί και είναι καλά μαζί του.

Ισως σε ενδιαφερουν

9 σχόλια

  1. Kαι κάποια άλλα σημεία.. ;; Συγνώμη αλλά είναι περίεργα πράγματα..
    Και εδώ έρχεται το ερώτημα, κατά πόσο μπορεί κανείς να είναι φίλος με τον πρώην, την πρώην κλπ... δεν θα απαντήσω εγώ όμως...
    Αφού δεν σε πειράζει όμως.. δεν νομίζω να υάρχει πρόβλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι τόσο δύσκολο να είσαι φίλος με κάποιο πρώην. Βέβαια εξαρτάται πως τελείωσε μια σχέση, δηλαδή χωρίς δράματα, ψέμματα, φωνές κτλ. Από τη μια, μια σχέση που διήρκησε λίγο και δεν ήταν ο μεγάλος έρωτας τότε μπορεί να συνεχίσει σε φιλικό επίπεδο. Ακομη πιο σημαντικό θεωρώ από την άλλη, να μπορείς να κρατήσεις επαφές και να σαι φίλος με κάποιον που έχει μοιραστεί χρόνια της ζωής σου μαζί του. Χαίρομαι που έχω πολύ καλές φιλικές σχέσεις με τους πρώην μου. Μερικές φορές χρειάζεται χρόνος στη αρχή πριν αρχίσεις να συζητάς για τις νέες σου σχέσεις, αλλά σε γενικές γραμμές είναι από τους καλύτερους μου φίλους.

    Χαίρομαι που αυτό το βλέπω και σε άλλα πρωην ζευγάρια, χωρίς να κατακρίνω όσους δεν μπορούν να διαχειριστούν μια φιλική σχέση μετά από ένα δεσμό. Εξαρτάται κι από το άτομο.

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον Ηφαιστίωνα! Η/Ο πρώην είναι πρώην, ο φίλος είναι φίλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικά μπορεί κανείς να είναι φίλος με τον πρώην. Είσαι νέο παιδί, να χαρείς τη ζωή σου και θα έρθει η ώρα που θα βρεις κάτι μόνιμο, θα το καταλάβεις από μόνος σου ποια στιγμή θα είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ερωτηση ... Ο πρωην σου το ξερει οτι τον αποκαλεις πρωην?
    Γιατι μια γνωριμια με διαρκεια ενα μηνα η δυο μηνες σιγουρα δεν ειναι σχεση, εγω θα την ελεγα γνωριμια.
    Νομιζω εισαι λιγο πιεσμενος στο να κανεις σχεση .... λοιπον ασε τον εαυτο σου ελευθερο ..παιξε γυρισε κοιτα φλερταρε ελα στην Αθηνα για μπανιο στα Λιμανακια ...κατω απο τον καυτο ηλιο .... :-)
    Attalus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hfaistiwnas: Όταν λέω άλλα σημεία, εννοώ τα οπίσθια. Αλλά είμαι ΟΚ με όλο αυτό.

    ColourfulMind: Τα λες πολύ σωστά, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    Ανώνυμος #1: Δεν γίνεται μόνο έτσι.

    atas8alis: Ναι όντως δεν ήθελα να χαθεί από τη ζωή μου.

    Thomas Xomeritis: Το ελπίζω!

    Ανώνυμος #2: Δεν συμφωνώ. Είναι πρώην. Είμασταν μαζί 1,5 μήνα και πιστεύω μπορώ να το χαρακτηρίσω ως σχέση. Σχετικά με το άλλο, μάλλον έχεις δίκιο. Ήθελα πολύ να βρω μία σχέση και ίσως να πίεσα λίγο τον εαυτό μου.
    Μήπως τα Λιμανάκια είναι μία βραχώδης περιοχή, μετά την Γλυφάδα, που κάνουν γυμνισμό οι gay; Αν είναι αυτή, έχω πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το συγκεκριμένο πόστ έχει ιδιαίτερη σημασία για πολλούς πιστεύω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας