γκόμενος κομπλεξισμός

Θα βγω να το φωνάξω, να το πω...

Τρίτη 26 Μαΐου 200902:20Voltsek

Πριν λίγες μέρες βγήκα για ποτό με ένα ζευγάρι gay. Βασικά θέλαμε να βγούμε double date, αλλά το μωρό μου τελικά δεν μπόρεσε να έρθει. Τέλος πάντων... Όσο είμασταν έξω, και στο μαγαζί και μετά που περπατούσαμε στην παραλία, ενώ γενικότερα πρόσεχαν, κάπου κάπου έκαναν κάποιες τρυφερές κινήσεις.

Εμένα μου άρεσε αυτό και τους είπα "Μου αρέσει που δεν φοβάστε να εκδηλωθείτε". Και μου απάντησαν "Τι, αυτό; Σιγά..." Και τότε φιλήθηκαν στο στόμα. Κι αυτό στο πιο κεντρικο σημείο της παραλίας, λίγο πιο πέρα από τον λευκό πύργο. Βέβαια λόγω της ώρας, δεν γινόταν χαμός από κόσμο, αλλά δεν ήταν και άδειο το μέρος. Και αργότερα περπατούσαν χεράκι χεράκι.

Πολύ το ευχαριστήθηκα. Καταρχήν, επειδή οι φίλοι μου είχαν το θάρρος να εκδηλωθούν δημοσίως. Και δεύτερον, που δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση. Κανείς δεν ασχολήθηκε με τους δύο άντρες που έκαναν τρυφερές χειρονομίες. Έχει εξελιχθεί τόσο ο κόσμος που δεν τους ενδιαφέρουν αυτά; Δεν νομίζω...

Ζήλεψα όταν τους έβλεπα έτσι. Αλλά και να ήταν ο δικός μου μαζί, δεν θα τα κάναμε αυτά. Είναι ντόπιος κι έχει συγγενείς και γνωστούς εδώ, οπότε πρέπει να προσέχει. Αλλά ήταν μία θετική εμπειρία όλο αυτό.

Ισως σε ενδιαφερουν

9 σχόλια

  1. Και καλα κανουν τα παιδια,πραγματικα η μεγαλυτερη δραση γινεται απο τα ζευγαρια που φιλιουνται,απο τους ανθρωπους που κανουν coming out κτλ.Δεν ειναι το Pride που θα αλλαξει τη κοινη γνωμη ειναι η δραση του καθενος στην προσωπικη του ζωη.Οποτε πες στο αγορι σου να αρχισει να σκεφτεται το coming out....Θα διευκολυνει πολυ τη ζωη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα κανουν και εγω εχω φιλιθεί
    στην αγίας σοφίας
    στην τσιμισκή
    στην παραλία
    στην αριστοτέλους
    μέσα στο φίξ την ώρα που τραγουδούσε ο κιάμος και είχε 500 άτομα...

    οταν το κάνεις και το πιστεύεις και το κανεις χωρις να θέλεις να αποδείξεις απλά κάτι
    κανέναν δεν ενοχλέι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάει,χάλασε ο κόσμος...συμφωνώ με elements και πισωγλώντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Elementstv: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Το μωρό μου διστάζει ακόμα να το πει. Δεν θέλω να τον πιέσω. Μακάρι κάποια στιγμή να το κάνει.

    pisoglendis: Δεν άφησες μέρος που να μην έχεις φιληθεί...Μπράβο σου, καλά κάνεις, μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ.

    Owain Glyndwr: Δεν χάλασε ο κόσμος, τώρα αρχίζει να φτιάχνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε μερικά θέματα όλοι συμφωνούν.Για μένα άλλοι η οπτικοί,άλλο οι στόχοι (όχι όλοι σε αρκετούς συμφωνώ),άλλα τα μέσα από των παραπάνω φίλων.
    Πιστεύω ότι πολύ περισσότερα θα κερδίζαμε με δημόσια φιλιά και χάδια όπως όλος ο κόσμος παρά με καρναβαλίστικες queerοφονταμενταλιστικές εκδηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. voltsek μου χαίρομαι πάρα πολύ για σένα! Σε διαβάζω πάνω από 6 μήνες αλλά πρώτη φορά σου γράφω σχόλιο! Σε νιώθω πραγματικά δικό μου άνθρωπο και τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα αναρωτιέμαι, "τι κάνει ο voltsek"? "τι έγινε τελικά με αυτό ή με εκείνο το θέμα?" κι έτσι μπαίνω να σε διαβάσω! Να περνάς πάντα τόσο όμορφα όσο τώρα! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε,το φύλο(sex) γράφεται με ύψιλον και συνεπώς ο "ομοφυλόφιλος" το ίδιο...Έλεος πια,τουλάχιστον τον τίτλο του blog γράψ'τον σωστά,στραβάδι,ε στραβάδι...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oups! Exei dikio! Allakse ton titlo! H leksi omofulofilos einai grammenh lathos. Vgazei mati!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Owain Glyndwr: Συμφωνώ!

    koutsompolitsa: Τι να πω... Με συγκίνεις... Να 'σαι καλά.

    Ανώνυμος 1: Αν και είσαι αγενης και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία, εγω θα σου πω ευχαριστώ για την επισήμανση.

    Ανώνυμος 2: Ήδη έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας