γκόμενος διασκέδαση

Έχω ραντεβού...

Παρασκευή 8 Μαΐου 200902:16Voltsek

Σήμερα ήταν άλλη μία μέρα κραιπάλης. Το μεσημέρι για καφέ στην παραλία και το απόγευμα πάλι για καφέ και μετά για ποτό και βόλτες... Ήταν πολύ ωραία βέβαια, επιτέλους έφτιαξε ο καιρός, είχε πολύ ζέστη και όλος ο κόσμος ήταν έξω. Καφετέριες, ταβέρνες, εμπορικά μαγαζιά, όλα γεμάτα κόσμο. Γι'αυτό μου αρέσει αυτή η πολή, έχει ζωντάνια. Τώρα βέβαια είμαι σε ένα internet cafe, επειδή το pc χάλασε στα καλά καθούμενα. Από την Κυριακή είμαι κάθε μέρα έξω. Καλά είχα συμμαζευτεί λίγο, τώρα πάλι κύλησα. Αυτό που με ενοχλεί είναι το οικονομικό βέβαια και τίποτα άλλο.

Όσο για το άλλο θέμα, το γκομενικό, όλα προχωράνε καλά. Δεν βρεθήκαμε σήμερα δυστυχώς αλλά μιλούσαμε πριν στο msn και κανονίσαμε να βρεθούμε αύριο. Πάντως σήμερα ήμουν και είμαι σε μία τέλεια διάθεση και συνέχεια τον σκεφτόμουν. Το καλό είναι ότι βρίσκεται κι αυτός στην ίδια φάση, απ' ότι φαίνεται. Είναι τέλειος. Ανυπομονώ τώρα να περάσουν οι ώρες να βρεθούμε αύριο. Οι φίλοι μου γελάνε με μένα. Έχουν καιρό να με δουν έτσι, μες στην τρελή χαρά. Να έρχεται μήνυμα από το πρόσωπο και να χαμογελάω σαν χαζός. Τι έπαθα στα καλά καθούμενα. Αλλά είχα καιρό να νιώσω έτσι, πραγματικά. Τελικά ο "έρωτας", γιατί δεν είμαι ερωτευμένος ακόμα, σε ανανεώνει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Και σας ευχάριστώ όλους για τις ευχές σας.

Ισως σε ενδιαφερουν

4 σχόλια

  1. kapoiunou ponaei to dontaki. e?...min anisixeis kai gw to xw niwsei...emena malista mou erxotan na skasw sta gelia sti mesi tou dromou kai kratiomoun min me perasoun gia trelo...ante sou fxomai na pane ola kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπραβο καλο μου!!!Χαιρομαι, αντε και στα δικα μας οι λευτεροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Yay! Άντε εύχομαι να πάνε όλα καλά.
    :-)

    Saigon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλοκαίρι και καψούρα, τι άλλο θες;

    Ρίξτε μια ματιά και στο μπλογκ μου:

    http://greekgaylove.yupiblogs.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε ένα σχόλιο:

Popular Posts

Κανε την εξεταση

Checkpoint



Φορμα επικοινωνιας