επικαιρότητα ρατσισμός

ΗΠΑ: Δεν νομιμοποίησε γάμους ομοφυλόφιλων το Νιου Χαμσάιρ

Πέμπτη 21 Μαΐου 200900:19Voltsek

Οι βουλευτές του Νιου Χαμσάιρ απέρριψαν νομοσχέδιο που συντάχθηκε ώστε να γίνει η πολιτεία τους η έκτη στις ΗΠΑ που θα νομιμοποιούσε τους γάμους ομοφυλοφίλων.

Παρόλο που αναμενόταν ότι το νομοσχέδιο θα εγκρινόταν, τελικά η ελεγχόμενη από τους δημοκρατικούς Βουλή των Αντιπροσώπων το καταψήφισε οριακά: 188 κατά, 186 υπέρ. Η ψηφοφορία έγινε λίγες ώρες αφότου η Γερουσία είχε εγκρίνει το επίμαχο νομοσχέδιο με 14-10 ψήφους και με αυστηρή τήρηση των κομματικών γραμμών.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

Ισως σε ενδιαφερουν

5 σχόλια

  1. Τί τους πειράζει όλους όσους αρνούνται την νομιμοποίηση τέτοιων γάμων, δεν μπορώ να καταλάβω! Γέμισε ασφυκτικά ο κόσμος λαμογιές και λαμόγια, υποκρισίες και υποκριτές, βολεψάκηδες και πειράζει σε όλους ένας γάμος μεταξύ δύο ανθρώπων! Δεν κοιτάν που το ανθρώπινο είδος περνά τέτοια κρίση αξιών και αρχών, ο γάμος τους πειράζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θες να βρεις δικαιολογίες θα βρεις χιλιάδες!έχω ακούσει εγώ απίστευτα πράγματα,με επιχειρηματολογία τόσο τραβηγμένη που κατάφερναν όμως να την κάνουν να φαίνεται λογική,για παράδειγμα ότι ο λόγος ύπαρξης του μάρτυρα είναι η πιστοποίηση και η αποδοχή της κοινωνίας οπότε ουσιαστικά η κοινωνία παντρεύεται το ζευγάρικαι η κοινωνία το νομιμοποιεί και τέτοιες μπούρδες!Δηλαδή είναι πιο ηθικό να παντρεύονται κοριτσάκια παππούδες για να τους κληρονομήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που τους πειράζει είναι η διαφορετικότητα (πράγμα που ενοχλεί και πολλούς ομοφυλόφιλους για να λέμε και τα δικά μας και να μην γίνουμε σαν κι αυτούς)
    Μετά μιλάνε συνήθως για gay μαφίες (που υπάρχουν κι ας μην τις αγνοούμε),για προκλητικές συμπεριφορές κτλ.Μα είναι τόσο απλό να καταλάβουν ότι όλα αυτά προκαλούνται από την έλλειψη αποδοχής,από την στέρηση,την καταπίεση και εν τέλει ως αντίδραση σε δικές τους συμπεριφορές που επέβαλαν οι "φυσιολογικοί",τα κακομαθημένα καμάρια του μπαμπά και της μαμάς!Και είναι εξίσου απλό να καταλάβουν ότι μόλις σταματήσουν να φέρονται έτσι θα πάψουν και όλα τα παραπάνω (τα οποία ούτε μου αρέσουν αλλά και δεν τα δικαιολογώ ως πράξεις ανεξάρτητα από τον λόγο ύπαρξης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικα ειναι εξοργιστικο.Αν αφιερωναμε στα προβληματα μας ως κοινωνια οση ενεργεια αφιερωνουμε στο να μισουμε τους αλλους τοτε ο κοσμος μας θα ηταν πολυ καλυτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To New Hampshire νομιμοποίησε τους γάμους σήμερα, και γίνεται η έκτη πολιτεία με τη σχετική νομοθεσία.
    Η είδηση, π.χ., στο Boston.com και στο BBC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας