γκόμενος καμάκι

e-απόρριψη

Δευτέρα 4 Μαΐου 200916:42Voltsek

Όπως έγραψα σε πρόσφατο post, κάθε μήνα που πάω σε μία συγκέντρωση επαγγελματικής φύσεως στον Βόλο, βλέπω έναν κούκλο από Αθήνα. Εδώ και μήνες, όταν πάω και τον αντικρύζω, τρελαίνομαι. Είναι πολύυ ωραίος και γλυκούλης. Τις τελευταίες φορές τον κάρφωνα με τα μάτια και πιστεύω ότι με πρόσεξε καθώς με κοιτούσε κι αυτός. Από περιέργεια βασικά κι όχι από ενδιαφέρον, αλλά κάτι είναι κι αυτό.

Εγώ, επειδή είμαι και παιδί της τεχνολογίας, τον εντόπισα στο facebook μήνες πριν αλλά περίμενα. Τελικά, πριν μερικές μέρες τον έκανα add και του έστειλα κι ένα μήνυμα μαζί με την αίτηση φιλίας, γράφοντάς του ότι είμαι κι εγώ στην ίδια επαγγελματική ομάδα, ότι τον έχω δει στις συγκεντρώσεις στον Βόλο και ότι θα χαιρόμουν αν με έκανε φίλο.

Δυστυχώς όμως με απέρριψε. Έφαγα ήττα. Και τώρα τι κάνω; Επείδή ντρεπόμουν να τον πλησιάσω στα ίσια, σκόπευα να τον προσεγγίσω μέσω facebook πρώτα. Αλλά τώρα πάει αυτή η δυνατότητα. Αναγκαστικά θα περιμένω μέχρι τισ 24 του μηνός που θα ξαναπάω στον Βόλο.

Ισως σε ενδιαφερουν

2 σχόλια

  1. Καλύτερα e-χυλόπιτα, παρά real life!

    Άλλωστε είναι πολύ της μόδας τελευταία.

    Πάντως δεν βρίσκω τον λόγο να τον προσεγγίσεις στον Βόλο, από τη στιγμή που δεν σε πρόσθεσε στους φίλους του στο Facebook...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνησω με τον dynx!
    Δεν παει να @@@@!!Χεστηκαμε ,προχωραμε ακαθεκτοι!!

    Μπορει να καταλαβε πως τον καρφωσες με τα ματια σου και μπορει να καταλαβε πως εισαι οντως gay και να μην ηθελε να σε κανει φιλο επειδη ειναι st8 και ειναι ομοφοβικος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας